Skip to Content

13 Anledningar Till Varför Hon Lämnade

13 Anledningar Till Varför Hon Lämnade

Hon lämnade eftersom hon inte kunde göra det längre.

ledsen och deprimerad kvinna djupt i tanke utomhus

Hon kunde inte låtsas att allt var bra. Hon kunde inte fortsätta räkna med dig när du inte fanns där längre. Hon kunde inte vara i en relation med någon som inte känner för henne längre.

Hon kunde bara inte sitta bredvid dig och känna att hon inte har dig längre.

Hon lämnade för att du inte ville veta vad du skulle göra med henne.

Deprimerat sammanträde för ung kvinna på säng hemma

Du förstod inte när hon behövde en kram, när hon behövde att du skulle berätta för henne att hon panikar utan anledning och att allt kommer att bli bra, eller när hon behöver vara ensam.

I början av relationen fanns det stunder när hon inte ens behöver säga vad som var fel och du bara visste det. Med tiden blev du omedveten, och du släppte den instinkten.

Du borde inte gjort henne van vid det om du planerade att sluta med det.

Hon lämnade eftersom din kärlek blev utsliten.

vacker brunett kvinna i höst park

Du glömde bort att hon behövde din kärlek och du glömde bort att kärleken byggs långsamt över tiden, men den försvinner också med tiden.

Du trodde att det skulle bli bra och du brydde dig aldrig ens om att se var ni står. Du hoppades att eftersom hon älskade dig en gång, kommer hon att älska dig för alltid.

Hur kan du förvänta dig att hon älskar dig för alltid när du inte gav henne något att älska?

Hon lämnade för att hon glömde bort hur man är lycklig.

porträtt av en vacker sorglig tjejcloseup

Du fick henne att glömma hur lycka ser ut och hon lät dig göra det. Hon förlorade sitt leende och det ersattes med sorg i ögonen. Hon var inte samma person eftersom hon var orolig för er båda.

Det är inte ett enmansjobb att ta hand om en relation. Det krävs två för att dansa tango.

Hon lämnade för att du fick henne att känna sig osäker.

Den härliga kvinnan i grå tröja sitter på en stol på balkongen

Du fick henne att känna att hon inte var tillräckligt bra. Du fick henne att känna att du kunde lämna när som helst och aldrig titta tillbaka.

Ibland uppträdde du som om hon inte betydde någonting för dig och att om du kunde, skulle du få henne att försvinna från ditt minne.

Hon lämnade eftersom du valde henne en gång och aldrig igen.

vacker kvinna sitter nära fönstret

Du drog henne in i din orkan och sedan lämnade du henne för att möta den ensam. Du valde henne bara så hon skulle välja dig och där slutar historien.

Och det borde inte ha varit så. Det borde ha varit annorlunda.

Du borde ha valt henne, hennes kärlek och allt hon har att erbjuda varje dag och i gengäld åtminstone ge henne så mycket kärlek som hon har gett dig. Men det gjorde du inte.

Hon lämnade eftersom hon älskade dig.

ung kvinna med lockigt hår som håller huvudet

Hon älskade dig från botten av hennes hjärta. Hon ville ha allt med dig, men hon var osäker på att du ville detsamma.

Hon ville inte sätta dig i kedjor. Hon ville inte få dig att känna dig eländig. Hon lämnade för att hon trodde det var vad du ville ha och det skulle göra dig lycklig. Och det enda hon ville var att göra dig lycklig.

Hon lämnade eftersom ert förhållande blev bara ett skal av vad det en gång var.

kvinna som sitter ensam på bänken nära sjön

Den där gnistan ni en gång hade fanns inte mer. Det fanns inga fler samtal innan läggdags, det fanns inget mer skratt, inget mer flörtande, inget mer förtroende för varandra.

Allt försvann med tiden. Hon ville inte komma ihåg dig som mannen som skadade henne. Hon ville komma ihåg dig som mannen som fick henne att känna sig älskad och som hon älskade med hela sitt hjärta, en gång i tiden.

Hon lämnade eftersom hon behövde något nytt.

kvinna i röd skjorta som håller huvudet utanför

Hon behövde ingen ny, hon behövde något nytt – hon behövde en förändring. Du fångade henne och fick henne att åldras trots att hon var så långt ifrån att vara gammal.

Du skapade aldrig spänning i er relation – det handlade bara om var och vad ni skulle äta eller om hon ville gå ut, men det fanns ingen spänning, inte ens en aning om att något kul kommer hända längs vägen.

Du var ovillig att prova nya saker. Du gjorde er kärlek tråkig.

Hon lämnade för att du slutade ge henne vad hon behöver.

Ledsen ung kvinna med exponeringsglas som hemma sitter på soffan

Varje dag fick hon mindre och mindre av dig. Hon fick mindre av din uppmärksamhet, hon fick mindre tid och mindre av din kärlek. Och hon skrev aldrig upp sig på det. Hon förtjänade mer.

Hon lämnade eftersom hon blev trött.

kvinna i buss som tittar genom fönstret

Hon blev trött på att försöka och du blev besatt. Du höll för hårt i henne och tänkte att det är så hon kommer att stanna hos dig.

Det var inte rätt sätt. Hon gjorde inte något dåligt, hon hatade inte dig, och du skrek på henne av avundsjuka. Det fanns aldrig någon annan.

Det var bara du från början, men hon blev trött på att behöva bevisa det hela tiden.

Hon lämnade för att hon hade försökt allt.

blond kvinna med svart kappa går utanför

Hon försökte distansera er, hon försökte älska dig mer än du älskade henne, hon försökte prata med dig, hon grät, hon bad, hon förklarade, hon försökte få dig att komma ihåg, och sedan gav hon upp.

Hon lämnade för att du inte försökte något.

vacker ung kvinna sitter i parken

Du försökte inte stoppa henne. Du brydde dig aldrig om att berätta för henne hur mycket hon betydde för dig eller hur mycket du ville att hon ska stanna.

Du gav aldrig henne något skäl till att stanna. Du visade henne bara varför hon skulle lämna och det var det hon gjorde. Därför lämnade hon.

13 Anledningar Till Varför Hon Lämnade