Skip to Content

Vad Som Är Bra Och Dåligt Med Att Dejta En Äldre Kvinna

Vad Som Är Bra Och Dåligt Med Att Dejta En Äldre Kvinna

Äldre kvinnor är oftast mer mogna och ekonomiskt oberoende, de kan också vara mycket bättre älskare och vanligtvis kommer inte att leka med dina känslor för mycket.

Det här är bara några av de positiva aspekterna av att gå ut med en äldre kvinna.

Medans det fortfarande är ganska typiskt, nästan cliché att se en äldre man med en yngre kvinna, så ser många fortfarande ned på idéen om en äldre kvinna med en man som är mycket yngre än henne.

Finns en lång väg att gå innan det också blir helt accepterat i dagens samhälle.

Det är dags för männen att börja inse alla fördelarna som finns med att dejta äldre kvinnor. Vi spenderar mycket tid på att klaga över att kvinnor inte vet vad det är de vill ha samt att de är dyra att underhålla.

Varför då inte ändra på saker och prova att träffa kvinnor som kan uppskatta några av de olika saker en man har att erbjuda.

en medelålders kvinna som sitter på ett kafé och arbetar på en bärbar dator

Vi kan till exempel ta en man i mitten av tjugoårsåldern som går ut med en kvinna i början eller mitten av trettiotalet, det är troligt att han kommer att genomgå en berikande upplevelse som kommer att förändra hans liv.

Den genomsnittliga tjugo åriga kvinnan är energisk, ambitiös och ute efter att göra saker. Nu tar du istället en kvinna i trettioårsåldern, chansen är stor att hon har levt lite mer.

Hon har lärt sig att världen inte är allt hon hade tänkt sig att den var, samt att det är mindre troligt att hon är alltför entusiastisk över att köra en lång sträck för att komma till någon nattklubb där de serverar vatten med körsbärssmak.

Det innebär att du i utbyte mot sinnesfrid måste vara villig att acceptera några av de konsekvenser som kan komma med en äldre kvinna. Oftast är fördelarna mycket bättre än nackdelarna.

Nackdelarna

en kvinna som går med ett barn och en liten hund

Engagemang och den biologiska klockan. Det finns inget fel med en relation där kvinnan är äldre än mannen.

För att hitta den perfekta äldre kvinnan kanske du bör överväga hennes planer på att bilda en familj.

Kom ihåg att hennes biologiska klocka tickar riktigt snabbt vilket i sin tur kan leda till att hon vill ha barn inom en snar framtid.

Eftersom hon vill träffa en ung man kan det dock bara handla om att hon vill ha kul med en energisk man utan att behöva oroa sig för att få barn.

Så innan du hoppar in i ett förhållande, ta reda på om hon vill ha barn direkt.

Tidigare bagage. Tillsammans med stor sexuell erfarenhet så kan vissa olösta problem och gammalt bagage följa med i paketet, det bör också övervägas eftersom det kan leda till problem.

Ex-pojkvänner, makar, barn, skilsmässor som väntar, stress på jobbet och ekonomiska skyldigheter och skulder kan också följa med i paketet.

Du måste vara redo och villig att acceptera den här verkligheten om du har bestämt dig för att vara i en känslomässig relation med en äldre kvinna.

Det betyder inte att du kommer att bli ombedd att ta itu med alla dessa saker istället för henne.

Snarare måste du bara inse att äldre kvinnor har mer saker att oroa sig för i allmänhet än den tjugoåriga tjejen som du lärde känna ute på stan.

en nöjd kvinna i en mans armar

Åldersskillnad. Man kan inte förnekad själva lockelsen av förhållandet mellan en äldre kvinna och yngre man.

Den här sortens förhållande är fortfarande någorlunda tabu i vårt samhälle, till skillnad från när det är omvända roller där mannen är mycket äldre än kvinnan.

Vare sig du gillar det eller inte, genom att engagera dig med en äldre kvinna sätter du också dig själv i en situation där människor kommer se det som något konstigt och ifrågasätta ditt beslut.

Å andra sidan kan dina kompisar komma att se dig som en hjälte och de kommer att be dig berätta om hur det är.

Hur som helst så kommer folk att prata. Om du nu är tillräckligt säker i själva förhållandet eller om du bara gillar uppmärksamheten som du säkerligen kommer att få, fortsätt med det du gör.

Puman. Kom ihåg att äldre kvinnor har kallats för pumor och att de har dåligt rykte. När det kommer till denna typ av relation verkat det som att det är kvinnan som har kontroll.

Vissa tror att kvinnor som går till yngre män gör det för att hon lätt kan manipulera honom och få honom att göra vad som helst. Detta är hur som helst en myt och inte något som absolut kommer att hända.

