Skip to Content

Om Du Låter Henne Gå, Så Kommer Du Att Sakna Henne Så Här Mycket

Om Du Låter Henne Gå, Så Kommer Du Att Sakna Henne Så Här Mycket

Du verkar inte kunna hitta en anledning att stanna längre. Det är bra men vilken är anledningen till att måste du gå?

Om du lämnar, kommer hon inte försöka få dig att stanna, för att hon vet bättre än att tigga och be om någons uppmärksamhet och uppskattning.

Hon kommer inte ens att be dig att förklara dig själv, för att dina skäl inte betyder något för henne. Du kommer att förlora henne och hon kommer att fortsätta att respektera sig själv.

Vill du veta varför? Du kommer att lämna den enda kvinnan som kunde älska dig så passionerat och den enda kvinnan som ville vara där för dig vad som än hände.

Innan du bestämmer dig för att gå, måste du veta att det blir kanske blir roligt i början, du kommer att tro att du är fri och att du kan göra vad ditt hjärta behagar.

Vänta tills den första vågen av glädje försvinner, för att du kommer att vara kvar med känslan av att något saknas. Något väldigt viktigt är borta och du kommer inte få tillbaka det. Det är hon.

Mananseende i gatalampor under natt

Du kommer att sakna henne.

Först verkar det som om du har allt du längtat efter, under så lång tid. Din frihet är tillbaka.

Men den krypande känslan av att inte vara uppfylld kommer sakta att börja sluka dig.

Det är ögonblicket när du kommer ihåg hennes styrka, hur hon skulle titta dig rakt i ögonen och berätta för dig vad som störde henne, även om hon var nära tårarna.

Du kommer att se henne i varje främling du möter. Varje kvinna som ser ut lite som henne kommer att påminna dig om hur mycket du har förlorat.

Du kommer att höra hennes röst och du kommer att titta och försöka finna henne, men hon kommer inte att vara där.

Hon kommer aldrig att vara där mer. Det här är ögonblicket när du börjar bli desperat och du kan försöka ringa eller texta henne, men hon kommer inte att svara.

Det är nu det kommer att slå dig väldigt hårt.

sidovy av mannen med solglasögon lutad på tegelväggen

Du kommer att komma ihåg hur lojal hon var för att hon var helt din. Hon gjorde det för lätt för dig, eller hur?

Du hade aldrig varit i en position där en kvinna lade så mycket ansträngning på ett förhållande.

Att komma ihåg hur hon avvisade alla de killar som försökte få hennes nummer kommer att förstöra dig, för att du kommer att sakna hur hon bara ville ha dig – ingen och inget annat än dig.

Är du ledsen nu?

Det är ingen mening med att be om förlåtelse nu. Hon vet bättre än att gå tillbaka till någon som inte vet hur man uppskattar henne.

Du tog henne för givet och nu letar du efter henne i varje kvinna som du försöker bygga upp ett liv med.

Alla dessa kvinnor spelar spel och leker med andras känslor och du kommer ihåg henne igen, för att hon var så äkta och du visste att hon alltid var ärlig, om allting.

Du kommer sakna henne som hon saknade dig alla de gånger då du inte var där för henne.

kvinna som står på dörren och tittar utanför

Hon hade inte någon att prata med och hon fortsatte att komma med ursäkter för din frånvaro, även om hon visste att du trasslade till det.

Men hon stannade vid din sida och hoppades på att du skulle förändras. Du kommer sakna hur hon förlät dig dina misstag. Du kommer sakna hur hon älskade dig ovillkorligt.

Du kommer sakna henne och hennes gröna ögon. Du kommer sakna hennes kyssar, hennes kramar och hur hon kunde ropa ditt namn.

Det finns inget sätt att du någonsin kommer hitta någon som henne.

Det är därför du kommer att sakna henne. Du kan till och med vara i ett nytt, lyckligt förhållande men hon kommer ibland att finnas i dina tankar, för hon har sin egen lilla plats där.

Och du kommer inte hitta ett sätt att bli av med den tanken att du förlorade någon så dyrbar som hon var. Du förlorade henne eftersom du tyckte att det var roligare att prova på något nytt.

Du gick och du måste nu ta itu med konsekvenserna – att sakna henne för resten av ditt liv.

Om Du Låter Henne Gå, Så Kommer Du Att Sakna Henne Så Här Mycket