Skip to Content

Bry Dig Inte Om Att Komma Tillbaka När Hon På Riktigt Bestämmer Sig För Att Satsa På Någon Annan

Bry Dig Inte Om Att Komma Tillbaka När Hon På Riktigt Bestämmer Sig För Att Satsa På Någon Annan

Allt du gjorde var att spela spel med henne. Allt du gjorde var att ha en dragkamp med henne. Det var detta oändliga spel som du antog att hon förmodligen aldrig skulle tröttna på.

Det enda problemet är att du drar med dig en tjej som inte vill vara en del av ditt spel. Hon ville bara ha dig, men det var omöjligt att få dig utan allt bagage du bar på.

Hon gick inte in på det här “förhållandet”, eller vad du än väljer att kalla det nu, så att du kan projicera dina osäkerheter på henne.

Hon hoppade inte på den här ridturen så att du kunde hålla henne nära nog för att veta att du existerade, men alltid på armlängds avstånd så att hon aldrig kom för nära.

När du såg att det höll på att bli allvar, drog du dig tillbaka.

Du ville aldrig satsa helhjärtat. Du tillät dig aldrig känna allt som en relation medför.

Det verkade som om du bara var där för de goda delarna och småpratet, men när sakerna skulle bli hetare, när du faktiskt behövde använda dig av sanna känslor, drog du dig undan.

man sitter och håller sin telefon

Du har alltid haft denna vana att försvinna vid det mest olämpliga tillfällena.

I samma ögonblick som det visade sig för henne att du faktiskt skulle komma fram med hur du verkligen kände, så fick hon inte något svar från dig på flera dagar. Som om du hade försvunnit från jordens yta.

När hon tröttnade på dina spel och på att vänta på dig, drog du tillbaka henne och börja om allt igen.

När du såg henne tvivla på dig och ifrågasätta er “relation”, drog du tillbaka henne till ditt lilla spel som vanligen ledde in henne i ytterligare en återvändsgränd.

Du skulle börja med ditt söta snack igen och du skulle börja visa upp dig för henne när du hade chansen.

Du skulle börja göra allt för att se till att hon vande sig vid att ha dig i sin närhet igen och när sakerna så småningom blev för bra, skulle du återigen utföra ditt goda gamla trick kallat “fly medan du fortfarande kan”.

Du skulle lämna henne frågandes vad hon gjorde för fel den här gången.

man som bär klockan

Du visste att hon aldrig kunde försöka med någon annan medan du fortfarande var med i spelet.

Hon behövde ett avslut eller något som berättade för henne att er historia hade slutat. Men du gav henne aldrig något av det. Du drog henne med dig och det var så du alltid ville hålla henne.

Du visste att hon inte kunde gå vidare tills någon sa högt att allt ni hade var över.

Men hon kunde aldrig vara den som var den personen, inte för att hon var för svag, men för att hon aldrig visste var hon stod med dig.

Du har aldrig haft chansen att verkligen försöka, och det var det som hållit kvar henne så länge. Du byggde en cliffhanger, spänning som talade för större saker i framtiden.

Men dessa tider kom aldrig för att du aldrig var redo att verkligen binda dig. Men du ville få henne att tänka på det sättet för att du behövde henne också.

Hon var din fristad. Hon var den enda som alltid var där för dig oavsett vad som hände. Du visste att du kunde räkna med henne, dag och natt.

man sitter på sin motorcykel

Hon var din person, den som alla hoppas kunna hitta under sin livstid.

Men du var för rädd för att våga satsa så att du drog henne in i virvelvinden av din toxicitet.

Du vet, du kan vara den som är skickligast i det här spelet, men du saknar något.

Du saknar det faktum att hur bra du än är i den här dragkampen, kommer ingenting du gör att stoppa henne när hon bestämmer sig för att kapa alla strängar med dig.

Och även om det här kan tyckas orealistiskt för dig, kommer hon göra det.

Det kommer inte ta henne mycket längre till för att se dig för den du verkligen är. Hon kommer att se att du bara är en player, full av löften du aldrig tänker hålla.

Att du bara finns här när saker inte är allvarliga, men att du flyr bort varje gång riktiga känslor börjar komma till ytan.

man sitter i sin bil

Det kommer inte ta henne mycket längre till för att se att hon förtjänar mer än du har att erbjuda.

Hon förtjänar mer än en kille som inte vet vad han vill, mer än någon som är rädd för riktiga känslor.

Det kommer inte ta henne mycket längre till innan hon inser att det kommer att finnas någon som kan ge henne allt hon förtjänar och allt du har varit ovillig att ge henne.

När hon inser att det finns någon annan som kommer att göra en riktig insats och som kommer att vara där för henne precis som hon var för dig.

Bry dig inte om att försöka få henne tillbaka när hon förstår att du bara är en omogen pojke som är för rädd för att binda sig.

För när du inser vad du har skjutit ifrån dig, kommer alla dina ansträngningar att få tillbaka henne vara förgäves.

För att hon har hittat någon som kommer att uppskatta henne på ett sätt som du aldrig visste fanns.

Bry Dig Inte Om Att Komma Tillbaka När Hon På Riktigt Bestämmer Sig För Att Satsa På Någon Annan