Skip to Content

7 Synliga Tecken På Att Du Och Din Partner Matchar Perfekt

7 Synliga Tecken På Att Du Och Din Partner Matchar Perfekt

Att hitta en partner som passar dig perfekt är som att försöka lägga ihop ett pussel. Det är endast den rätta biten som passar och du måste vara riktigt uppmärksam på att hitta den.

Därför är det endast en person som är tillräckligt kompatibel att passa perfekt för dig och ditt liv. Det är endast en person som är din saknade pusselbit.

För att förenkla det hela, du är kompatibel med en person som du kan ha ett normalt och sunt förhållande tillsammans med.

Någon vars kärlek för dig matchar din kärlek för dem. Någon med vem du kan hitta ett gemensamt språk och harmoni tillsammans med.

Det är inte alltid enkelt att hitta en person vi passar så bra ihop med. Det finns många fel pusselbitar i kartongen tills du hittar den rätta. Ibland matchar vi med fel personer och det känns som att vi ger upp om att hitta någon som passar oss perfekt.

De synliga tecknen finns till för att hjälpa dig att se hur det ser ut när pusselbitarna passar och att den rätta matchningen är värd väntan. De är även till för att påminna dem som redan funnit dem om hur lyckliga de är.

1. Ni är både bästa vänner och älskande

par i kärlek och ha kul med tusensköna utomhus

Vänskap är grunden i ett förhållande eftersom vänskap innebär förståelse, och utan ömsesidig förståelse är ni inte kompatibla. Ni har roligt tillsammans.

Ni gråter tillsammans. Ni delar hopp och drömmar. Ni gör upp planer för framtiden. Ni har en kemi som ser ut att vara i evighet.

Och om ni verkligen har allt det, om ni kan finna passion och vänskap i en och samma person, släpp aldrig taget..

Han är din personliga kropp, sinne och själ. Och det bästa är att du också är hans.

2. Din knäpphet matchar hans knäpphet

fånigt par leende

Ingen säger det bättre än Robert Fulghum: “Vi är alla lite knäppa. Och livet är lite knäppt.

Och när vi möter någon vars knäpphet passar vår, blir vi tillsammans och faller in i ömsesidigt tillfredsställande knäpphet – och kallar det kärlek – äkta kärlek.”

3. Ni har samma inre kompass

skäggig man som kramar och stödjer den unga sorgliga kvinnan

Ni har liknande synsätt och delar samma värderingar, vilket är viktigt under de stormiga dagarna när saker och ting kan bli extremt problematiskt.

Olyckligtvis kommer nog dessa dagar att uppstå eftersom det helt enkelt är en del av livet. Om du vet att ni delar samma värderingar, kommer ni enklare att kunna ta beslut och klara er igenom svåra perioder.

4. Ni kan hantera varandras fel och brister

man och blond kvinna i vita t-skjortor

Det låter lite dumt men det är sant. Vi har alla våra fel och brister och ibland är dessa fel och brister en del av oss som kan förändras men också något som kanske aldrig förändras.

Någon annans fel och brister skulle vi inte tolerera en sekund, men när det gäller personen vi verkligen älskar, då har vi inga problem med det.

Vi är vana med dem och vi klarar fortfarande av att fungera ihop. Vi anpassar oss till deras fel och brister, lika mycket som de anpassar sig till våra.

5. Ni är båda redo att ta ansvar för era handlingar

pojkvän ber om ursäkt för kränkta upprörd flickvän

Människor gör fel. Ingen är perfekt. Din partner borde kunna lyssna på dig när du berättar för honom att hans beteende sårar dig. Om han kan erkänna sina misstag och säga att han är ledsen, då är han fantastisk.

Du måste verkligen acceptera det med en gång, men utan att sätta upp dubbla normer. Ibland är du den skyldiga, så ge honom samma sorts ursäkt och tänk på ditt beteende. Ingen är ett helgon.

6. Ni vill växa och utvecklas tillsammans

leende par på väg att kyssa

Människor förändras. När du ser tillbaka på dig själv, för ett år sedan eller kanske till och med fem år tillbaka, var du troligtvis en helt annan person.

Du växer och utvecklas och om du är tillsammans med rätt kille, så gör ni det tillsammans. Ert utseende kommer att förändras, och ert beteende, rutiner och vad ni föredrar likaså.

Det enda som kommer att vara likadant är kärleken. Välkomna förändringarna och värdesätt kärleken.

7. Ni har frihet, båda två

Ungt par som kopplar av på soffan med bärbara datorn

Frihet är en känsla av ömsesidigt förtroende. Du är fri att leva ditt liv och ha intressen som inte är förknippade med ert förhållande. Ni kväver inte varandra med ultimatum.

Ni sätter inga gränser. Ni har inget behov av svartsjuka eller manipulationer. Ert förhållande är byggt på förtroende. Genom att ge varandra utrymme och frihet blir era band starkare. Ni är en perfekt matchning.

7 Synliga Tecken På Att Du Och Din Partner Matchar Perfekt