Skip to Content

Antingen Kommer Du Att Inse Att Hon Är Värd Mer Eller Så Kommer Hon Att Göra Det Själv

Antingen Kommer Du Att Inse Att Hon Är Värd Mer Eller Så Kommer Hon Att Göra Det Själv

Där är du, så full av dig själv, så egoistisk. Du tror att du är den där tuffa killen, en riktig hingst, som fått den här oskuldsfulla tjejen att bli hjälplöst förälskad i dig.

Du är så stolt över vad du lyckats med. När allt kommer omkring, titta på henne; hon är hjälplöst förälskad i dig.

Du fick henne till att bli galen i dig. Det känns som att det inte finns någonting du kan göra för att hon ska sluta älska dig.

Du kan behandla henne som du vill, du kan till och med dejta andra tjejer men det är uppenbart att hon aldrig kommer att ge upp hoppet om dig.

Det bästa med det hela är att hon inte ber om mycket. Du ger henne ingen uppmärksamhet alls men hon jagar dig ändå.

Visst, det är sant att hon, från och till, hotar med att lämna dig. Ibland, då och då blir hon trött på ditt beteende och hon säger att hon inte vill höra av dig något mer.

kvinna som skriker på mannen på caféet

Men, du har dina sätt på hur du lockar tillbaka henne. Du lovar guld och gröna skogar och att du ska ändra ditt beteende.

Det enda du behöver göra är att under en viss tid låtsas vara den snälla killen i början av ert förhållande.

Dum som hon är tror hon att du äntligen tagit ditt förnuft tillfånga och innan hon vet ordet av, är hon tillbaka i din famn.

Efter en tid går du tillbaka till ditt gamla beteende. Låt oss inse fakta – du vet alltför väl att hon aldrig skulle överge dig på riktigt och att hon älskar dig över allt annat.

Nå, låt mig säga en sak; här har du fel. Den här tjejen kommer, förr eller senare, att ta av sina rosafärgade glasögon och äntligen inse sanningen.

Visst, hennes känslor gör henne blind för tillfället men det varar inte för evigt. Förr eller senare börjar hon inse vem du verkligen är.

orolig kvinna som håller huvudet

Det viktigaste av allt, hon kommer att inse vem hon är. Hon kommer att inse att hon förtjänar mycket mer än du har gett henne och att ert förhållande innebär att hon nöjer sig med mindre.

I grund och botten är valet mycket enkelt; antingen tar du dig samman och inser att den här tjejen är värd mycket mer eller så gör hon det själv.

Tro mig, du vill inte att det senare ska ske.

Om hon slutar se sig själv från ditt perspektiv och om hon äntligen börjar se sig själv för den hon verkligen är, är du körd.

Det ögonblicket hon inser hur vacker, smart, intelligent och intressant hon är som person är du ute ur bilden.

Både du och jag vet att den här tjejen kan få så mycket mer och så mycket bättre.

orolig ung kvinna som tittar på avstånd

Vi är båda medvetna om att du inte är tillräckligt bra för henne, även om du försöker få det till att verka så.

Det är uppenbart att hon är av en alldeles säregen sort. Det är uppenbart att hon är en enastående tjej som varje man på jorden skulle vilja ha vid sin sida.

Problemet är att hon är den enda som inte inser det.

Oavsett vilket, när hon väl inser sanningen kan jag försäkra dig om att hon kommer att ersätta dig innan du ens hunnit blinka.

En av dessa dagar kommer hon att sluta fantisera om ert förhållande. Hon kommer att förstå att hon inte borde slösa mer av sin dyrbara tid på att få ditt hjärta att öppna sig för kärlek.

Hon kommer att inse att du aldrig kommer att fullfölja dina tomma löften och hon kommer att sluta be om ursäkt för ditt avskyvärda beteende.

orolig kvinna som tittar bort i naturen

Hon kommer att förlora allt hopp om att du någonsin kommer att bli den man hon förtjänar och hon kommer att befria sig från alla dina bojor.

När det väl händer kommer hon att lämna dig utan att ens blicka bakåt.

Den här gången kommer hon inte att hota och hon kommer inte att göra det för att skrämma dig.

Istället kommer hon bara att lämna dig och du kommer att stå som ett fån och undra vad som hänt dig.

Den här gången kommer det inte att finnas några fler chanser och du kommer bara att bli en del av hennes smärtsamma förflutna.

Så jag ber dig, ändra ditt beteende innan det är för sent.

ledsen kvinna som sitter på sängen

Inse den här tjejens värde och börja uppskatta henne mer.

Jag ber dig inte göra det bara för att hon behöver det.

Antingen du tror på det eller inte så kommer hon att klara sig alldeles utmärkt, utan dig.

I själva verket är det högst troligt att hon finner lyckan om du fortsätter att bete dig på det här sättet eftersom hon kommer att dumpa dig och fortsätta med sitt liv mycket snabbare.

Jag ber dig göra detta för ditt eget bästa eftersom du är den som kommer att tillbringa resten av ditt liv med att ångra ditt dåliga val om du låter den här unika tjejen gå sin väg.

Antingen Kommer Du Att Inse Att Hon Är Värd Mer Eller Så Kommer Hon Att Göra Det Själv