Skip to Content

Älska Dig Själv I Det Nya Året

Älska Dig Själv I Det Nya Året

Detta är året då jag äntligen kommer att prioritera mig själv.

Detta är året då jag kommer vara självisk. Jag kommer att göra det som gör mig lycklig.

Om jag känner för det så kommer jag att gå och ta en kaffe själv, läsa en bra bok och inte titta upp för att jag inte vill att någon stör mig.

Jag kommer att göra det för att det gör mig lycklig. Jag kommer inte må dåligt över att inte hälsa på någon jag inte vill hälsa på.

Om jag känner för det så kommer jag att vara vaken hela natten bara för att se den vackra soluppgången på morgonen.

Jag kommer inte bry mig om att andra tycker jag är konstig eller galen. Att se solnedgången betyder mycket för mig. Det gör mig lugn. Det får mig att tänka på livet och allt jag vill göra.

Detta är bara en av alla de saker som gör mig lycklig. Och i år har jag bestämt mig för att uppfylla alla mina önskningar.

Jag kommer att ignorera alla samtal från mitt ex precis på samma sätt som han struntade i mina när jag var intresserad i honom.

kvinna som tar bad

Han hade inte tid för mig då. Jag har inte tid för honom nu.

Jag lovar och svär att jag ska sluta sätta andras behov framför mina egna. Jag tänker inte krossa mitt eget hjärta mer. Jag vill bara vara lycklig.

I år är det dags för mig att ge all kärlek jag har till mig själv.

Jag kommer att vara mer organiserad. Jag vill spendera varje sekund av mitt liv så som jag förtjänar det.

Jag vill att varje minut ska räknas. Jag vill inte slösa bort någonting. Jag vill inte slösa bort mitt liv.

Jag kommer dricka galet mycket kaffe och äta vad jag vill. Jag kommer inte hålla tillbaka. Jag kommer göra allt som gör mig lycklig, livet är alldeles för kort för att inte göra det.

Jag vet att ödet har sin plan för mig och att jag inte kan göra någonting för att ändra på det, därför är det lika bra att jag njuter av det så länge det varar.

År 2024 kommer jag äntligen att lämna mitt förflutna bakom mig.

kvinna som sitter vid fönstret

Jag kommer inte grubbla över mina tidigare handlingar. Jag kommer inte ligga sömnlös om nätterna med tårar i ögonen och tänka på var jag gjorde fel.

Jag vill fokusera på vad som väntar längre fram. Jag vill fokusera på det nya året och alla dörrar som kommer att öppnas.

Jag kommer att använda det här året till att begrava mitt förflutna och fokusera på min framtid – en framtid där jag kommer att uppskatta mig själv.

År 2024 kommer alla att få en ny chans. Detta är min tid att få en nystart. Detta är min tid att ge mig själv en ny chans till att leva mitt liv så som jag vill.

Jag är äntligen redo att förlåta mig själv och gå vidare till nya och spännande saker som väntar mig. År 2024 ska jag sluta krossa mig eget hjärta.

Jag kommer att se tillbaka på tidigare år och all hjärtesorg jag gått igenom.

Jag kommer förlåta mig själv för att ha känt mig vilsen och för att jag har förlorat sådant som har varit viktigt för mig. Jag kommer ge mig själv en till chans att älska igen.

Jag kommer glömma min smärta och öppna upp mitt hjärta för någonting nytt, eller ännu viktigare, för någonting som gör mig lycklig.

glad kvinna som bär vit klänning

I år är jag äntligen medveten om att jag förtjänar allt jag kommer att tänka på.

I år är jag äntligen medveten om att jag är ansvarig för mitt eget öde. I år har jag valt att inte vara rätt längre. I år är det jag som spelar roll.

År 2024 kommer jag att älska mig själv.

Jag har insett att jag hittills bara har oroat mig för alla andra. Jag gick en extra mil för personer som vände mig ryggen när jag behövde dom.

Jag ville tillfredsställa alla andra, vilket ledde till att jag blev olycklig och ingen av dom brydde sig om det.

Dom var själviska och dom var lyckliga – till skillnad från mig.

Det enda jag har lärt mig är att det är varje kvinna för sig själv. Jag har lärt mig att lycka kommer inifrån.

Jag har lärt mig att du inte kan vara lycklig om du inte är nöjd med dig själv. Jag har lärt mig att om du inte älskar dig själv, så kan du inte älska någon.

I år kommer jag att älska mig själv så att jag kan älska alla andra. 

Älska Dig Själv I Det Nya Året