Skip to Content

Om Du Verkligen Älskar Henne, Förstör Henne Inte

Om Du Verkligen Älskar Henne, Förstör Henne Inte

När en kvinna öppnar sitt hjärta för att älska på grund av dig, går hon ut ur sin komfortzon.

Hon ignorerar alla sina rädslor och osäkerheter och hon bestämmer sig för att lita på dig, oavsett vad som händer.

Hon river ner väggarna runt sitt hjärta som hon har byggt i flera år och hon släpper in dig hela vägen in, trots att hon lovade sig själv att inte göra det någonsin igen.

Hon bestämmer sig för att satsa på dig och att lita på att du inte kommer att såra henne.

När en kvinna älskar dig, oavsett hur stark och självständig hon är, ger hon dig också mycket makt över henne.

Hon ger dig hela sitt jag och med det ger hon dig en chans att krossa hennes hjärta. På ett sätt ger hon dig möjligheten att såra henne och att förgöra henne.

Och det är bara upp till dig om du tar den chansen. Det är upp till dig om du kommer att utnyttja henne och dra nytta av det faktum att hon har blottat sitt hjärta.

Kvinna som håller en mans hand

Det är upp till dig om du kommer att älska den här kvinnan på riktigt. Men kom bara ihåg en sak – du förstör inte dem du älskar.

Så snälla, krossa inte hennes hjärta om du älskar henne. För att hon har gått igenom något liknande i det förflutna och hon kommer inte att klara av att få sitt hjärta krossat igen.

Låt henne inte tigga om din uppmärksamhet. Om du älskar henne, visa henne djupet av din kärlek. Låt henne inte känna sig bortvald eller oönskad.

Förstör inte hennes självförtroende och jämför henne aldrig med andra tjejer.

Om du älskar henne, behandla henne som om hon är den enda kvinnan du någonsin kunde vara med.

Visa henne att du ser hur unik och speciell hon är och hur stolt du är för att ha en sådan kvinna bredvid dig.

Behandla henne inte som din sista utväg eftersom hon alltid kommer att sätta dig först.

Man i blå kostym som kramar kvinnan i brun rock

Den här kvinnan borde vara din prioritet och det sista hon förtjänar är att behandlas som ett andrahandsval. Snälla, få henne inte att känna sig som din sista utväg eller skyddsnät.

Förvänta dig inte att hon ska hantera ditt känslomässiga bagage.

Förvänta dig inte att hon är din personliga frälsare och den som ska laga dig, medan du tar sönder henne.

Behandla henne inte som en återställare efter ditt förra förhållande eftersom hon är mycket mer än så.

Behandla henne inte som något tillfälligt. När den här tjejen släpper in någon, vill hon att den ska vara med henne en livstid.

Hon letar inte efter lite förströelse och hon letar inte efter meningslösa relationer.

Istället vill hon att du ska älska hela henne.

Par i vita skjortor som omfamnar varandra

Hon vill att du ska vara hennes partner i varje bemärkelse av ordet och om det här är något du inte kan erbjuda henne, gå, ju förr desto bättre, innan du helt har kommit in i hennes hjärta.

Spela inte spel med henne eftersom hon kommer att se rakt genom dina avsikter.

Nej, hon kommer inte att tro att de är den stora mannen, om du låtsas vara den där tuffa killen som inte kan älska, eftersom det bara kommer att skrämma bort henne.

Försök inte sända ut motstridiga signaler till henne eftersom hon inte har tid eller energi att slösa på att avkoda dig och dina handlingar. Var bara ärlig mot henne.

Det finns inget behov av att hålla tillbaka dina känslor eller dölja din sårbara sida eftersom jag lovar dig att hon aldrig kommer använda dem mot dig.

Låt henne inte vara den enda som anstränger sig.

Om du älskar henne, få henne att känna den kärleken. Visa henne att du bryr dig för att det är det enda sättet hon kommer att tro på dig.

Denna tjej kommer inte rättfärdiga dig för att du inte behandlar henne på rätt sätt eftersom hon vet att din kärlek visas genom dina ansträngningar för henne.

Par tillsammans med höstfärgbakgrund

Låt henne inte jaga dig. För att det kommer hon aldrig att göra. Och det har inget att göra med det faktum att hon inte bryr sig om dig.

Du förstår, den här tjejen vet sitt eget värde och hon skulle aldrig tillåta någon att förnedra henne genom att få henne att tigga om deras kärlek.

Försök inte kontrollera henne och försök inte manipulera henne eftersom hon vet vem hon är och hon vet att hon inte behöver dig, trots att hon älskar dig.

Hon har jobbat hårt för att bli den kvinna hon är idag och hon kommer inte låta någon förändra henne.

Och viktigast av allt, om du älskar henne, låt henne aldrig gå.

Tro mig – det här är tjejen du hittar en gång i livet. En tjej som ingen annan och en tjej du kommer att söka efter i alla andra kvinnor, om du skulle råka förlora henne.

Så snälla, gör ditt bästa för att hålla henne kvar.

För om du gör det så kommer hon att visa dig vad det innebär att bli älskad och hon kommer att visa dig att hon är värd det.

Om Du Verkligen Älskar Henne, Förstör Henne Inte