Skip to Content

Roliga Utmaningar Som Du Kan Göra Med Både Vänner Och Familj

Roliga Utmaningar Som Du Kan Göra Med Både Vänner Och Familj

Många nya saker cirkulerar just nu på internet som kan inspirera dig med utmaningar för både vänner och familj i olika former. Dessa är roliga att uppleva och utförs mestadels med personer som är nära dig.

Det finns enormt många roliga utmaningar som nu blir virala bland ungdomar. Men när man prövar dessa utmaningar med familjemedlemmar så måste man ibland vara försiktig.

Några av dessa är utmaningar är ibland dumma, riskabla och får ditt hjärta att slå snabbare så alla kanske inte kommer att delta frivilligt.

Antar att det beror på från person till person och också vilken typ av person som tar sig an utmaningen.

De flesta sådana roliga utmaningar äger rum bland vänner eller familj grupper eftersom de verkar vara mer villiga och vilda. Att undvika tristessen som kan uppstå och ha kul är vad du får genom dessa roliga utmaningar.

Dessa kan verka riskabla eller ibland grova för vissa åldersgrupper eftersom alla inte kommer att kunna ta upp de extrema saken på en gång.

Se alltid till att de utmaningar du tar upp bland vänner och familj måste vara roliga och undvik alla hälsoproblem.

Du bör också se till att om utmaningen är relaterad till mat eller dryck så får den som tar sig an utmaningen inte ha någon form av allergier. Att göra det till en säker och trevlig utmaning bör prioriteras.

Nästa stora sak att komma ihåg när man planerar detta är att inga religiösa eller sentimentala saker bör skadas på något sätt. Att gå för långt är inte något som alla kan acceptera.

Sist men inte minst, det är mycket viktigt att komma ihåg när du gör dessa roliga aktiviteter med familj och vänner – glöm inte att ta bilder eller filma, ni kommer att kunna skratta åt det i all evighet sedan.

Du kan också dela dessa roliga utmaningar på sociala medier. Så, låt oss ta en titt på de bästa, roligaste och galnaste utmaningarna som är populära bland människor i alla åldrar.

Utmaningarna

10- sekunder utmaningen

släktingar som gör grupp-selfies

Den här galna utmaningen är känd på fester och familjesamlingar. I den här utmaningen så utmanar du andra att slutföra den givna uppgiften på mindre än 10 sekunder.

Uppgifterna kan handla om att sätta tråd i en nål, avsluta eller göra en smaskig smörgås med saker som du väljer, dricka upp en flaska dryck, binda dina skosnören eller lösa en ekvation på mindre än 10 sekunder.

Det är alltid kul att se sådana utmaningar där deltagarna lägger in sin fulla energi på att snabbt slutföra uppgiften. Denna utmaning innebär ingen risk alls för deltagarna och det är därför alla gillar den.

Ice-bucket utmaningen

Ungt par som häller vatten och gyckel på sommaren

Om du bor på den här planeten så måste du säkerligen ha hört talas om denna utmaning med en ishink som startades för att hjälpa med finansieringen av forskning för ALS sjukdomen.

Sakta men säkert blev det den galnaste och roligaste utmaningen bland människor. I denna utmaning så hålls en hink fylld med isvatten eller mycket kallt vatten framför en grupp människor och deltagarna utmanas att delta.

Den som accepterar utmaningen lägger hinken fylld med is eller kallt över hans huvud så att allt kommer över honom. Efter att ha slutfört utmaningen så måste deltagarna få handdukar för att torka sig själva.

Deltagarna kan också ta med sig extra kläder för att byta om efter utmaningen.

Vejp utmaningen

Lyckliga hipsterpar som tycker om tid tillsammans i naturen

Om dina vänner aldrig har provat att röka eller vejpa i sina liv och du vill att de ska ta upp utmaningen en gång framför andra så är det bara att utmana dem till vejp utmaningen.

Det är kul att se dem använda vapen för första gången eftersom deras reaktioner blir grymma att fånga på video. Du kan bara be dem att prova med någon enkel vejp. Ingen bör dock tvingas till att göra den här utmaningen.

De bör bara göra det om de verkligen vill göra det. Denna utmaning är kul för vissa men inte för alla eftersom några människor inte kan andas in röken på grund av hälsoproblem. Rökning är skadligt för hälsan i alla former.

Mat utmaningen

Vänner som äter pizza

Det är alltid kul att utmana vänner att äta matvaror som de inte gillar eller som de undviker bara på grund av smak eller utseende. Ju mindre tilltalande maten är desto roligare blir utmaningen.

Eller så kan du bara be andra att sätta på sig ögonbindel och testa olika livsmedel och sedan berätta om smaken.

Barnmat, kryddig mat, obegränsad ätning eller stora måltider, är några få galna matutmaningar som vänner kan delta i för skojs skull.

Barnmat utmaningen är kul att titta på när efter deltagarnas reaktioner är roliga. Kryddig mat tar sig mest an av dem som skryter att de älskar kryddig och stark mat.

Stora måltider eller obegränsad ätning är kul för dem som har en bra kost och skryter med att de äter vad som helst i stora mängder.

Utmaningen blir rolig när de inte kan göra det och beter sig på ett roligt sätt för att klara utmaningen.

