Skip to Content

Snälla, Sluta Lägga Energi På Fel Personer

Snälla, Sluta Lägga Energi På Fel Personer

Du är allt annat än en dåre. Du är en intelligent och självständig kvinna. Du vet hur mycket du förtjänar och du vet vad du är värd.

Så vad exakt är problemet? Varför fortsätter du släppa in fel personer och varför ger du dom ditt hjärta? Varför fortsätter du slösa din tid och energi på dom som inte förtjänar det?

Varför tillåter du andra tömma dig på positiv energi? Varför håller du fast vid någon när du vet att du bör släppa taget? Jag vet att det inte är lätt att släppa taget om gifta personer.

Att det är svårt att bryta med någon som funnits där under så många år. Jag vet att du är rädd för att göra det även ifall du vet att det är ditt enda alternativ.

Men jag finns här för att tala om för dig att det är dags för dig att börja välja dig själv. Och jag finns här för att tala om för dig att du är stark nog för att klara av det, även när du själv inte tror på det.

Snälla, förstå att det är dags för dig att sluta bry dig om andra mer än vad dom bryr sig om dig.

Kom ihåg att någons ansträngningar är en reflektion av deras kärlek till dig. Om en kille beter sig som att han inte bryr sig om dig så är det förmodligen sant.

ledsen kvinna som ligger i sängen

Och detta gäller även alla andra i ditt liv. Du är inte någons mamma, och att ständigt få andra att må bra och att organisera deras liv är inte din skyldighet.

Fokusera på att bli den bästa versionen av dig själv Istället för att försöka förbättra någon annan.

Jobba på att göra dig själv lycklig. Det är ditt enda ansvar och det är någonting du är skyldig dig själv.

Sluta älska fel killar mer än vad du älskar dig själv. Sluta älska någon annan mer än vad du älskar dig själv.

Sätt dig själv först och sluta prioritera dom som behandlar dig som sitt andrahandsval.

Börja istället uppskatta din egen tid och dina egna ansträngningar så kommer alla andra i din omgivning att följa ditt exempel. Börja respektera dig själv och ge dig själv den kärleken du förväntar dig av andra.

Sluta jaga fel män och sluta be om deras uppmärksamhet och kärlek.

När du inser att en kille leker med dig och att han försöker få dig att jaga honom så förstå att han inte är värd din tid. Rätt man kommer att ge dig all sin kärlek utan att du behöver be om det.

fundersam kvinna som dricker kaffe

Han kommer ge dig all sin uppmärksamhet och du kommer aldrig känna dig oälskad. Och om han inte gör det så gå vidare, hur ont det än gör.

Sluta försöka fixa förstörda personer som inte vill läka.

Du måste förstå att vissa inte är kapabla till att älska och att det inte är din uppgift att rädda dom för du kommer aldrig att lyckas.

Istället kommer du dras ned i deras mörker och de kommer förstöra dig. Sluta vänta på en förändring som aldrig kommer att ske.

Du är en stor tjej nu och du vet att din kärlek inte alltid är tillräcklig för dom som inte är kapabla till att älska, hur stark kärleken än är.

Sluta hitta på ursäkter och sluta rättfärdiga någon som behandlar dig illa.

Han älskar inte dig på sitt egna speciella sätt och han är inte känslomässigt förstörd – han är ett svin som fortsätter krossa ditt hjärta och det är på tiden att du förstår det.

Sluta tillåta andra infektera dig med sitt gift toxicitet och sin negativitet.

kvinna i gul jacka som står ensam

Sluta tänka på alla andras problem, särskilt när dessa människor inte kunde bryr sig mindre om dig. Missförstå mig inte – jag vet att du är empatisk och att du inte kan blunda för andras olycka.

Men du måste förstå att du inte kan vara allas axel att gråta mot och att du inte kan rädda hela världen från allt ont.

Jag vet att du är stark men du är också mänsklig. Du är inte en superkvinna som kan fixa allt över en natt.

Så snälla, behåll din energi för dig själv. När du väl hamnar i trubbel så kommer ingen finnas där för att sträcka ut sin hand.

Du kommer inte kunna räkna med någon och då kommer du förstå att du är ensam. Du kommer förstå att du behöver all inre styrka.

Du kommer förstå att du är den enda som kan plocka upp de krossade bitarna av ditt brustna hjärta och att du är den enda som kan lappa ihop dom igen, utan någons hjälp.

Du kommer förstå att du inte kan räkna med någon annan förutom dig själv.

Snälla, Sluta Lägga Energi På Fel Personer