Skip to Content

Snygga Tjejer: Hur Du Blir En Del Av Gänget Snabbt Och Smidigt

Snygga Tjejer: Hur Du Blir En Del Av Gänget Snabbt Och Smidigt

Charmiga och attraktiva människor är de mest eftertraktade partners. De älskar sig själva samtidigt som de respekterar andra.

Om du tror att du saknar lite charm i ditt beteende och lite attraktivitet i din vardag så ta en titt på hur du kan ändra på det.

Det finns två typer av damer, de som är naturliga förförare och de som känner till alla hemligheter när det kommer till förförelse.

Oavsett om det handlar om beteende eller utseende så vill alla kvinnor se mer feminina och attraktiva ut för det andra könet.

Det finns flera saker som gör dig mer feminin och attraktiv för män och varje kvinna kan ta nytta av det. Om du vill veta hur, läs nedan.

Ta hand om din hygien

Härlig le kaukasisk kvinna som poserar med vått hår på badrummet efter dusch

Att vara ren och fräsch är något som är väldigt viktigt. Ta en dusch varje dag och håll dina naglar fina och rena. Se till att din hud är slät och mjuk.

Många tjejer försöker bli för bruna och tror att män finner det attraktivt men tro mig, män bryr sig inte om din hudfärg utan hur det känns när de rör vid den.

Tvätta ansiktet två gånger om dagen, inte mer, inte mindre – en gång på morgonen och en gång innan du går och lägger dig. Detta hjälper dig att inte ha akne.

Använd ansiktskräm regelbundet. Om du vill vara feminin så bör du också regelbundet raka benen, armhålorna och armarna.

Använd parfym

Bli mer feminin genom att använda en bra parfym. Använda en vacker parfym. Ingenting väcker en mans känslor mer än en tjej som luktar trevligt. Överdriv inte.

Du behöver inte spruta parfym så att alla omkring dig kan känna den men den måste kännas när någon är nära dig.

Bär kläder som passar din kropp

ung dam som står i klädaffär inomhus och väljer klänningar

Ingen föddes med en perfekt kropp. Den goda nyheten är att vi kan ändra vad vi inte tycker om på vår kropp om vi lägger ner tid och energi.

Under tiden bär du de kläder som passar dig för tillfället. Om du har breda höfter bör du inte bära kläder som är för smala och färgglada byxor eftersom de får låren att se större ut.

Inge breda jackor. Om man inte är platt så bör du inte bära t-shirts som är korta eller för tajta, då är det bäst att ha en tunika.

Vårda håret

Forskning har visat att vackert hår, speciellt om det är långt, är den viktigaste faktorn som får kvinnor att känna sig mer attraktiva. Se till att ditt hår är friskt.

Ditt hår bör alltid vara rent och glänsande. Undvik att räta ut det eller krulla till det eftersom det kan skada håret. Lämna ditt hår i en naturlig form, män älskar det.

Det skulle vara bäst om du har långt hår men om det inte passar ditt ansikte så kan du välja en kort och vacker frisyr.

Här är bästa tipsen för att ta hand om ditt hår – tvätta inte håret varje dag, en eller två gånger i veckan räcker. Ät hälsosamt, håret består främst av proteiner.

Om du äter bra och dricker mycket vatten så kommer inte bara ditt hår att se bra ut utan din hud också.

Gå till gymmet

Ungdomar som kör på ett löpband i hälsoklubben

Du gillar när en man har en välformad kropp eller hur? Gå ut och aktivera dig själv. Du kommer inte bara att se snygg ut utan du kommer också att vara hälsosam.

Gå bara inte ner för många kilon. Kom ihåg att killar älskar tjejer med kurvor. Fortsätt att öva minst 30 minuter om dagen och om du inte kan det, minst tre gånger i veckan.

Gå med i någon klubb där de arrangerar gruppträningar.

Klä dig mer attraktivt

Klä dig i attraktiva kläder ibland. Välj kläder där du kommer att se tunnare ut, det kommer att framhäva dina kurvor. Smala jeans är alltid bra ut.

Varje man älskar sexiga underkläder så försök alltid att ha fina underkläder på dig om du vill se mer feminin och attraktiv ut medan du och din partner är i sängen.

Bra hållning

Korrekt hållning är ett annat knep du kan använda för att se mer feminin och attraktiv ut. Den här är enkel men det kan verkligen göra stor skillnad – öva på bra hållning!

Vissa studier har visat att god hållning har en direkt inverkan på hur du känner dig och också på hur andra människor ser dig.

Genom att öva på god hållning så kommer du automatiskt att känna dig tryggare och mer entusiastisk och det kommer att göra ett bra och positivt intryck på andra.

En kvinna som står upprätt med bra hållning är verkligen attraktivt för män.

Använd tjejiga och eleganta kläder

Fantastisk lyxförförisk kvinna

Kläder är inte det viktigaste i världen men sättet som du kläder dig på kan verkligen påverka hur du känner dig och därför kan du använda det som något väldigt positivt för att öka ditt självförtroende.

När du bär tjejiga saker, klänningar och eleganta kläder så ser du mer feminin ut. Det kommer att få dig att må bra och även ditt beteende kommer att förändras.

När vi säger eleganta kläder så betyder det inte alltid dyra! Du hittar sådana kläder i vilken butik som helst, välj bara kläder som får dig att känna dig självsäker, feminin och attraktiv.

