Skip to Content

Ett Brev Till Flickan Som Håller På Att Gå Sönder

Ett Brev Till Flickan Som Håller På Att Gå Sönder

Hej snygging,

Hur har du haft det på senaste tiden? Även om du låtsas att du är okej vet jag att din värld faller samman och jag vet också att det händer på grund av olika problem som kommer utan inbjudan i ditt liv.

Jag vet att du försöker lägga på en ansiktsmask framför folket, men när jag tittar lite djupare in i dina ögon kan jag se all sorg som har hemsökt dig.

Jag är inte tillräckligt nära för att ge dig de varmaste kramarna och pussarna, men det betyder inte att jag inte kan trösta dig med mina ord, för även om vi är flera mil ifrån varandra är vi nära i vår smärta.

Jag vill bara att du ska veta att det kommer att gå över och att du måste stå ut. Du behöver inte göra det för att andra ska se hur stark du är.

Du behöver bara göra det för dig själv. Du måste acceptera att livet är fullt av skit och att saker som dessa kommer att hända. Och det blir inte bättre när tiden går. Du lär dig bara hur man hanterar det.

ledsen upprörd kvinna som sitter ensam

Det kommer att finnas tillfällen då du kommer att känna att du är mindre värd än du faktiskt är.

Det kommer att finnas tid när vänner kommer att förråda dig och när din kärlek kommer att visa sig inte vara den rätta i slutändan.

Och det är helt okej för hur skulle vi annars kunna lära oss att vara starka om vi inte går igenom olika problem?

Sådana saker måste hända för att göra dig starkare, för att visa att du är så stark och att du kommer att slåss för dig själv när du känner att faran kommer. Så var inte desperat.

Gråt inte och fråga inte Gud varför han gör allt detta mot dig. Kom bara ihåg att läraren alltid är tyst under testet. Tänk på att detta bara är ett test till, en erfarenhet som du måste gå igenom för att bli komplett.

Eftersom ingen är komplett bara för att de har gått igenom några bra saker. Du är komplett när du upplever både bra och dåliga saker och står fortfarande stadigt på fötterna.

silhuett av kvinna som står utomhus

Du blir komplett när du vägrar att följa flödet och när du kämpar för dina rättigheter och talar om för folk allt som du tänker på oavsett om de tycker om det eller inte.

Du blir komplett när du är trogen mot dig själv, och dina känslor.  Och det är vad du behöver sträva efter. Så nästa gång han sårar dig, låt honom bara gå för det är bättre att inse i tid att han inte är den rätta.

När dina vänner förråder dig, bråka inte med dem och berätta inte att du är desperat och sårad, utan gå ut i världen och hitta en ny, riktig vän. När människor gör dig besviken, kom bara över det, för att hålla fast är helt enkelt inte du.

Du är mycket mer än så. Du är över dina problem och du behöver bara tro på det. Du behöver bara tro på dig själv. Så jag vill att du ska göra en sak just nu: Lägg bara handen på ditt hjärta – vad känner du?

Slår det fortfarande? Ja för helvete! För det hjärtat kommer inte att gå sönder helt enkelt. Ditt hjärta kan stå ut med så mycket mer än en skitpojkvän och oärliga människor runt dig.

Så, älskling, snälla ramla inte ihop på grund av någon som inte förtjänar det. Och den som förtjänar det kommer aldrig att såra dig.

fundersam kvinna som sitter på soffan

Och när du känner att du inte orkar mer, gör något för att släppa ut stressen. Skrik. Gråt. Bli full. Förstör saker. Men släpp ut all smärta och ilska.

Om du bara håller tyst för allt hån och alla förolämpningar, så kommer du att explodera en dag. Du kommer inte att kunna ta allt skit längre och du kommer bara att kollapsa.

Snälla låt det inte hända dig. Låt dig inte brytas i små bitar som inte kan limmas ihop längre. Du har ett val, så välj smart. Det här är ditt liv och du kan påverka de flesta saker som kommer i ditt liv.

Så ge aldrig upp eller gå sönder på grund av något som kan lösas med bara lite ansträngning. Ge inte upp alla de bra sakerna som livet ger dig bara för att du har varit ledsen över de dåliga.

Ju tidigare du accepterar ett sådant liv, så blir det lättare för dig. Så håll upp huvudet, lägg på ett leende och gå stolt i den här världen. För älskling, du förtjänar det. Och inget mindre än det!

Kärlek,

Den som har varit där

Ett Brev Till Flickan Som Håller På Att Gå Sönder