Skip to Content

Till Flickan Som Har Blivit Sviken För Många Gånger

Till Flickan Som Har Blivit Sviken För Många Gånger

Vännen! Det är inte över, det vet du? Låt dig inte krossas under trycket. Ge inte upp, snälla.

Jag vet att du inte bryr dig ett jävla dugg längre. Jag vet att du är trött. Du är trött på att människor försöker muntra upp dig, att folk säger att det kommer att bli bättre.

Optimism har blivit något du förnekar. Jag vet att du är arg eftersom de ord som kommer ut ur andras munnar inte betyder något längre.

Jag vet att du har väntat så länge på att saker ska bli bättre men de har bara blivit värre. Det verkar som om det inte finns något slut.

Hur kan du ens tänka tanken på att vara optimistisk när du har noll anledning att vara det?

Du litar inte på någon eftersom alla människor som har kommit in i ditt liv har lämnat dig. Du tror inte att livet kommer att gå milt åt dig.

Du tror inte att någonting kommer att förändras. Även när bra saker händer, lyckas du inte att se dem eftersom det är så ovant.

Men trots allt står du fortfarande upp. Du har fortfarande styrkan att fortsätta att gå igenom det här jävla livet. Trots att du kanske har givit upp din tro, kämpar du fortfarande för att överleva.

ledsen kvinna som står utomhus

Det är galet att du fortfarande hoppas att bra saker ska hända, även efter så många dåliga. Det är otroligt vilken fantastisk själ du har.

Kom ihåg att varje spark du får gör dig starkare. Varje otäck situation som livet kastar åt dig gör att du får viljan att gå ut ur det som en vinnare ännu en gång.

Du är envis på det sättet och det är den enda som håller dig i rörelse och ger dig viljan att leva.

Så många människor har svikit dig och du är redo att förlåta dem alla. Du är redo att vända ett nytt blad och vara den större personen.

Jag vet att du inte är redo att träffa någon nu men det är inte ett alternativ. Du kan inte bara låsa in dig i ditt hus och stänga porten. Du måste öppna upp förr eller senare.

Du måste ge någon en chans att förtjäna ditt förtroende, för att få dig att älska igen. Du måste träffa minst tio personer innan du träffar den rätte.

Eller kanske bara en person, jag vet inte, men poängen är att du måste släppa in någon.

Du kommer inte veta förrän du försöker, så var inte rädd.

ledsen ung kvinna tittar bort

Hjärtesorg är något som vi alla går igenom. Det är upp till dig om du ska komma igenom det eller vara fast i smärta och lidande för att du är rädd att det kan hända igen.

Du måste försöka, för nästa gång så kanske du kommer att träffa någon som du har väntat hela ditt liv på.

Någon som kommer att sudda ut alla dina osäkerheter, någon som får dig att känna sig vacker och säker i hans armar.

Oavsett vad du gör, kom ihåg det här! Ändra aldrig dig själv för någon annans skull. Snälla, jag ber dig, håll dig sann mot dig själv, för att du är vacker som du är.

Du är helt perfekt för den där någon, det är bara det att denna någon inte har visat sig än, men det kommer han att göra.

Och när du känner att du inte kan stå ut längre, kom ihåg att det finns människor som du, som har skadats lika illa som du. Tala om vad som har hänt med dig, hjälp dem som behöver din hjälp.

Genom att använda din smärta, så kan du göra världen till en bättre plats, även om det bara är en liten bit. Kanske kommer ingenting att förändras, men du kommer att veta att du försökte.

Och även om du bara hjälper en person, har du gjort något.

Håll bara ut lite längre. Du kommer att fixa det här. Din tur kommer att vända. Jag lovar dig…

Till Flickan Som Har Blivit Sviken För Många Gånger