Skip to Content

8 Röda Flaggor Som Säger Att Du Är I Ett Tillfälligt Förhållande

8 Röda Flaggor Som Säger Att Du Är I Ett Tillfälligt Förhållande

1. Han är bra på att sms:a (men ingenting mer än så)

man smsar på bänken

Detta kanske låter konstigt men om han bara sms:ar och aldrig ringer så är det någonting som inte står helt rätt till.

I dagens moderna dejting så är det lätt för en kille att hitta tid för ett videosamtal eller ett vanligt samtal bara för att få höra din röst om han verkligen gillar dig.

Om han verkligen hatar att prata i telefon så kommer han inte att ringa ofta, men om han inte vill någonting seriöst så kommer han aldrig att ringa, och han kommer förmodligen inte svara på dina samtal heller.

2. Han ger dig aldrig ett rakt svar

man med röd hatt som går på stranden

Han försöker presentera sig själv som en kille som bara följer strömmen. Han vet aldrig vad som kommer härnäst, var han kommer vara eller vad han kommer göra.

Han vet inte huruvida han kan träffa dig imorgon eller nästa helg. Han säger ofta att han hör av sig med en plan, men det slutar ibland med att han inte gör det.

Låter inte allt detta som att han enbart gör det som är bekvämt för honom själv?

Den rätta killen skulle planera era dejter och veta när han kan träffa dig. Om han är vag angående allt så är du i ett tillfälligt förhållande.

3. Du vet inte så mycket om honom

man i kostym som bär solglasögon

Även den mest instängda killen kommer sakta men säkert öppna upp sig för tjejen han träffar om dom har någonting seriöst. Han kommer att prata om familj, vänner, vanor, jobb och barndomsminnen.

Han kommer omedvetet vilja dela med sig av allt det. Han kommer vilja att du lär känna honom och att han får veta allt om dig.

Men om ert förhållande är tillfälligt så kommer han att ta distans och prata om ytliga ämnen eller svara kort när du frågar om någon personligt.

Ytterligare en sak som de brukar göra är att prata alldeles för mycket om oviktiga saker, såsom hans favoritfilm, sport, mat, och annat obetydligt.

Genom att göra det så får han dig att tro att han berättar allt om sig själv, men när du tänker efter så vet du egentligen inte så mycket om honom

4. Framtiden är ett förbjudet ämne

orolig ledsen kvinna som sitter på sängen

Om han hatar att prata om framtiden eller skickligt lyckas undvika det ämnet efter att ni varit tillsammans i ett par månader så kan du vara säker på att han inte är redo för ett långvarigt förhållande.

Genom att inte säga någonting om framtiden säger han faktiskt att han inte vet om han kommer vara kvar nästa månad, några månader framöver, och än mindre om ett år.

Med honom slutar varje samtal om framtiden med ”Vi får se…”.

5. Ni träffas inte ofta

kille i mörkret tittar på telefonen

Såvida ni inte är i ett långdistansförhållande så finns det ingen ursäkt till att ni inte träffas regelbundet.

När en kille verkligen gillar någon så ser han till att ha tid för den personen. Han kommer inte glömma sina vänner, sin familj eller sitt jobb men han kommer alltid att prioritera dig.

Om han behandlar dig som en stopp på vägen och du ser att han bara finns tillgänglig när han inte har någonting bättre för sig så är han bara någon tillfällig i ditt liv.

6. Du känner att någonting

Ung kvinna som ser ut hennes lägenhetfönster

Under de första månaderna är det meningen att lyckan ska sprudla. Men om du har känslan av att något inte står rätt till så ignorera inte det.

Nio av tio gånger kan du lita på din magkänsla. Ta ett steg tillbaka och försök se vad exakt det är som är fel och ifall hans beteende talar om för dig att vara försiktig.

7. Han är en underhållare (och inte genom yrket)

sorgligt och upprörd par som sitter på sängen

Han har ett otroligt sinne för humor, vilket är en bra sak. Men han gör allt till ett skämt, vilket är mindre bra.

Genom att vara rolig undviker han riktiga konversationer, framförallt när ni stöter på hinder.

Han är inte villig att diskutera och lösa ett problem – han försöker istället få dig att skratta för att du ska glömma allt.

Efter ett tag kommer du förmodligen att bli frustrerad över att ni inte lyckats skapa ett djupare band på grund av all humor.

8. Han är totalt omogen

skäggig man med ryggsäck

Han lever fortfarande efter frasen ”festa hela natten, sov hela dagen” och det är oklart ifall han någonsin kommer komma ur det.

Han kanske fortfarande bor hos sina föräldrar eller skämmer ut dig framför andra med sitt barnsliga beteende.

Med detta omogna beteende kommer även det emotionella beteendet.

Du kommer kunna se detta genom sättet han undviker seriösa samtalsämnen på eller hur han drar sig undan varje gång ni stöter på någonting tufft eller att han bara tänker på sig själv.

Om detta sker så är du definitivt i ett tillfälligt förhållande. En omogen kille är aldrig involverad i någonting seriöst och långvarigt. Han är inte redo för det.

8 Röda Flaggor Som Säger Att Du Är I Ett Tillfälligt Förhållande