Skip to Content

Var Modig Nog Att Välja Dig Själv När Han Inte Gör Det

Var Modig Nog Att Välja Dig Själv När Han Inte Gör Det

Vi har alla varit med om situationer där personen vi älskar tvekar att välja oss och du är inget undantag.

En situation där mannen som vi har satt på en piedestal inte kan bestämma sig för just oss, jämför oss med andra tjejer eller helt enkelt agerar som om han inte vet vad det är han vill.

Likväl, låt oss vara ärliga. Andra människors smärta gör inte din mindre bärig.

Du kan höra om en miljon andra upplevelser men att inte vara prioriterad av mannen som du alltid sätter först är smärtsamt och kan lämna konsekvenser.

Jag är inte här för att prata om honom.

Det spelar ingen roll om han har varit otrogen, om han behandlade dig som hans andra val, om du var den här killens sista utväg eller om han vägrade att sätta en etikett på eran relation.

Hursomhelst är slutresultatet detsamma: Han valde inte dig framför någon annan, över hans önskan för frihet eller över hans egna behov.

kvinna lutad på ett plan

Vad det än handlar om, poängen är att bli avvisad av någon som betyder världen för dig gör ont som fan.

Det är förödande och hjärtkrossande att tro att du inte räcker till och att det finns absolut inget som du kan göra för att ändra hans åsikt.

Jag är dock inte här för att be dig att inte grunda din egna känsla av självvärde baserat på någon annans åsikt, även om den någon är en person som du djupt bryr dig om.

Jag är här för att be dig att inte se dig själv genom ögonen av den här skitstöveln. Här för att be att se ditt egna värde även om han misslyckas med det.

Snälla, älska dig själv trots bristen av kärlek från honom. Respektera dig själv trots att han aldrig gjorde det.

Viktigast av allt, var modig nog att välja dig själv när han inte gör det.

Välj din egna lycka även när han får dig att känna dig eländig och välj att fokusar på ditt liv istället för att slösa bort mer av din dyrbara tid och energi på att försöka få honom till en det av det.

Jag ljuger inte när jag säger – att ha ett stabilt romantiskt förhållande är viktigt.

kvinna sitter på staketet

Det är viktigt för din känslomässiga och mentala hälsa och det kan bidra allmänt till din glädje.

Men vet du vad som betyder ännu mer? Förhållandet som du har med dig själv. Romanser kommer och går. Du kommer att förlora många människor under ditt liv, vare sig du gillar det inte eller inte.

Förhållandet som du har med dig själv är det enda som inte kommer att försvinna. Det är det enda som du behöver vara en del av så länge du andas.

Så istället för att slösa bort all din energi på att försöka fixa något som uppenbarligen inte kan fixas, fokusera på att få dig själv att må så bra som möjligt.

Koncentrera dig på att bli den bästa möjliga versionen av dig själv och att bli den kvinnan som du var menad att vara.

Snälla, slösa inte mer av din tid på någon som inte förtjänar det. Sluta anstränga dig i en relation som är dömd att misslyckas.

Sluta ge den här killen oändliga andra chanser. Sluta ge honom fler möjligheter att börja uppskatta dig och börja behandla dig såsom du förtjänar.

kvinna som håller hennes hals

Börja istället med att behandla dig själv som du förväntar andra att behandla dig.

Sluta be honom om hans odelade uppmärksamhet medan du nöjer dig med smulor av det. Istället bör du ge dig själv den uppmärksamheten som du längtar efter.

Sluta be honom att älska dig och älska dig själv istället. Sluta vänta på att han skämmer bort dig och använd alla möjligheter som du har för att glädja dig själv på alla möjliga sätt.

Viktigaste av allt – välj alltid möjligheten att vara lycklig på din egna hand över att vara eländig med denna halvhjärtade kärleken som du får.

I stället för att spendera flera månader eller år fångad på samma plats, i väntan på ett mirakel som uppenbarligen inte kommer att komma, släpp dig själv fri.

Fly från hans inspärrning och gör plats för en riktig man som har kapacitet att ge dig vad du vill och behöver.

Under tiden så kan du bli den personen för dig själv. Tills kärleken i ditt liv äntligen dyker upp på din trappsteg, njut av ditt liv som singel och gör det bästa av det!

Var Modig Nog Att Välja Dig Själv När Han Inte Gör Det