Snurra flaskan utmaningen

Grupp av unga vänner som spelar snurrar flaskan

Denna utmaning är den vanligaste och helt klart den äldsta av alla utmaningar. En grupp vänner sitter tillsammans i en cirkel och håller en glasflaska i mitten.

En av kompisarna snurrar flaskan och väntar tills den slutar snurra och pekar på en av er. Nu utmanas denna person att antingen göra något djärvt eller avslöja något framför alla.

Den här utmaningen är väldigt intressant eftersom vänner ställer oftast personliga frågor eller våghalsiga saker att göra vilket kan skapa problem för spelaren. Det i sin tur skapar en miljö som osar av förväntan.

Oavsett vilken sak du får göra eller sanningen som du måste dela med dig så borde det inte vara för personligt vilket kan leda till att förstöra någon relation eller sätta personen i en farlig situation.

Annars är denna utmaning väldigt rolig om  den tas upp i en sprudlande miljö.

Ögonbindel utmaningen

Spelet med blind mans buffoonery

Du måste sätta ögonbindel på en person och sedan utmana den personen att göra olika saker. De deltagande individerna kan utmanas att sminka någon annan, kyssa något föremål med ögonbindeln på och berätta vad det var.

Till och med att rita något eller smaka på något konstigt med ögonbindel på lägger till mer spänning i utmaningen. Ett annat roligt spel är att binda ögonen på en person och få honom att träffa ett mål för att vinna utmaningen.

Du kan också sätta en kändisbild framför personen med ögonbindeln och be honom att placera ornamenten på rätt plats.

Lägg det i fickan utmaningen

Lyckliga vänner som har gyckel i hemmavardagsrum som dricker och skrattar

I denna utmaning så ber en person den andra att lägga allt han har i handen i sina fickor omedelbart.

Denna utmaning ges speciellt när den andra har en flytande substans (cola, kaffe, sås) i handen eller ingredienser som teblad, kaffe, socker eller salt i händerna.

För det mesta sker utmaningen när den andra kompisen just ska konsumera vätskan eller lägga den i något för att laga en maträtt.

Till exempel, om din vänner håller på att göra te och tar ut teblad och mjölk så ber du honom att acceptera utmaningen direkt. Han accepterar det och lägger allt i fickan.

Du kan prova detta medan din vän ska äta nudlar eller lägga sås på en smörgås. Den här utmaningen är riktigt kul med vänner, även om kläderna kan bli väldigt smutsiga. Men vänskap kan inte jämföras med dessa små förluster.

Vem är den snygga tjejen? utmaningen

underbar vacker ung kvinna med blonda hårmeddelanden på smarttelefonen

Detta är den nästa trendiga utmaningen på sociala medier där vänner utmanas att bli tjejer eller bete sig som en tjej.

Denna utmaningen är känd bland pojkar där en vän frågar den andra “Vem är den snygga tjejen?” och sedan måste den andra vännen säga “det är jag” för att sedan klä sig som en tjej eller sminka sig som en och börja bete sig som en tjej.

Inte bara detta, för att klara utmaningen så måste utmanaren gå så på gatan. Du måste filma hela utmaningen för början till sluta också!

Bli smutsig utmaningen

Tre vänner som dricker öl

Den här utmaningen är rolig när dina vänner har en sportig attityd och inte har något emot att göra någonting åt dig i sann vänskaps anda.

I den här utmaningen måste du säga till din vän “du är alldeles för ren” och få honom att bli smutsig antingen genom att rulla runt i lera, sand eller spilla något som han håller i över sig.

Flingor utmaningen

Tre kvinnliga vänner som hemma tycker om frukosten

Denna utmaning är kul att prova med vänner som är dietmedvetna. Utmaningen görs med flingor som har mycket kalorier och konstig smak.

Utmaningen är att äta hela paketet utan att lägga mjölk i det och inte heller dricka någon vätska till det. Denna utmaningen bör inte tas upp av dem som har diabetes eller liknande sjukdomar eftersom sockernivån är hög här.

Det blir kul att filma hela utmaningen eftersom det blir svårt för tävlande att avsluta hela paketet utan att dricka någon vätska alls. 

10-års utmaningen

Man smsar på telefonen

Sist men inte minst. Denna 10-års utmaningen var rätt kul på sociala medier. En vän ber en annan att lägga upp sin nuvarande bild samt en bild som är 10 år gammal.

Detta blev viralt på några minuter och alla började utmana sina vänner, det var väldigt kul att se gamla och senaste bilderna av våra känner vänner på Facebook och Instagram.

Vissa var roliga medan andra var inspirerande eftersom några människor hade en komplett makeover under de senaste 10 åren av sina liv.

När det kommer till att sammanställa listan över galna utmaningar som du kan göra med familj och vänner så kan lista ha hundratals utmaningar men vi drog ihop de mest intressanta och trendiga.

Du kan hitta flera sådana roliga utmaningar som vänner gör med varandra. Det är ett roligt sätt att prova varandras tålamod. Glöm inte att spela in allt. 

Om du är riktigt kreativ så kan du utmana dina vänner, fixa videos lite och hoppas att det blir viralt på sociala medier. Många känner bra pengar på det viset!

Roliga Utmaningar Som Du Kan Göra Med Både Vänner Och Familj