Skip to Content

Jag Hoppas Att Du Under 2024 Lär Dig Att Släppa Taget Om Allt Som Tynger Dig

Jag Hoppas Att Du Under 2024 Lär Dig Att Släppa Taget Om Allt Som Tynger Dig

Även ifall vi är flera mil ifrån varandra så vill jag att du ska veta att jag vet hur du är. Du är den typen av tjej som fastnar lätt.

Du ger alltid människor så många chanser och du tror att de med tiden kommer inse hur fantastisk du är. Men det händer aldrig, eller hur?

Jag vet också att du bryr dig mer om andra än dig själv och att det gör ont när du ser dåliga saker hända i din omgivning. Jag vet allt det för att jag är likadan.

Du ger din kärlek så osjälviskt till alla och tror att de kommer besvara den på samma sätt, bara för att du själv har ett så stort hjärta.

Men kära du, du måste veta att tjejer som du och jag är sällsynta idag. Vi är som oslipade diamanter och hur mycket vi än försöker så verkar vi inte lyckas med att sätta oss själva på första plats.

Men innan du får ditt hjärta krossat av en kille som inte förtjänar dig ännu en gång eller en vän som sviker dig, så vill jag att du tar till dig av detta: ”Jag hoppas att du under 2024 lär dig att släppa taget om allt som tynger dig!”.

Ståenden av en härlig brunettkvinna i höst parkerar

Jag hoppas att du inser hur fantastisk du är och att du släpper taget om alla de giftiga människorna i din omgivning.

De förtjänar varken din tid eller din kärlek. De förtjänar inte att du tar hand om dom för dom kommer aldrig kunna förstå dig ändå.

Efter att du släppt taget om dom, snälla gör detsamma med killar som inte förtjänar dig. Var inte med någon och tro att han kommer att ändra på sig med tiden.

Den hårda sanningen är att de redan hade förändrats för din skull om de kände så starkt för dig.

Låt dom inte krossa ditt hjärta och lämna dig för att du sedan ska tänka på ifall du kunde gjort någonting annorlunda. Det kunde du inte.

Allt var deras fel. Dom begick misstag och sumpade varje chans du gav dom. Lämna dom och riskera inte att få ditt hjärta krossat igen.

porträtt av en sorglig tjej som ser eftertänksam ut

Efter att du är klar med dom så bör du fokusera på dig själv och det som stör dig. Du vet känslan av skuld, känslan av att du har gjort fel?

Släpp taget om den. Det är förflutet, så lämna det där det hör hemma. Påbörja det nya året utan alla det som tynger dig.

Du kommer inte ta dig framåt ifall du fortsätter oroa dig över sådant du inte kan påverka. Lev i fred och tänk inte på dina misstag; det är bara så du kan finna din lycka.

När du känner att du har åstadkommit det så vill jag att du släpper taget om ytterligare ett par saker.

Släpp taget om negativitet, det kommer bara leda dig till en ond cirkel och påverka dina tankar på ett sätt som du inte ens kan föreställa dig.

Släpp taget om rädslan för framtiden som du har för att du tror att du inte gjort någonting bra för att förtjäna en ljus framtid.

portrait of a smiling girl in a blue T-shirt and sweater

Kom ihåg att du har kämpat så mycket som du har kunnat och låt inte någon övertyga dig annorlunda

Under 2022 vill jag att du slutar prioritera andra. Inte för att du vill det utan för att dom inte förtjänar dig.

Dom har fått så många chanser men på något sätt är det alltid du som får dra det kortaste strået.

Jämför inte dig med andra. Du vet aldrig vad som försiggår bakom deras falska leenden. Dom kanske har det mycket värre men är bättre på att ljuga.

Sluta ta saker så personligt. Ibland fyller du huvudet med onödiga tankar om saker som inte ens var riktade mot dig.

Kom ihåg att alla kommer försöka såra dig vid någon punkt i livet men du är den som avgör ifall det är värt dina tårar.

porträtt av vacker flicka på solnedgången

Snälla, släpp taget om att säga ”ja” till alla bara för att du tycker synd om dom. Säg mig, när tyckte någon synd om dig sist?

Kom ihåg att människor kommer utnyttja dig så mycket som du tillåter dom, så tro inte att du sårar deras känslor om du säger ”nej” ibland. Det är för din egen skull.

Släpp taget om ditt förflutna, du kan inte låta det definiera dig.

Det är sant att du kan ha gjort vissa saker som inte var rätt, men du måste sluta tänka på dom hela tiden.

Lämna det förflutna där det hör hemma och blicka mot framtiden, för det är dit du måste gå.

Se till så att du är lycklig med ditt liv och dina beslut, för du är den enda personen du måste bevisa dig själv för.