Skip to Content

8 Sätt Du Dödar En Killes Intresse Utan Att Du Ens Inser Det

8 Sätt Du Dödar En Killes Intresse Utan Att Du Ens Inser Det

Har du någonsin undrat varför några killar anstränger sig så mycket i början, och så plötsligt slutar de att ens försöka?

Medan orsaken i de flesta fall är att de är skitstövlar, finns det också vissa situationer där du kan bära skulden för deras beteende.

Du förstår, killar är mer eller mindre programmerade på samma sätt, och alla håller de sig till samma gamla mönster: JAGA-VINN.

Och om du stör det mönstret, kommer du att döda deras intresse utan att du ens inser det.

Så om du har märkt att din kille verkat avlägsen och annorlunda på senare tid finns det en chans att du har dödat hans intresse att jaga dig genom att göra en eller flera av de följande 8 sakerna oavsiktligt.

8 sätt du dödar en killes intresse utan att du ens inser det

1. Du började jaga honom

ung le kvinna som tittar på telefonen

Om du jagar honom, kommer han inte längre att jaga dig. Det är precis så enkelt.

Om du ständigt textar honom, initierar dejter, ger honom komplimanger och gör allt för att få honom att känna sig speciell, så betyder det att du har börjat jaga honom, och det borde vara det omvända.

Du borde vara den som åtnjuter alla dessa privilegier utan några påtryckningar och behovet att bevisa för honom att du är värdig.

2. Du träffade honom i hans hem för tidigt

lyckliga par tittar på tv

Det är alla killar dröm att skynda på övergången från “går till restaurang-träffar” till “vi hänger i min soffa-träffar”.

Om han föreslår det här, beror det på att han gillar mer avslappnade dejter där han inte kommer att känna så mycket press på att behöva imponera på dig och för att det är lättare att övertyga dig om att ha sex med honom (om ni inte redan har det).

Oavsett orsakerna bör du inte gå med på att komma hem till honom för tidigt för att när du har kommit in i den mer avslappnade datingen, kommer han att tro att hans jobb här är avklarat, och han kommer långsamt sluta jaga dig.

3. Du hade sex med honom för tidigt

glad kvinna som kysser mannen i sängen

Japp. Om du har sex med dem för tidigt, har män den här tendensen att tro att du är ett lätt byte, och de behövde inte försöka vinna dig längre eftersom du är nöjd med mycket mindre.

De vill ha en kvinna som kommer att ha höga standarder, hålla sig till dem och få sin man att arbeta hårt för att vinna henne.

4. Du har varit en öppen bok

ungt par som kopplar av hemma som sitter på soffan som ler

Det är inget fel på att vara ärlig om var du befinner dig i livet i allmänhet, men du måste hitta en balans.

Om han vet allt om ditt liv från A-Ö, dina vanor, alla husdjur du någonsin har haft, din familj, dina vänner och till och med dina planer för de kommande tio åren så kommer han att sluta vara intresserad av dig.

Du måste behålla lite av mysteriet och låta honom undra då och då var du är och vad du gör.

På det sättet ser han att han fortfarande har så mycket att lära sig om dig, och han kommer inte sluta jaga dig förrän han känner till varje detalj om dig (och du ger honom allt lite i taget).

5. Du är för tillgänglig

trevlig kvinna att sätta en mascara

Om du springer i samma sekund ringer dig och slänger på dig kläderna, är du för tillgänglig.

Om du bara dumpar dina planer för att han vill se dig, är du för tillgänglig. Och det är därför han började förlora intresse med.

Njut av ett eget liv och låt honom veta att ibland måste han vänta lite för att tillbringa lite tid med dig.

6. Du har inga gränser

man ignorerar kvinnan som pratar

Om du accepterar allt han ger dig, om du absorberar alla hans ord utan att någonsin säga emot honom betyder det att du inte har några gränser.

Och när en kille vet att han kan säga någonting och göra något utan att du protesterar eller blir arg på honom, kommer han att förlora respekten för dig och det går sida vid sida med att han förlorar intresse med.

Sätt hårda gränser, håll fast vid dem, och du kommer att ha kontroll över spelet.

7. Du ber inte om vad du vill ha

orolig kvinna som tittar bort

Att be om vad du vill ha är något som varje kvinna borde sträva efter nuförtiden.

Om du inte är nöjd med något och du har problem med att berätta för honom så är det så att du avsiktligt förnekar dig själv lycka bara för att få honom att må bra, vilket är väldigt osexigt.

Be alltid om vad du vill ha, och kräv att han ger det till dig. Det är det enda sättet att bevara hans intresse.

8. Du ger honom inte ultimatum

ointresserad kvinna som sitter med mannen på café

Har det någonsin hänt att han har gjort dig besviken på något sätt genom att inte komma i tid eller något mer allvarligt, och att du sa inte ett ord?

Du var fortfarande trevlig trots att du höll på att gå under inombords för att du ville säga allt till honom.

Om du inte ger honom ultimatum som gör att han tänker på vad han har gjort, tar han dig för givet och han kommer inte att vara intresserad av att jaga dig längre.

Så det bästa är att erkänna hans ansträngningar och straffa hans beteende när det behövs, och jag försäkrar dig att han kommer att fortsätta jaga dig.

8 Sätt Du Dödar En Killes Intresse Utan Att Du Ens Inser Det