Skip to Content

Det Är Dags Att Jag Väljer Mig Själv Före Din Nästan-kärlek

Det Är Dags Att Jag Väljer Mig Själv Före Din Nästan-kärlek

Jag har beslutat mig för att det får vara nog. Jag har beslutat mig för att inte längre slösa min tid på att vänta på att du också ska älska mig. Jag har beslutat mig för att jag förtjänar mer.

Jag vet att jag förtjänar att vara älskad. Jag vet att det finns någon där ute för mig, som kommer att ge mig allt jag behöver, som kommer att hålla mig i sina armar – och inte bara när han känner för det.

Kanske är det dumt av mig, men jag tror fortfarande på villkorslös kärlek, nu mer än någonsin tidigare.

Nu när du har krossat mina drömmar om ett liv tillsammans med dig, är jag ännu säkrare på att jag kommer att hitta någon som vill göra det.

Jag är bara trött på att försöka tyda dina mixade signaler. Jag är trött på att leka lekar du har uppfunnit.

Jag gillar inte reglerna eftersom de bara gynnar dig.

sorglig kvinna som står vid väggen

Jag blev kär i dig eftersom jag ansåg att du hade mer att ge. Jag har sett vilket potential du har.

Jag har sett att när du ville någonting så kunde du ge allt. Men du valde att vara kvar i det gamla. Du valde att vara en nästan-partner. Nå, jag behöver inte det.

Du var aldrig ärlig med dina avsikter. Du berättade aldrig vad du verkligen ville.

För om jag hade vetat att du ville detta, hade jag aldrig gått med på det.

Det är som att signera en pakt med djävulen – du får allt du vill ha men det finns alltid ett pris. Mitt var ett brustet hjärta.

Du fick mig att tro att vi skulle klara det. Du kysste mig passionerat och skickade kärleksmeddelanden till mig.

par kyssar passionerade

Du stirrade på mig när jag inte såg. Du sov vid min sida och låtsades som att ingenting hänt dagen därpå. Vänner gör inte så.

Jag gav dig det bästa jag hade och fick ingenting tillbaka förutom halva löften och falska ord. I själva verket var det enda jag fick var ord, aldrig handling.

Det var inte tillräckligt för mig. Jag kunde ha tillbringat hela mitt liv i väntan på att du skulle säga att du ville.

Men, lyckligtvis hade jag mage att kapa banden med dig och fortsätta i mitt sökande efter någon som vill göra det du aldrig gjorde.

Det du aldrig insåg är att kärlek inte kommer i delar. Det är antingen kärlek eller inte. Du ville på något sätt ha mig i mitten någonstans.

Du ville att jag skulle vara någonstans i nästan-zonen genom att ibland då och då ge mig tillräckligt mycket för att jag skulle stanna.

orolig kvinna tittar på avstånd

Du ingav mig falskt hopp. Därför har jag ingen respekt för dig. Du kunde ha varit karl nog och sagt mig i ögonen att du inte älskar mig.

Istället var dina känslor för mig falska. Du försökte lura mig, men du kunde inte fejka kärlek. Ingen kan det.

Du kan försöka, men vid en viss tidpunkt visar du din rätta rätta sida eftersom du inte är lycklig tillsammans med någon som inte är “den rätta” för dig.

Jag har beslutat mig för att jag förtjänar så mycket mer än dig. Jag har insett att jag förtjänar äkta kärlek och att du inte kan ge mig det.

Jag har beslutat mig för att gå vidare, även om det gör ont – och det gör det.

Jag har beslutat mig för att jag borde ta den risken eftersom jag inte vill tillbringa resten av mitt liv olycklig, med att tänka på vad som kunde ha hänt om jag inte hade lämnat dig.

ledsen orolig kvinna som sitter vid fönstret

Nu vänder jag nästa blad i mitt liv och lämnar dig i det förflutna.

Det är dags att jag skriver ett nytt kapitel om mitt liv – ett lyckligare sådant där jag äntligen väljer mig själv.

Jag valde mig själv eftersom jag inte vill nöja mig med någon som inte är säker på sina känslor för mig. Jag vet vad jag vill ha ut av kärlek och det är inte något du gav mig.

Jag vill inte ha en påtvingad hejdåkyss när jag lämnar huset. Jag vill inte ha ett sms som du sänder bara för att du tror att du måste.

Dett är orsaken till varför jag väljer mig själv den här gången. Det är för att jag vill ha allting du nästan gör fullt ut.

