Skip to Content

10 Beprövade Sätt Att Göra Honom Beroende Av Dig

10 Beprövade Sätt Att Göra Honom Beroende Av Dig

Det finns miljoner sätt att göra honom beroende av dig, miljarder råd, och de flesta av dem borde ha lämnats i 1800-talet där de hör hemma.

Att förändra sig själv på något sätt för att göra en man beroende av dig är allt vi har kämpat mot länge. Vi bör acceptera dem men samtidigt förändra oss för dem?

Hela tanken med kärlek är att hitta någon som inte är perfekt, men som passar perfekt med oss. Ingen är perfekt, så varför söker vi perfektion?

En bra lyssnare, någon som kommer att skämma bort oss med lojalitet – det är en perfekt man. Att det finns en man som aldrig kommer att be dig att förändra dig, för att du redan är perfekt för honom.

Och när du hittar en sådan man är du självklart orolig för att du ska kunna hålla kvar honom. Det är helt normalt att söka efter råd och sätt att behålla honom i ditt liv. Det är därför den här artikeln är skriven.

Vi ger dig tio beprövade sätt att göra honom beroende av dig, som inte inkluderar att du gör honom en smörgås och snällt håller med när han öppnar munnen.

Jag önskar att jag skulle kunna säga att jag skämtar men det är faktiskt ett råd som jag hittade på Internet. Eftersom Internet är mörkt och fullt av fasor.

1. Kommunicera med honom

leende par som pratar och sitter hemma

 

Kommunikation är i grunden nyckeln till alla friska förhållanden. När det inte finns någon kommunikation, finns det ingen uppriktighet, ni delar inte de viktiga delarna av ert liv med er bättre hälft.

Och det medför naturligtvis att den inte finns någon kännedom om hur ni två faktiskt har det, för att ni löser alla problem var för sig.

Det är viktigt att kommunicera, att uppmuntra honom att prata med dig. På så sätt lär ni er att lita på varandra och hur ni ska vara varandras bästa vänner, vilket är otroligt viktigt för att ert förhållande ska växa.

När du vet att din partner är där för dig, så kommer din partner alltid att vara där för att lyssna på dina problem, att dela tystnaden och ge dig råd, livet verkar inte alls så läskigt då.

Så, det första sättet att få honom beroende av dig är att vara hans vän.

2. Acceptera och stöd honom

 

Att accepteras och bli förstådd är grundläggande mänskliga behov. Det är saker vi alla längtar efter, oavsett hur säkra och tuffa vi är. Vi behöver bara någon som kommer att se alla våra brister och älska oss för dem.

Vi behöver alla någon som vet att vi inte är en superhjälte men de ser oss fortfarande som sådana. Precis som du skulle älska att accepteras, acceptera honom också.

Älska honom för hans brister och nycker, inte trots dem, och kom ihåg att ingen är perfekt. Det enda som betyder något är hur ni två passar ihop.

Vilket för oss till vikten av stöd. Livet är tufft, och jag menar så in i helvete tufft. I ett ögonblick går det bra och så plötsligt så förlorar du mark under fötterna och vet inte vad du ska göra nästa gång.

I det ögonblicket så är det viktigt att veta att det finns någon som har vårt bästa i åtanke, att det finns någon som är vårt största fan. Och ni bör vara det för varandra.

Uppmuntra honom när han rör sig utanför sin komfortzon och var där för att trösta honom när saker inte går som planerat. Om något stärker ditt förhållande kommer det att bli detta.

3. Lev livet utan förbehåll

 

Var inte rädd för att ta lite tid för dig själv. Att ha drömmar att följa och saker du känner passionerat för och det är det som gör dig extraordinär.

Han blev kär i dig när du var fri som en fågel, när du följde ditt hjärta och levde ditt liv fullt ut. Det finns ingen anledning att ge upp allt det, bara för att du är i ett förhållande.

Med tiden börjar han känna sig skyldig för att du gav upp dina drömmar för honom och du kommer oundvikligen att börja känna sig olycklig för att du inte gör allt du drömde om att göra.

Var inte rädd för att ha ett liv utanför ditt förhållande, du kommer att bli förvånad över hur mycket lite avstånd kan hjälpa för att hålla ett förhållande vid god hälsa.

4. Höj temperaturen!

 

Höj temperaturen i sovrummet, utanför sovrummet med, var som helst du känner för det. Tanken är att hålla spänningen kvar, eftersom många par faller in i en rutin och börjar göra saker automatiskt.

Tänk dig att kyssa ditt livs kärlek på autopilot, om det är vad det verkar som.

Du kan föreslå några nya positioner i sovrummet, överraska honom med ett par sex-texter eller kanske en snabbis på morgonen innan jobbet.

Det viktigaste är att du känner dig bekväm när du gör det; det finns ingen mening att hotta upp ditt liv om du inte är 100% med på det.

Han kommer att känna det och det blir inte lika spännande som det normalt skulle vara. Så gör de här när du är redo och när du känner att det är dags.

5. Var inte rädd för att vara känslosam

porträtt av gråtande kvinna

Att lägga sina känslor på hög är aldrig bra, speciellt om du håller dem inlåsta djupt inom dig. De måste komma ut så småningom, annars kommer du att drunkna i dem och sprängas.