Fördelarna

ett leende älskande par packar upp saker

Bättre konversationer och kommunikation

Du kommer inte att ha några problem när ni samtalar. Hon kommer alltid att vara öppen för samtal samt diskussioner om allt, både stora och små saker.

Om du stör dig på något angående henne, om du bara vill dela med dig av något så kommer hon att lyssna på dig.

Äldre kvinnor tror på att ha konstruktiva samtal, det betyder att du aldrig kommer att se henne undvika någon konversation.

Erfarenhet. Det är helt otroligt vad extra tio års erfarenhet kan lära dig. Äldre kvinnor skojar inte runt. De vet exakt vad de vill ha och de vet exakt vad de ska göra för att få det.

Män är oftast dåliga när det gäller att ta tiden och anstränga sig för att ta reda på vad en kvinna verkligen vill ha.

En äldre kvinna har lärt sig att inte slösa bort sin dyrbara tid på att vänta på att riddaren på den vita hästen ska komma och hämta henne.

Oftast så har en äldre kvinna tagit itu med sin osäkerhet och rädsla samt har hanterat det med sin bästa förmåga.

en äldre kvinna sitter utanför och skriver ner något

Hon har troligtvis tillräckligt med livserfarenhet för att veta vad som betyder något och vad som inte gör det.

En äldre kvinna har kommit fram till vad som ser bra ut på henne och vet tillräckligt om relationer mellan män och kvinnor för att inte tracka dig med feminina och triviala saker som vanligtvis männen inte bryr sig om.

Äldre kvinnor har också självförtroendet som man endast kan få från erfarenheten och kunskapen om vad de har hanterat i deras liv.

Det betyder inte att de aldrig har en dålig dag utan de bryr sig helt enkelt inte om de små problemen här i livet.

Oberoende. Äldre kvinnor är oftast etablerade i sina karriärer och förlitar sig mindre på att mannen stöttar de när det kommer till pengar.

Deras oberoende är en stor stress avlastare för alla män. Det här tar i sin tur bort en del av trycket från mannen som vanligtvis ska vara den som har pengar.

Det finns naturligtvis undantag till regeln men ju mer yrkeserfarenhet hon har, desto större är chansen att hon inte beror av någon annan.

Mognad. Äldre kvinnor vet hur man uppskattar de riktiga sakerna i livet. De bryr sig inte om några spel och uppskattar inte de materialistiska idealen som medier försöker tvinga på oss.

kollegor äter på jobbet

Du kan ha en meningsfull konversation med henne utan att oroa dig för mycket om att diskutera triviala saker. Du behöver heller inte oroa dig för att skjutsa hem henne före midnatt och att hon får utegångsförbud.

Fördelen med att träffa en äldre kvinna kommer fram speciellt mycket när det är dags för semester. Yngre kvinnor har vanligtvis en tendens att alltid vilja göra något.

De kan säga saker som “Vi betalade mycket pengar för att vara här, vi borde få ut det mesta av det.” Den här frasen vill absolut ingen man höra.

Älskare. Ofta är äldre kvinnor nyskilda och är ute efter att ha kul. Att komma då i kontakt med en man som inte letar efter något seriöst och bara vill ha kul är den perfekt lösningen.

Yngre män har uthålligheten som de letar efter och en attityd som skriker “jag bryr mig inte”. På så vis kan han tillfredsställa hennes behov.

Så slutsatsen är, om du vill lära dig några saker om hur du ska bete dig mellan lakanen, leta efter en äldre kvinna.

Hon är trots allt inte längre sexuelt hämmad, hon vet vad hon vill ha och har antagligen några äss i ärmen som kommer att göra dig tokig.

fötterna på ett älskande par under ett lakan

Du bör aldrig ta henne för givet dock. Om hon märker att du inte anstränger dig alls eller observerar att något börjar falla ihop så kommer hon att försöka fixa det och hon kommer att ge sitt bästa.

Om det inte hjälper så kommer hon att sluta försöka och bara avsluta det som ni har. Hon vill ha jämställdhet. Hon kommer inte att fortsätta anstränga sig om du inte gör det.

Hon förväntar sig att du tar lika mycket initiativ som hon. Om hon inte ser allt det här så kommer hon inte att slösa tid med dig och hon kommer att avsluta det utan någon vidare tanke.

Så om du nu har bestämt dig för att dejta en äldre kvinna, lycka till! Det kommer att förändra ditt liv till det bättre förmodligen.

Vad Som Är Bra Och Dåligt Med Att Dejta En Äldre Kvinna