Skip to Content

Kvinnan Du Är Påväg Att Bli Kommer Kosta Dig Mycket, Men Välj Henne Ändå

Kvinnan Du Är Påväg Att Bli Kommer Kosta Dig Mycket, Men Välj Henne Ändå

Du blir starkare för varje dag som går. Du är mer självständig och självförsörjande än du någonsin varit.

Du vet vem du är och vad du förtjänar och du kommer inte ta skit från någon. Låt inte det skrämma dig.

Låt inte någon övertyga dig om att du gör något fel. Kärlek till sig själv är inte själviskt, det är nödvändigt. Fira förändringen du upplever. Älska den hårda kvinnan du är påväg att bli.

Du lär dig konstant. Livet gör att du lär dig, även när du inte vill det. Vissa lektioner kommer att vara svåra att hantera, vissa kommer att gå smidigt. Tyvärr lär vi oss mer från de svåra.

Dina misstag och rätt val, dina toppar och dalar, din smärta och din lycka har format dig till kvinnan du är idag.

Du är påväg att bli en kvinna som inte nöjer sig med någonting halvdant.

Du lärde dig att halvdana liv, nästan-relationer och falska vänner inte är mer än slöseri med din tid.

kvinna som tittar genom fönstret

Du ger inte oändliga chanser till människor längre eftersom du vet att de kommer att sluta upp med att göra dig besviken.

Du vill ha folk i ditt liv som är helt engagerade. Du vill ha en pojkvän, inte en nästan-pojkvän. Du vill ha vänskap som är sann och äkta, inte de som skapas av bekvämlighet.

Du är påväg att bli en kvinna som inte är tyst när någonting stör henne.

Dina ögon är ömma av att titta igenom fingrarna. Du såg förbi så mycket saker som krävde att du skulle reagera.

Dina läppar rör sig konstant nu eftersom att de varit förseglade i dessa ögonblick när de kände ett otroligt behov av att prata.

Du trodde att du gjorde gott för dina relationer och vänskaper genom att hålla tyst om de saker som störde dig eller skadade dig. Istället kokade de över på insidan tills du inte kunde hantera det längre.

Du vet nu att det bästa är att prata och låta det komma ut. Du är påväg att bli en kvinna som vet vad hon tolererar och inte.

säker vacker affärskvinna stående

Du skapar långsamt dina egna standarder. Du kommer inte tillåta någon att behandla dig dåligt. Du vet dina gränser nu. Du vet hur många gånger du tillbringat nätter åt att gråta för att någon har skadat dig.

Du är trött på förlåtelse utan att höra själva orden. Du är trött på att se det bästa hos människor som ger dig sitt värsta. Därför lär du dig långsamt hur du ska stoppa allt detta.

Du är påväg att bli en kvinna som inte jagar någon.

De som vill stanna i ditt liv kommer anstränga sig. De kommer att investera i ert förhållande. De kommer ta sig tiden. De kommer att skicka sms. De kommer att ringa.

De kommer att gå extra mil för att vara i ditt liv. De kommer inte att ursäkta sig eller ljuga.

Du blir en kvinna som använder “NEJ!” Som ditt mest kraftfulla verktyg.

Du kan inte ens räkna hur många gånger du har gjort något som du inte verkligen ville göra för att göra någon annan glad.

flicka som bär tröja som går på gatan stad

Du kan inte ens räkna hur många gånger du har satt någon annans behov framför dina egna.

De har aldrig uppskattat det – dessutom tog de det för givet. Därför blev “Nej” ditt favoritord. Du kommer inte att låta någon köra med dig.

Du är påväg att bli en kvinna som vill ha samma som hon ger.

Tidigare var du alltid den som älskade, gav och gjorde mer för de människor hon älskade. Nu ligger allt det bakom dig. Du kräver jämställdhet och ömsesidighet.

Du vet att du är värd kärlek, respekt, tid, uppmärksamhet, känslor och alla andra saker du är villig att ge tillbaka. Du vet att du aldrig kommer bli glad om du är i något ensidigt, så du skriver inte upp dig på det.

Du är påväg att bli en kvinna som älskar sig själv mer för varje dag som går.

Kärleken du har för dig själv växer mer och mer för varje dag. Giftiga människor i ditt liv fyllde dig med tvekan på dig själv. De skadade allvarligt din självbild och ditt självförtroende.

vacker och säker blond kvinna som bär solglasögon

Du börjar nu se att de bara överförde sina egna osäkerheter på dig och det hade aldrig någonting att göra med dig.

Du lärde dig den svåra vägen att du helt och hållet måste älska dig själv och behandla dig rätt så att andra kan lära av ditt exempel.

Välj den kvinna du är påväg att bli. Det kommer att kosta dig mycket. Det kommer att kosta dig människor i ditt liv. Men de rätta kommer att stanna. De kommer att välkomna den nya kvinnan du blir.

De kommer att vara glada att du skakade av dig all vikt från axlarna. Du kommer att ha mer kvalitet i alla aspekter av ditt liv.

Ge inte upp kvinnan du blir, även om det blir tufft ibland. Du kommer återvända till dina gamla vägar men bara se till att du hittar tillbaka igen.

Du är på väg att skapa ett liv du kommer att vara stolt över. Du är på väg att uppfinna dig själv och göra dig själv lycklig. Låt inte något eller någon hindra dig från att göra det. 

Kvinnan Du Är Påväg Att Bli Kommer Kosta Dig Mycket, Men Välj Henne Ändå