Skip to Content

5 Fraser Killar Använder För Att Göra Slut (Och Vad De Menar)

5 Fraser Killar Använder För Att Göra Slut (Och Vad De Menar)

Att göra slut är aldrig lätt men tyvärr är det en del av livet.

Och även om personen som blivit lämnad vanligtvis upplever större smärta, betyder det inte att det inte är tufft för den som initierat att ni går skilda vägar.

Men ibland, när en man vill lämna dig, väljer han att göra det med en tom fras som han hört någonstans i förbifarten, för att han tror att han kommer undvika att såra dig.

Här är de 5 vanligaste fraserna som killar använder när de gör slut och vad varje fras betyder.

1. “Det är inte du, det är jag”

man bryter upp med ledsen kvinna

En av de vanligaste fraserna många män använder när de vill göra slut är ”det är inte du, det är jag”.

När en kille säger detta så beter han sig som att han tar på sig allt ansvar för slutet på ert förhållande. Egentligen gör han inte dig någon nytta genom att göra slut på det här sättet.

Denna man vet helt enkelt inte hur han ska avsluta er relation och har ingen giltig anledning till att göra det.

På så sätt lämnar han dig ovetandes om varför han egentligen lämnat dig, eftersom du själv vet att detta inte är den riktiga anledningen.

Det finns en möjlighet att han inte längre älskar dig eller att han har hittat någon ny, men han har uppenbarligen inte modet att säga det öppet till dig, så han väljer den lätta vägen ut.

2. “Jag är inte redo för att binda mig”

seriös kvinna som tittar på ledsen man

Det finns förmodligen ingen tjej som inte har fått höra den här meningen.

Denna fras används oftast av players och killar som inte vill begränsa sig till en tjej. Även fast det kan verka som en ärlig sak att säga för att du då vet vad du kan förvänta dig av honom, så är det faktiskt allt annat än det.

Om någon inte vill ha något seriöst borde han vara tydlig med det redan innan ni påbörjat en relation.

Den här killen trodde dock att du aldrig skulle givit honom en chans om han hade sagt det redan då, så istället valde han att vänta tills du föll för honom.

Dessutom, när en kille säger det här så vill han troligtvis inte avsluta relationen för gott.

Han vill ha kvar dig i sitt liv men utan krav, och han hoppas att du går med på det i och med att han vet att du redan har fått starka känslor för honom.

3. “Du förtjänar bättre”

par som bryter upp utomhus

När en kille säger att du förtjänar någon bättre än honom kan det innebära många olika saker.

Först och främst är det förmodligen sant. Det är troligt att han inte behandlar dig som han bör och det är det sista du förtjänar.

Samtidigt säger han att han inte älskar dig tillräckligt, då han är medveten om att du förtjänar bättre men är inte beredd på att anstränga sig för att själv bli den du förtjänar.

Han föredrar att släppa taget om dig istället för att ändra på sig själv, vilket är mer än tillräckligt för att du ska förstå hinten.

4. “Jag behöver en paus”

par i argumenterar sitter på soffan

Ibland vill killen inte göra slut med dig på rak arm. Istället förklarar han att han bara behöver en paus från förhållandet. Genom att göra detta lämnar han medvetet sina möjligheter öppna.

Trots att han kanske är ärlig och faktiskt behöver en paus så är det mer troligt att han är trött på att vara i ett förhållande och allt vad det innebär.

Han vill därför utforska andra alternativ som kan inkludera andra tjejer.

Samtidigt vill han behålla dig som reserv om det skulle visa sig att han inte gillar det som finns där ute. På så sätt fortsätter han att leva sitt liv, medan du väntar på att han ska fatta ett beslut.

5. “Jag har inte tillräckligt med tid för ett förhållande”

par som går ihop i vardagsrummet

Något du alltid bör komma ihåg vad gäller förhållanden är att där det finns en vilja finns det också en väg.

Om en kille som gör slut med dig säger att han gör det för att han inte har tid för ett förhållande, tro mig – det är bara en ursäkt.

När du verkligen bryr dig om någon så kommer du att hitta tid, oavsett hur upptagen du är.

Allt annat är skitsnack. Hans känslor för dig är uppenbarligen inte så starka som du skulle önska att de var, och det är anledningen till varför han inte skapar plats för dig i sitt liv. 

5 Fraser Killar Använder För Att Göra Slut (Och Vad De Menar)