Skip to Content

Han Kommer Att Ångra Att Han Förlorat Kvinnan Som Väntade På Att Han Skulle Ta Sitt Förnuft Till Fånga

Han Kommer Att Ångra Att Han Förlorat Kvinnan Som Väntade På Att Han Skulle Ta Sitt Förnuft Till Fånga

Jag vet vad han tänker! Han tänker, “Hon är en bra tjej; hon kommer att förlåta mig, hon kommer att komma över det. Igen.”

Nåja, jag skulle inte nog inte hålla med om den saken. Kvinnor är nog inte riktigt sådana. Han tror nog säkert att hon kommer att ge honom chans på chans och fortsätta stå ut tills dess att han tar sitt förnuft till fånga.

Hon kommer inte att slösa bort sitt liv med att vänta på att han ska “hitta sig själv”, att han ska komma på vad han vill. Hon är ingen idiot. Hon hatar inte sig själv och hon vill inte straffa sig själv med att vänta på en man som inte vet vad han vill.

Hon behöver någon som är säker på henne. Någon som inte behöver tid för att fundera över situationen när det gäller henne. Hon behöver det, och hon förtjänar det.

Vet du vad? Livet är inte en film och verkligheten ser inte ut som den gör på film. Hon förälskar sig i honom; han dumpar henne eftersom hon är “för mycket” för honom för tillfället, han försöker hitta sig själv.

Så hon sörjer och älskar honom fortfarande, och när han beslutar sig för att komma tillbaka, när han får en ingivelse, springer hon in i hans famn och de lever lyckliga i alla sina dagar.

Jag hatar att behöva säga det men dagens kvinnor köper inte det snacket. De kanske ger dig en chans eller två, men om du sumpar det, då är det slut.

Han trodde uppenbarligen annat och konsekvenserna av det är att han lider och ångrar att han någonsin låtit henne gå sin väg.

en man som sitter på en sten

Sorgligt nog för honom finns det ingenting han kan göra för att få henne tillbaka.

Kvinnor kan verkligen ta mycket skit och stå ut med nästan allt möjligt när de är kära. Jag vet, jag har varit det och jag har gjort det.

När en kvinna blir kär förväntar hon sig inte att en man ska vara ett färdigt projekt, så att säga, klappat och klart och redo att öppnas.

Hon vet att det kommer att krävas mycket arbete, men hon blev kär i honom eftersom hon såg potential.

Hon såg vilken sorts man han kunde bli och hon erbjöd sig att hjälpa honom att utvecklas och bli en bättre person. Hon vet att han kan, om han bara anstränger sig lite.

Hon erbjöd sin villkorslösa kärlek. Hon erbjöd sig att finnas till hands för honom, men han utnyttjade det, som de flesta män gör.

Varför kan det inte finnas någon som tar den här chansen och blir en bättre person? Varför finns det män som inte kan se att kvinnan de dejtar är det bästa som någonsin hänt dem?

Varför måste det alltid sluta med att hon får sitt hjärta krossat och han ångrar att han betedde sig som en jävla skit?

kvinnan vände ryggen till mannen när de satt på bänken

Då är det tyvärr för sent att få henne tillbaka, hon bryr sig inte längre. Hon har lärt sig sin läxa.

Kvinnor står ut med mycket när det gäller män. Varför tror du att många av dem stannar kvar i destruktiva förhållanden?

Varför skulle någon, vid sina sinnens fulla bruk, stå ut med manipulatoner och psykisk misshandel?

Nåja, vissa kvinnor gör det. Vissa av dem har ett otroligt tålamod och tror verkligen på att han kommer att ändra sig.

De går in med själ och hjärta i sina försök att hjälpa honom och få honom på rätt köl.

Vanligtvis går det här inte särskilt bra och det slutar med att hon blir förkrossad, på gränsen till att bryta ihop. För vad?

För att hon försökt hjälpa någon till att bli en bättre person. Och det här är hennes belöning?

Sanningen är den att när en man sabbar chans efter chans, kommer hon att lämna honom utan att blicka bakåt. När en kvinna är färdig, då är hon färdig. Hon kommer inte tillbaka.

Hon kommer att sakna honom, men hon kommer inte att gå tillbaka. Hon är mycket smartare än så.

Och när detta händer, när han inser att hans liv var så mycket bättre tillsammans med henne, kommer han att vilja ha henne tillbaka.

en man står vid stranden

Han vill ha henne tillbaka och han kommer att göra allt för att lyckas. Han kommer att bli mer ansvarstagande. Han kommer i princip att göra allt hon ber om. Men det kommer inte att lyckas.

Det finns ingenting han kan göra för att hon ska ändra sig.

Det finns ingen vid sina sinnens fulla bruk som skulle gå tillbaka till någonting de kämpat med att lämna.

Endast en fullständig idiot skulle komma tillbaka till lögner, manipulationer och falska löften.

Vanligtvis, när män ställs inför den här sortens känslomässiga hinder, börjar de skylla på någonting helt annat för sina misslyckaden att få tillbaka kvinnan de förlorat.

De tröstar sig själva med att säga att hon aldrig var den rätta kvinnan för dem. Om hon varit ämnad för dem skulle hon ha stannat.

Men djupt inombords vet de att de har fel.

Nu när han är alldeles ensam, ser han hur värdefull hon var. Han har insett att hon fanns till hands för honom när han mådde som värst.

en man och en kvinna sitter i bilen

Hon fanns till hands när han behövde stöd och en axel att gråta ut mot.

Han respekterade det aldrig och han såg aldrig hennes ansträngningar.

Ingen kvinna han någonsin möter kommer att leva upp till henne. De här framtida tjejerna kommer inte ens att vara i närheten av kvinnan han inte uppskattade.

Varje annan kvinna kommer endast att älska honom när han är som bäst, men när problemen hopar sig och när det inte är så bra, kommer hon att lämna honom eftersom hon inte älskar honom tillräckligt för att stanna kvar.

Under dessa ögonblick kommer han att vara ledsen för att han lät henne försvinna. I dessa ögonblick inser han vad han har haft och vad han har förlorat.

Han Kommer Att Ångra Att Han Förlorat Kvinnan Som Väntade På Att Han Skulle Ta Sitt Förnuft Till Fånga