Lyckligtvis har du någon du kan prata med, någon som kommer gärna hjälpa dig med det som oroar dig.

Visa honom att du litar på honom och du uppskattar hans hjälp. Även om han inte har lika bra råd som dina tjejkompisar, har han fortfarande en skuldra som du kan gråta mot och öron att lyssna på dig med.

Han kommer att känna sig hedrad, du bestämde dig för att visa din sårbara sida för honom och du kommer att bli lättad.

Och var inte rädd för att uttrycka hur mycket du älskar honom och hur mycket du uppskattar att han finns i ditt liv.

Män behöver veta att deras ansträngningar inte är förgäves och du är den enda som kan försäkra honom om det, så håll det inte för dig själv när han gör någonting som tar dig med storm.

6. Visa att du har självförtroende

Självförtroende är det som gör att en man faller hals över huvud för dig och detsamma gäller din man. Var inte rädd för att klä upp dig med klackar och klänningar om de får dig att må bra.

Prova nya saker, åk på spa-helger och gå på vinprovning med dina vänner.

Gör vad som helst som gör att ditt självförtroende går genom taket och lita på mig, han kommer att bli beroende av dig på nolltid. Saken är att män direkt känner sig bättre när de kan visa upp sin partner.

Tror du verkligen att det gör någonting om du inte är så perfekt som de där modellerna i veckotidningarna? De är ändå retuscherade.

Var säker på din egen perfektion och omfamna den. Det finns trots allt inget mer attraktivt än en kvinna som är självsäker och älskar sig själv.

7. Håll det äventyrligt

Den här är min favorit. Gör en lista med alla saker du vill försöka dig på och de som din partner vill göra – han har säkert berättat om dem för dig. När listan är klar, börja planera att göra dem.

Du kan till och med skapa en “bucketlist” över alla saker du vill göra innan året är slut.

Gör det äventyrligt och pumpat med adrenalin, som fallskärmshopping och bungehopp. Du kan även gå på vandringar eller åka till en nöjespark om det är något du inte har gjort på lång tid.

Poängen är att ni gör dessa saker tillsammans och att de får er att må bra. Ta hand om ditt inre barn och gör alla saker du en gång drömde om.

Även om det är galet, som att köra runt i en brandbil, så länge ni har er bästa tid tillsammans och skapar minnen, gör ni det rätt.

8. Gör honom till en del av ditt liv – inte hela ditt liv

När vi är i smekmånadfasen kan vi inte få nog av varandra och det är helt normalt. Men när smekmånadfasen är över, så är det inte helt normalt att vara tillsammans hela tiden och låta ditt liv handla bara om honom.

Gör honom en del av ditt liv, men inte hela ditt liv.

Fortsätt att följa dina drömmar och göra vad du vill och be honom att följa med dig och att han kan vara ditt sällskap på vägen. Ni två är bästa vänner, älskare och själsfränder.

Men det betyder inte att resten av världen slutar att existera bara för att du blev förälskad. Njut av ditt liv till fullo och njut av det både med honom och med dina vänner och din familj.

Njut av det med dig själv först och främst, för ensamtid är otroligt viktigt för dig för att vara glad och frisk också.

Du kan inte hälla från en tom kopp, så ta hand om dig själv först. Var inte rädd för och skäms inte över att sätta dig själv först ibland. Du förtjänar att vara glad du med.

9. Respektera honom och be honom respektera dig

Förmodligen är två av de viktigaste sakerna i ett förhållande respekt och lojalitet.

Eftersom lojalitet kommer från att respektera varandra betyder det att respekt är den ultimata ingrediensen för ett lyckligt och framgångsrikt förhållande. Näst efter kärlek.

Respektera hans gränser och hans tid, på samma sätt som du vill att han ska respektera dina. Om han säger att han går ut med sina vänner, uppmuntra honom att göra det.

Visa honom att han har ditt förtroende. Respektera hans värde så som du vill att ditt värde ska respekteras. Och respektera hans önskningar och värderingar.

För att relationer ska lyckas finns det många uppoffringar och kompromisser som måste göras.

Men någon som offrar sin fritid, sina drömmar för att göra den andra personen lycklig har skaffat sig en envägsbiljett till katastrofen.

Att ge upp sin tro är ännu värre, vilket leder oss till den sista punkten i den här artikeln.

10. Var dig själv och uppmuntra honom att vara sig själv med

Var dig själv. Låt honom vara sig själv. Som jag har sagt många gånger, är ingen perfekt. Så det finns inget behov av att ge upp på delar av sig själv.

Det är de som gör dig till den du är. Och be inte ens honom att göra det om du inte är beredd att göra detsamma.

Hela tanken om ett förhållande är att göra saker tillsammans, växa upp och bli gamla tillsammans, att förändras och utvecklas tillsammans.

Du kommer inte vara samma person som du var förra året, och han kommer inte heller vara det.

Men så länge du är dig själv, så länge ni två talar om problem och saker som händer i era liv, kommer ni att vara okej.

Var inte rädd för att visa honom din sårbara sida, såväl som dina dåliga och tuffa sidor. Han blev kär i dig, hela dig. Inte bara de vackra delarna. Kom ihåg det.