Kom ihåg: hur du känner dig är hur andra ser dig.

Ge dig själv komplimanger

Ge dig själv komplimanger inför spegeln, på det sättet kommer du att känna dig mer feminin och mer attraktiv! Jag vet att det här låter konstigt men det är sant.

Så försök att uppmuntra dig själv och öka ditt självförtroende genom att ge dig själv komplimanger framför en spegel, säg artiga och bra ord åt dig själv, nämn alla dina styrkor och mål och påpeka alla dina förmågor och talanger.

Du kommer att se hur bra denna teknik kan öka ditt självförtroende.

Prova något nytt som gör dig mer feminin

Vacker ung kvinna som dansar i studio

Att göra något nytt, något som ser fruktansvärt eller svårt ut för dig kan faktiskt öka ditt självförtroende.

Så gå på danskurser som du alltid ville ta, lär dig ett nytt språk eller börja måla… gör något du alltid har velat göra och må bra om dig själv igen.

Återigen, du kommer inte att se bra ut för andra människor om du inte ser bra ut i dina egna ögon.

Överdriv inte

Om du befinner dig i en situation där du snabbt vill gå vidare från sportkläder till något mer feminint, överdriv inte!

Ett snabbt råd: klä dig som vanligt (så att du kommer att vara i en relativt bekant garderob och du kommer att känna dig mer avslappnad och trevlig, det betyder mycket), bara i en lite mer kvinnlig och feminin variant.

Ha tajta jeans eller en kjol (medellång eller lång) istället för de breda jeansen. För hjälp med smink fråga din mamma, storasyster eller någon vän – överdriv inte med sminkandet bara.

Inga drastiska förändringar behövs. Håll dig till vad du är bara med en liten förändring och du kommer att se bra ut och mer feminin.

Var öppen för kommunikation

glad kvinna med glasögon håller dokument i händerna

Att vara mer feminin betyder inte att förvandlas till en förvirrad dam som inte vet hur hon ska göra något på egen hand.

Många kvinnor tror att kvinnlighet gör dem svaga så de bygger vägar runt om sig, vägrar ta emot komplimanger och låtsas vara ouppnåeliga.

Om du utstrålar energi som en otillgänglig kvinna har så kommer du bara att avvisa män. Du kan vara både öppen och lite reserverad samtidigt.

Älska dig själv

Du kan vara trevlig och inte attraktiv alls, du måste lära dig att älska dig själv. Ingen kommer att lägga märke till ditt glänsande och fina hår om du klagar hela tiden på att du har en bred midja.

Självförtroende är ett kraftfullt verktyg så lär dig att vara självsäker. Prata alltid positivt om dig själv, aldrig om vad du inte gillar.

När du pratar om negativa saker, antingen om dig själv eller något annat, blir du mindre attraktiv i andras ögon.

När du pratar om fina och positiva saker så börjar dina ögon lysa upp och ett leende kommer fram på dina läppar, omedvetet.

Skratta och var vänlig

vacker solig porträtt av en flicka som bär vita kläder

Forskning visar att kvinnor som ler ofta är mer attraktiva. Att le får dig att se bättre ut och det är lättare för män att närma sig en kvinna som ler.

Var inte för svår när du flörtar, le naturligt och visa att du har bra självförtroende. Lär dig hur man flörtar med hjälp av kroppsspråk.

Dina läppar, ögonbryn och till och med dina höfter kan hjälpa dig med detta.

Utveckla ditt emotionella liv

Män gillar inte att vara i förhållande med en brinnande kvinna. Jobba på att förstå dina känslor och konfrontera känslomässig smärta när det behövs.

Om du haft ett problematiskt förhållande tidigare, försök att komma över det och inte komma i kontakt med en man förrän du har löst det, du skulle bara plåga honom och dig själv.

Istället för att vara en pessimist, försök att vara en optimist. Om du är en naturlig pessimist bör du försöka ändra på det. Optimism hjälper dig att må bättre.

Kvinnor som alltid är positiva lockar alltid fler människor runt sig själva. Var lekful. Utveckla en lekfull attityd till livet. Studier har visat att kvinnor som är lekfulla är också mer attraktiva.

Var självsäker

Stående av den härliga eleganta affärskvinnan som går till stadskontoret

Precis som kvinnor älskar när män är självsäkra så älskar män självsäkra kvinnor. Blanda inte ihop arrogans med självförtroende dock. Förtroende får människor att se mer attraktiva ut.

Försök att behandla alla på samma sätt. Prata med en snygg man precis som du skulle prata med någon som inte är snygg. Detta är väldigt sällsynt hos kvinnor.

Var dig själv

När du har en unik stil och utseende så kommer det att öka ditt självförtroende. Glöm inte att stå kvar på jorden med båda fötterna, var ärlig och ha kul.

Det är ju vad livet handlar om, att vara lycklig och ha kul.

Om du ändrar på dig själv för någon och låtsas vara något du inte är så är något fel. Hur som helst, förr eller senare visare alla sitt sanna ansikte.

Du kan inte låtsas för alltid så var dig själv. Var glad och självsäker, många män kommer att bli kära i dig för den du är.

Snygga tjejer: hur du blir en del av gänget snabbt och smidigt