Skip to Content

8 Anledningar Till Varför Han Är Otrogen Även Ifall Han Älskar Dig

8 Anledningar Till Varför Han Är Otrogen Även Ifall Han Älskar Dig

1. Han är svag

man tittar på kvinna på gatan

En svag man gör vad som helst för att trivas i sitt eget skinn. Om han är avundsjuk på din skönhet eller din framgång så kommer han försöka hitta ett sätt att själv känna sig bättre på.

På grund av sin svaghet kommer han att skapa olika scenarier i sitt huvud och alla kommer att tala negativt om honom.

Han kommer tro att han inte är lika bra som du och försöka hitta någon som avgudar honom. Och även ifall han vet att det sårar dig så kommer han att göra det ändå.

Det är någonting varje svag man gör för att lyfta sig själv och för att kunna trivas i sitt eget skinn.

2. Han tycker om att erövra

man och kvinna flörtar medan du spelar pool

Om en man tycker om att erövra så kommer han att göra det på daglig basis för att må bra. Även ifall han säger att han älskar dig så kommer han att försöka hitta någon som får hans adrenalin att gå upp.

Han njuter av att få jaga, men han har inga problem med att komma hem till dig och säga att han älskar dig och att han har saknat dig.

Jag säger inte att alla män är likadana, men vissa av dom klarar av att vara på två håll. Och det viktigaste av allt är att det inte har någonting att göra med dig.

3. Han är inte ärlig

man pratar i telefon medan kvinnan sover

Om han inte är ärlig så kommer han att göra vad han vill utan att ens tänka på dig. Han vet att du alltid finns där och tror att du alltid kommer finnas kvar.

Han förstår inte att det sårar dig för att du älskar honom så mycket.

Han tänker bara på sig själv och sitt eget nöje. Och en sådan man kommer aldrig göra dig lycklig oavsett hur ledsen han är över att ha sårat dig. En gång otrogen, alltid otrogen.

4. Han är självisk

kvinna som kramar mannen som bär sin skjorta

När en kille är självisk så tänker han bara på sig själv. Han kommer inte att tänka på dig och dina behov utan kommer istället bara försöka tillfredsställa sina egna.

Han kommer inte ha några problem med att flirta med varenda tjej när du inte är där och sedan komma till dig och älska med dig.

Han känner ingen empati och hans ultimata mål är att göra sig själv nöjd. Kärlek betyder inte så mycket för honom och han kommer alltid gå vidare till någon ny han tycker är bättre.

Det är någonting han föddes med och han kommer alltid att vara likadan.

5. Han behöver en egoboost

man smsar sin älskare framför kvinnan

Det finns män som säger att de älskar sin fru men är otrogna med varje kvinna de möter. Du frågar dig säkert hur det är möjligt. Det handlar om att de gillar att känna sig överlägsna, attraktiva och efterlängtade.

De gör det för att känna sig bättre. Det har ingenting med dig att göra, utan beror snarare på deras konstiga uppfattning om kärlek.

De tänker inte på dina känslor och vad de kommer att förlora ifall du lämnar dom. De tänker snarare på hur de kommer att känna när de inleder någonting med någon ny.

6. Han är osäker

man flörtar på gatan

En osäker kille är verkligen någon du borde vara rädd för. Han kommer att göra allt han har lovat att inte göra bara för att själv må bättre.

Om han ser att andra killar gillar dig och att ditt liv är bra medan hans inte är det så kommer han försöka hitta någon som tröstar honom.

Han kommer att skylla sitt dåliga liv på dig och inte göra någonting för att ändra på det. Istället kommer han hitta någon att såra dig med så att ni är lika.

Han klarar inte av att du är lycklig men inte han, så han kommer att göra sådant han vet sårar dig.

7. Han är beroende av sex

man och kvinna brinner i sängen

Om du har oturen att träffa en kille som är beroende av sex så måste du veta att han alltid kommer försöka hitta någon att ha sex med.

Även ifall ni har sex varje dag så kommer det inte vara tillräckligt och han kommer vilja ha mer.

Han tänker med sin penis och inte med sitt huvud, så dina känslor är ingenting han prioriterar.

Om du vet att din man har detta problem och inte gör någonting åt saken så finns det tyvärr bara ett rätt val och det är att lämna honom.

8. Han har möjligheten

man flirta i cafébar

Det är faktum att män inte är otrogna när de vill utan när de får chansen. Så, om han dricker lite mer än vanligt och får chansen att vara otrogen mot dig så kommer han att vara det.

Han kommer inte tänka på dig i den situationen utan istället tänka på att ha den bästa tiden i sitt liv.

Han kommer att ta tillfället i akt och njuta av det och sedan ångra sig. Det är så de flesta män förlorar sin partner, och i slutändan blir de kvar utan någon.

Om han var dum nog att vara otrogen mot dig så borde du vara smart nog att lämna honom!

8 Anledningar Till Varför Han Är Otrogen Även Ifall Han Älskar Dig