Skip to Content

Du Är Deras Drömtjej, Tills De Ser Att Du Inte Går Att Tämja

Du Är Deras Drömtjej, Tills De Ser Att Du Inte Går Att Tämja

De ser på dig och allt de ser är någon underbar, vild och oberoende.

Alla män säger att de vill ha de egenskaperna i en kvinna och alla män blir rädda i samma ögonblick som de inser att du tydligen inte går att tämja.

Att de inte äger dig. Att de inte kan hålla dig tillbaka från dina önskningar, behov och drömmar. Det är då alla lämnar dig.

Du är så stark men det är bara för att du har skadats för många gånger.

Du är stark för att du har varit tvungen att lära dig att försvara dig själv från den här grymma världen som bara vill bryta ner dig och göra dig genomsnittligt normal.

Du är stark och det är gott nog. I början ser en stark kvinna spännande ut, men om du inte har att göra med en riktig man, blir fascinationen snart till fruktan.

Du är vild och fri. Din fria ande kan ses i det sätt du dansar, hur du rör dig, hur du utför vardagliga saker. Din ande är något som vi alla ser och känner alltför väl, för att du visar den så öppet.

vacker kvinna som håller sin telefon

Det finns inget så underbart som åsynen av dig när du går i regnet, för att du inte har något emot att bli våt, eller hur du skrattar så högt att alla runt dig vänder sig om och ler med dig.

Din fria ande verkar vara din bästa tillgång, men när de ser att du inte kommer att förändras för deras skull, lämnar de.

Du är deras drömtjej tills de ser att du inte går att tämja!

När de möter dig, svär de att det här är för evigt, de ber dig att bli deras och de faller på knä för att få din hand.

Allt är skönt och vackert tills du börjar bli “för mycket” för dem. Du blir för självständig, för pratsam, för drömlik, tar för mycket plats, för högljudd, för nära.

Du blir helt enkelt för mycket för deras genomsnittliga jag.

När de förstår vem du verkligen är, när de lär känna din själ börjar de försöka skrämma dig och berätta för dig att det inte är så en kvinna beter sig.

De berättar för dig att en “riktig kvinna” inte är vad du framstår som.

snygg kvinna som bär hatt

De berättar att en kvinna bör vara mer svag än stark, mer känslig än tuff och vackert acceptera de gränser som sattes där av männen i hennes liv.

Det värsta med allt detta är att de kommer att få dig att tvivla på dig själv.

Du kommer att ifrågasätta allt du någonsin har gjort och du kommer att gråta dina ögon röda och tro att det är du som har ett problem.

Du kommer kritiskt granska ditt förflutna och tänka på att du har gjort saker som är fel alltför länge. Så börjar du bli lite mer blyg och lite tystare.

Du börjar efterlikna den kvinnliga karaktären han vill ha i sitt liv, för på det här sättet behöver han inte vara rädd för att du kommer att stjäla strålkastarljuset.

Men problemet här är inte du, min vän. Problemet är att män har lärt sig att kvinnor ska bete sig som små blommor som behöver beskyddas.

De har blivit lärda att kvinnor måste vara känsliga, charmiga, svaga och underdåniga.

Ingen har någonsin varnat dem för kvinnor som du med ditt vilda hjärta, rufsiga hår och med en röst som inte undgår någon!

snygg kvinna som bär klänning och kappa

Ingen har någonsin berättat för dem att en kvinna kan vara så vacker samtidigt som hon kan vara så otämjbar!

Därför måste du sluta. Du måste sluta tänka på ditt förflutna och istället vara trogen den kvinna du har blivit. Anpassa dig inte till den form som de har skapat.

Du behöver inte ändra på den du är för att imponera på en man som förmodligen inte ens vet hur han ska behandlar dig rätt.

Förvandla dig inte till en bräcklig blomma när du är en kraft att räkna med! Du kan inte passa in i den formen eftersom den är för liten för ditt stora hjärta.

Det är därför du inte bör försöka förändra dig själv. Försök inte passa in i samhället. Var stor. Var högljudd. Var rörig. Var den du vill vara.

Världen behöver fler människor som kan frigöra oss från alla historier och alla stereotyper som samhället lägger på oss. Glöm inte att ingen kan vara bättre än dig själv.

Om en man är redo att acceptera det, då är det bra. Men om han vill förändra dig – dumpa honom. Du förtjänar bättre.

Du Är Deras Drömtjej, Tills De Ser Att Du Inte Går Att Tämja