Skip to Content

Så Här Vet Du Att Han Är Den Rätte

Så Här Vet Du Att Han Är Den Rätte

Du kämpar, eller hur? Du har blivit nedbruten för många gånger och du är nu försiktig i dina val eftersom de kan leda till ett brustet hjärta igen och du har fått nog av sådana.

Du har fått nog av att gråta och ditt hjärta är fortfarande illa tilltygat från den sista gången du blev förrådd och du började titta på män som hjärtekrossare och inget annat.

Saken är den att vid en tidpunkt i ditt liv möter du någon som kommer att vända upp och ner på din värld. Du kommer inte tro det som händer, men hur vet du om han är Den Rätte för dig?

Jo det är enkelt. Han sätter dig först. Du kommer att vara hans högsta prioritet någonsin och det kommer inte att vara någon som är viktigare än du.

Han kommer att älska dig, han kommer att vårda dig och han kommer alltid att ha tid för dig. Även om han har något inplanerat, om du är sjuk kommer han vara hos dig och ta hand om dig.

Han kommer aldrig att få dig att känna dig oönskad. Inte som den sista skitstöveln som fick dig att tro att du var omöjlig att älska.

Din nya man kommer att visa dig att han inte kan leva utan dig vid hans sida och han gör allt som behövs för att du ska stanna.man som håller kvinnans hand när man går

Det kommer inte att finnas någon tvivel, inga spel, bara kärlek och tillfredsställelse.

Han kommer aldrig ta dig för given. Det största misstaget som människor gör i relationer är att de börjar att ta varandra för givna men så är inte fallet med honom.

Han kommer att uppskatta dina ansträngningar och din blotta existens.

Han vet hur man säger “tack” och kommer att delta i ert förhållande till den punkt där du kommer att bli överväldigad – du har aldrig sett det här förut.

Han lagar ditt sönderslagna hjärta. Han kommer att få dig att glömma att du någonsin varit i bitar. Jag menar, du kan bara läkas med mycket kärlek och uppskattning och du får det från honom.

Han kommer att få dig att se varför allt skedde som det gjorde. Dina ex är läxor som visade dig vad kärlek inte är.

Det är därför han har kommit, med all kärlek i hela världen som brinner inuti honom, redo att ge allt till dig.

Männen innan honom gav dig skäl att vara försiktigare, noga med att inte låta någon annan än han vara i ditt liv. Han kommer att få dig att glömma att ditt hjärta någonsin brustit.

lyckliga par med hunden som ligger på gräset

Han kommer att respektera dig. Han kommer att respektera dig och alla dina beslut, aldrig tvivla på dig.

Du kommer att veta att du uppskattas varje gång han ber om din åsikt och varje gång han låter dig vara själv eftersom du bad honom om det.

Han kommer att respektera dina gränser och han kommer aldrig att få dig att göra saker som du inte vill göra.

Han kommer aldrig att röra dig utan ditt tillstånd. Jag vet inte varför, men män tror att de har rätt till en kvinnans kropp, och att vi inte har något att säga i detta. Det är alltid fallet om du inte pratar om den rätta.

Rätt man som behandlar dig som om din kropp bara är en del av dig, han kommer att se långt bortom den och se den person du verkligen är.

Du hör honom aldrig höja sin röst mot dig. Han vet hur skrämmande det är för dig att gå igenom det traumat, det är därför han vill få dig att känna dig trygg och säker.

Han kommer aldrig höja sin hand mot dig för att det skulle göra honom till en fegis. Bara en riktig man vet hur man behandlar en kvinna rätt och det är precis vad han är: en riktig man.

Han kommer att lyssna på dig och komma ihåg allt du säger. Från början till slutet. För att han lyssnar på dig. För att han bryr sig. För att han vill veta allt om dig.

leende par som tittar på varandra medan de sitter på grunt vatten

Han är inte okunnig, han är inte självisk. Han lyssnar aktivt och du kommer finna att det är det viktigaste i ett förhållande.

Det betyder att du är närvarande och att du bryr dig om någon nog att låta dem höras.

Han kommer aldrig att få dig att gråta. Även om du gråter, kommer han kyssa dina tårars spår nerför dina kinder och aldrig få dig att känna att dina tårar är ett tecken på svaghet, för de är de inte.

De är ett tecken på att du är mänsklig. Därför gör han allt som står i hans makt för att få dig att känna dig hel och komplett och aldrig tvivla på honom eller ert förhållande.

Om du undrade, finns den här mannen verkligen?

Du har inte haft möjlighet att träffa någon som honom förut eftersom de männen var gränslösa barnrumpor som inte kunde se dig för den välsignelse du verkligen är.

Men ha tålamod. Ingenting kommer över en natt. Var bara dig själv och var trygg i förvissningen om att om du gör det så kommer du att locka honom till dig på nolltid.

 

Så här vet du att han är den rätte