Jag valde mig själv för jag är utled på gissa mig till allt du gör. Jag är trött på att tänka igenom dina beslut för att hitta det rätta motivet eftersom jag vet att det inte är jag.

orolig kvinna som sitter i soffan med kudde

Jag väljer mig själv eftersom jag mår bättre utan allt det.

Jag väljer mig själv eftersom jag vill ge mig själv en chans att möta någon som vill göra saker på grund av mig – en man som vill göra saker (även det han inte tycker om att göra) för att han vill göra någonting för mig.

Jag valde mig själv för att jag inte tycker om personen jag är när jag är tillsammans med dig. Jag vill inte vara utmattad och tom och du fick mig att kännas så.

Allt negativt du säger träffar mig rakt i hjärtat. Varje ord bryter ner mig mer och mer för var dag som går och jag vill inte bli en sådan person.

Jag valde mig själv eftersom jag behöver någon att luta mig mot och det är inte du. För tillfället är den personen jag och kanske i framtiden kommer det att vara någon annan.

När du pressar en kvinna som jag till det yttersta kommer hon att att bryta ihop och du kommer att förlora henne för all framtid.

ung mager kvinna tittar genom fönstret

Du kommer förmodligen att ångra det men det kommer att vara försent.

Jag kommer alltid att välja mig själv varje gång eftersom jag inte vill vara någons andrahandsval.

Jag tror att jag förtjänar att vara någons prioritet då den någon kommer att vara min.

Jag vill vara någons flickvän eftersom han bara vill ha mig och ingen annan.

Jag vill att han ska vara lycklig över att vi kommer att tillbringa resten av våra liv tillsammans.

Jag kommer att välja mig själv varje gång eftersom jag inte behöver någon som kommer att dölja det faktum att vi dejtar eftersom han tror att han troligtvis kunde ha hittat någon bättre.

attraktiv kvinna håller ögonen stängda

Jag vill ha någon som kommer att vara stolt över att hålla mig i handen och skrika ut mitt namn så att hela världen hör.

Jag vill ha någon som kommer att visa upp mig för sina vänner och familj eftersom han bryr sig om mig.

Jag kommer att välja mig själv varje gång eftersom jag inte vill nöja mig med mindre än jag förtjänar. Jag vill inte ha någon som nästan älskar mig.

Jag vill ha någon som går den extra milen för mig eftersom jag kommer att göra samma sak för honom.

Jag vill ha en kärlek som kommer att ge mig känslan av fjärilar i magen.

Jag vill ha en man som kommer att bli det sista jag tänker på innan jag går och lägger mig och det första jag minns när jag vaknar upp.

glad kvinna i djupa tankar

Jag kommer att välja mig själv varje gång eftersom jag inte vill ha någon som inte accepterar mig för den jag är. Jag vill ha någon som älskar som jag.

Jag vill ha någon som känner till alla mina fel och brister och accepterar dem eftersom han vet att ingen är perfekt och inte heller jag.

Jag kommer att välja mig själv eftersom jag vill ha någon som inte är du.

Jag kommer att välja mig själv varje gång eftersom jag vill ha ett tillkännagivande och jag vill till punkt och pricka veta hur vårt förhållande utvecklas.

Jag vill inte hålla igen mig själv. Jag bär på mycket kärlek och jag vill hitta någon som kommer att kräva det och återgälda min kärlek på ett likadant sätt som jag älskar honom.

Jag vill att saker och ting ska kännas ledigt och bekvämt. Jag vill känna mig trygg, något jag aldrig kände med dig.

lugn kvinna avkopplande utomhus

Jag är inte ledsen över att jag var tillsammans med dig. Jag är ledsen över att det tog mig så otroligt lång tid att inse att vi inte borde vara tillsammans.

Jag vill inte ha din nästan-kärlek. Jag behöver den inte. Jag förtjänar den inte.

Jag insåg sent omsider att jag borde prioritera mig själv från och med nu.

För fram till nu har jag gjort det motsatta och jag kom ingenvart förutom på en väg mot besvikelse, sorg och smärta.

Jag har verkligen ansträngt mig för att du ska älska mig fullt ut, men du fastnade i nästan.

Jag är ledsen att jag inte gav upp tidigare för att avsluta plågan vi båda levde i.

Jag är ledsen över att jag ville att du skulle stanna men du valde att stöta bort mig.

Det Är Dags Att Jag Väljer Mig Själv Före Din Nästan-kärlek