Skip to Content

Till Tjejen Som Aldrig Varit “Den Rätta”

Till Tjejen Som Aldrig Varit “Den Rätta”

Så länge du kan minnas har du alltid varit en killes andrahandsval.

Du har haft flera förhållanden och olika killar har kallat dig sin flickvän men ingen av dem har någonsin ansett dig vara deras själsfrände.

Du fanns till hands när de behövde någon passande.

När de ville ha en flickvän för att ha ett s.k förhållande, du fanns till hands som flickvän för att läka sitt krossade hjärta och du fanns till hands när rädslan för ensamheten tog över.

Så länge du kan minnas har du alltid varit en killes andrahandsval. Den snälla tjejen som teoretiskt sett ger dem allt de behöver men också tjejen som de aldrig älskade på riktigt.

för att göra saken enkel, du är en bra flickvän “på papper”. Du ser bra ut, människor anser att du är rolig och intressant och du är definitivt allt annat än dum.

Så, i slutändan, har du absolut ingen aning varför dina förhållanden tar slut.

allvarlig tjej i randig skjorta

Du får aldrig en värdig förklaring till uppbrottet och varje kille som krossat ditt hjärta säger bara att du inte är “den rätta”.

Ingen av dem har någonsin sett dig som deras livs kärlek. Du har aldrig känt deras villkorslösa kärlek eller haft deras odelade uppmärksamhet.

Istället har var och en av dina pojkvänner älskat dig halvhjärtat.

Du var tillräckligt god för dem tills dess att de fann någon annan eller medan de tålmodigt väntade på någon tjej som lät dem vänta.

För dem var du en mellanlandning istället för en slutdestination. De behövde dig på sin resa till att finna äkta kärlek istället för att se dig som sitt mål.

För att vara helt ärliga, alla kärlekar du haft har varit tillfälliga – du var någon som tjänade sitt syfte.

Inte en enda kille du haft har sett dig som någonting varaktigt eller som en kvinna som de vill åldras med.

flicka med lockigt hår i fältet

Följaktligen, går det inte att komma ifrån att du känner dig som någon slags tröstpris.

Som tjejerna killarna vänder sig till när det inte finns någon bättre till hands och den de vänder sig till när någon annan har övergett dem.

Det värsta är att du försökt att göra ditt bästa i var och ett av dina förhållanden.

Du har aldrig hållit någonting tillbaka och varje gång har du hoppats på att du äntligen funnit din drömprins, killen som var ämnad för dig.

Men, varje gång har du haft fel. Det har alltid slutat med att det känts som att du haft en biroll och du har faktiskt aldrig fått chansen att spela huvudrollen i din egen kärleksfilm.

Nå, jag är här för att be dig om att inte förlora hoppet.

Det kanske inte ser så ut för tillfället men lita på mig när jag säger att ingen av de här killarna har varit “den rätte” för dig heller.

kvinna lutande på surfbrädan

Ingen av dem har varit din själsfrände och mannen du ska leva resten av ditt liv med. Vet du varför? För den mannen har inte mött dig ännu, era vägar har ännu inte korsats.

Hur smärtsamt detta kan verka är sanningen den att det finns vissa saker du inte förstår och vissa händelser du inte kan påverka, hur mycket du än försöker.

Vad jag försöker säga dig är att ingen av dina tidigare förhållanden var ämnade att hålla. Ingen av dina före detta killar var ämnad för dig och det finns faktiskt ingenting du kan göra åt saken.

Men, det betyder dock inte att din drömprins kommer att dyka upp så småningom.

Det betyder inte att du är dömd till ett kärlekslöst liv bara för att du haft några dåliga erfarenheter.

Det betyder inte att du inte är ämnad att vara älskad eller att du borde ge upp allt hopp om att någonsin ha ett lyckligt förhållande.

ledsen tjej på vinden

Lita på mina ord när jag säger att en av dessa dagar kommer ditt öde att drastiskt förändras.

Snart kommer du att träffa en man som kommer att älska dig på alla sätt du aldrig någonsin tidigare blivit älskad på och en man som alltid kommer att behandla dig som om du var den enda kvinnan på jorden.

En man som inte kommer att se dig som ett andrahandsval, som en tjej att hjälpa honom att plocka upp sitt krossade hjärta eller som något tillfälligt tidsfördriv.

En man som är ämnad att vara din och som kommer att se dig som “den rätta”, sin drömtjej.

Du måste bara vänta på rätt tidpunkt. Mer än det, du måste vara redo för hans ankomst.

För när han kommer, kommer han att få dig att inse varför det aldrig fungerade med någon före honom.

Till Tjejen Som Aldrig Varit “Den Rätta”