Skip to Content

13 Bedårande Tecken På Att Han Är Känslomässigt Bunden Till Dig

13 Bedårande Tecken På Att Han Är Känslomässigt Bunden Till Dig

Kvinnor är som öppna böcker när det gäller deras känslor. Vi är helt enkelt sådana. När vi gillar någon, när vi är känslomässigt knutna till någon så kommer vi att låta dem veta det.

Vi kommer att göra det simpelt eftersom det är onödigt att slösa bort tid, du måste ta tag i det på en gång.

Män, tja, de är en helt annan historia. Det sägs inte att vi är två helt olika världar i onödan. Det finns en jävligt god anledning till det.

Kvinnor är verbala varelser och de tycker om att uttrycka sig med hjälp av ord medan män döljer sina sanna känslor och det faktum att de är känslomässigt bundna.

De håller det inom sig eftersom de flesta män inte är så bra med ord. Kanske är de rädda för avslag eller förödmjukelse om känslorna inte återges.

Så de kommer att visa om de lockas till dig men på ett subtilt sätt med hjälp av små bedårande tecken.
Det är upp till dig att avkoda dem och se om han vill att du ska svara på dem.

Var inte för hård, det är inte så lätt att göra en tjej intresserad om du inte är säker på att hon gillar dig tillbaka, speciellt om mannen bara är en trevlig kille som är rädd för att göra något dumt och förlora dig.

Nu när du tänker på det så kommer faktiskt dessa tecken också att berätta om han är en trevlig kille eller en badboy eftersom badboys inte har tid att göra dessa saker. De går rakt på sak och vanligtvis lämnar dig ensam och trasig.

Så om du ser dessa tecken så kan du inte bara vara säker på att han är känslomässigt knuten till dig och gillar dig, du kan också vara säker på att han är en bra kille.

en man och en kvinna som sitter på golvet och dricker vin
Skillnaden mellan emotionell anknytning och fysisk anknytning

Förhållanden är redan svåra som det är men att göra saken ännu värre, vilket du säkerligen förväntade dig eftersom inget kan gå smidigt, så finns det 3 olika typer av anknytning när det gäller män:

1. Vänlig
2. Fysisk
3. Känslomässig

Vänskaplig anknytning är mycket vanligt. Du börjar bygga upp en relation med honom men hans känslor för dig förblir bara platoniska. Detta är definitivt en varning för friendzone. Du kan glömma att han ett romantiskt förhållande med honom. Han har blockerat dig på det sättet och när du väl är blockerad så finns det inget sätt att ta hand om det.

Fysisk anknytning baseras enbart på ditt utseende och kemi. Men som du vet så är det inte tillräckligt med bara kemi om du vill ha ett seriöst förhållande. Du kan börja med det men efter att smekmånadsfasen är över så kommer kemin att blekna och du har inget kvar. Sexet kan vara bra i början men efter en tid kommer det också att falla sönder.

Känslomässig anknytning är något du bör vara intresserad av. Det är the real deal. Det är den sista fasen när du kan vara helt säker på att han vill vara med dig för evigt. Det är något du kommer att ha och känna för resten av ditt liv.

Hur vet du om han är känslomässigt anknuten till dig?

1. Han gillar att umgås med dig

en man kysser en kvinna på kinden

Detta är ett av de mest uppenbara tecknen på att ha när känslomässigt anknuten till dig. Han kommer att använda sin fritid som vanligtvis var reserverad för avkoppling på dig.

Han kommer att umgås med dig för att han gillar dig och han har definitivt några känslor för dig. Jag vet, vissa av er kanske säger att det är för att han tror att han kan ha se med dig men tänk om du tar bort sexet?

Vad händer då? Om han fortfarande umgås med dig så betyder det att han bara är med dig för att han är intresserad av att ta nytta av dig?

Du ser, det gör det inte för att han verkligen inte har något bakomliggande motiv.

Ert förhållande är inte fysiskt, det är inte sexuellt eftersom ni inte är vänner mer förmåner, så du kan vara säker på att han inte är med dig bara för sex. Han är med dig för att han gillar dig.

2. Han kontaktar dig hela tiden

man nyckel på telefonen


Det kan inte gå en enda dag då han inte ringer dig eller skickas sms. Är inte detta bedårande? Han vill se om du är okej och han vill låta dig veta att han tänker på dig, att han saknar dig.

Jag vet att detta låter lite påträngande men inte om det är bedårande. Det är en stor skillnad mellan att vara läskig via telefon och att vara söt.

Om du gillar honom och om han inte stör dig genom att veta vad du göra hela tiden, om han inte beter sig besittande, så är det bara bedårande.

Han vill verkligen se om du är okej och han vill bara säga “hej” och visa dig att han existerar och tänker på dig.

3. Han är bara intresserad av dig

en man kysser en kvinna i nacken
Han fokuserar hela sin energi på dig. Du kan vara säker på att du är den enda kvinnan för honom.

Han spenderar hela sin tid med dig, han ringer och smsar dig bara för att se vad du gör och viktigast av allt, han träffar inte andra tjejer. Okej, du kan definitivt vara säker på att han gillar dig och vill ha något med dig.

4. Han anstränger sig

en man och en kvinna i en omfamning sitter vid ett bordVem älskar inte gåvor och middagar för alla hjärtans dagar? För de flesta av dina killar vet du vad du får och du förväntar dig det.

Men vad händer om din kille inte har råd med alla de vackra sakerna som han ger dig, alla vackra ställen som han tar dig till?

Tja, om han gör det ändå så ger han verkligen allt för att vinna över dig. Du betyder så mycket för honom.

5. Han ser på dig på ett speciellt sätt

en man och en kvinna som äter i köket
Du känner till den här typen av blick. När du väl ser det vet du att han bara vill ha dig och ingen annan. Du kan se kärlek i hans ögon, du kan se beundran.

Hans ansikte är fridfullt och lyckligt medan han tittar på dig. Du kan se hur det är. Det här kan inte förfalskas. Du kan vara en grym skådespelare men du kan inte fejka den blicken.

Inte ens en seriös narcissist kan fejka det. Det är äkta och du vet det när du ser det.

6. Han sätter dig alltid först

mannen kramade kvinnan på vägen stående
Låt oss reda ut en sak först. Om han inte sätter dig först och om han agerar själviskt så kan du vara säker på att han inte är mannen som kommer att stanna kvar länge.

Om han bara tar hand om sig själv och sina behov så är han förmodligen till och med en självisk älskare och han är inte mannen för dig.

En man som bara tänker på sig själv kommer inte att ta dig till restauranger eller faktiskt ägna någon uppmärksamhet åt dig.

Men en man som är villig att göra vad som helst för dig och som bryr sig om dina behov och dig i allmänhet är mannen som är känslomässigt fäst till dig och vill vara med dig.

7. Han presenterar dig för sin familj och vänner

familjen sitter vid lunchEtt av de viktigaste tecknen på att han är intresserad av dig och vill vara med dig är när han insisterar på att du träffar de viktigaste personerna i hans liv, hans vänner och hans familj.

Han gillar dig så mycket att han vill visa dig för sina nära och kära. Han vill få deras godkännande men även om han inte gör det så kommer det inte att hindra honom från att ge upp dig så lätt.

8. Han ber om din åsikt

en man och en kvinna pratar på balkongen

Han bryr sig verkligen om vad du tycker. När han behöver hjälp så vet han att han kan komma till dig. Han vet att du inte kommer att döma honom eller säga till honom “jag sa ju det”.

Han vet att du kommer att hjälpa honom så mycket du bara kan. När han behöver råd kommer han att söka upp dig eftersom han vet att du kommer att göra ditt bästa för att honom ett förslag som gynnar honom.

Han gillar hur du tänker och han respekterar dina tankar, därför vill han höra din åsikt.

9. Han lutar sig närmare dig

en man vill kyssa en kvinna

Han gör inte detta med avsikt. Det är helt enkelt lagen om attraktion och han lockas av dig väldigt mycket. När han är nära dig kan han inte låta bli att luta sig mot dig.

Han kommer aldrig att försöka fånga dig så du behöver inte gå någonstans om du inte vill att han lutar sig mot dig. Han kommer alltid att ge dig lite utrymme för dig att flytta på dig om du känner dig obekväm.

10. Han låtsas inte vara något han inte är

en kvinna i armarna på en man

Runt dig är han sitt riktiga jag. Han vill inte låtsas vara något han inte är. Detta är ännu ett tecken på kraftig manlig attraktion.

Han vill vara sig själv för han vet att du inte kommer att döma honom. Han vill inte spela spel med dig för att du betyder så mycket för honom och han vill inte slösa bort sin chans till att vara med dig.

Han vet att masker faller förr eller senare och han vill inte riskera det. Antingen gillar du honom eller inte.

11. Han gör allt för dig

en man bär en kvinna på gatan
Det finns inget kan inte gör för dig, ingenting är för svårt. Det är inte för att han är lam. Han tycker om det för att han är känslomässigt kopplad till dig.

Han älskar dig och det är inget problem för honom att göra något som du behöver. Han kommer att anstränga sig extra för att ta dig ut på en trevlig dejt.

Han kommer verkligen att försöka planera saker så bra som möjligt så att du kan vara lycklig.

12. Han är ärlig

en man bär en kvinna till stranden och de skrattar

Han öppnar upp sig för dig och det finns inga hemligheter. Han kommer inte att berätta hela sin livshistoria så fort han träffar dig, men när förhållandet blir mer djupt så kommer han inte dölja något för dig.

Han kommer att svara på alla frågor som du ställer honom för när du är med honom så är hela hans liv en öppen bok.

Han vet att lögnare alltid kommer att bli märkta som lögnare. Även om de är ledsna för det så kommer ingen att lita på dem helt igen. Han vill inte ta den risken med dig.

13. Han vill vara bara din

en man kysser en kvinna på kinden
Han är positiv till att du är den personen som han vill tillbringa resten av sitt liv med. Han vet att ni är perfekta för varandra och han vill inte riskera att förlora det.

Att träffa andra kvinnor är uteslutet eftersom han bara vill ha dig. Du är källan till hans lycka och meningen med hans liv.

Det kanske låter lite löjligt men du är en lycklig tjej som har det som så många andra kvinnor drömmer om.

Om du finner dig själv i dessa tecken, grattis – du har en man som är kär i dig och vill tillbringa resten av sitt liv med dig.

Han är inte en lögnare, han låtsas inte gilla dig eftersom han inte har några andra motiv att vara med dig förutom det faktum att han vill vara det.

Ge honom en chans eftersom han förmodligen är för rädd för att säga något själv. Tja, män är sådana – vad kan du göra förutom att ta det första steget!

 

13 Bedårande Tecken På Att Han Är Känslomässigt Bunden Till Dig