Skip to Content

Enkla Och Gulliga Sätt Att Överraska Din Pojkvän På

Enkla Och Gulliga Sätt Att Överraska Din Pojkvän På

När du är i ett förhållande så försöker du ständigt tänka på nya sätt som kan hjälpa dig sätta ett leende på din partners ansikte.

Spelar ingen roll om det handlar om en spontan resa eller en god måltid som gör hela dagen bättre. Det bästa sättet att få din pojkvän nöjd och glad är att överraska honom!

Vi har en lista med unika och fantastiska sätt som garanterat kommer att hjälpa dig att överraska din pojkvän. Så vad väntar du på?

Ett handskrivet brev

kvinna som sitter på sin mysiga säng och gör anteckningar till sin dagbok

Att skriva för hand är rätt ovanligt nuförtiden. Istället för att skriva brev till vår partner som är romantiska och djupa dikter som innehåller våra tankar och känslor, så skriver vi bara korta sms med hjärtan.

Med detta sagt, överraska din man med ett handskrivet romantiskt brev som uttrycker dina djupaste tankar och känslor för honom och se honom lysa upp av glädje och kärlek.

Baka något

Kvinna som bakar hemma

Ingenting säger “jag älskar dig” mer än en stor, härlig tårta eller massor av hans favoritkakor. Vad sägs om en krämig brownie med karamell och nötter?

Förstår du vad jag säger? Överraska din man med något gott som du själv har bakat.

Han kommer inte bara bli enormt glad för att du tog dig tid att göra det bara för honom, han kommer också att få njuta av dina fantastiska bakelser i många dagar. Låter som en plan, eller hur?

Överraska honom med en romantisk resa

par av 2 turister med en resväska som sitter avkopplande

Det finns nog väldigt få saker som är mer romantiska än en resa för två.

Om du verkligen vill få honom att bli glad (kanske till och med skrika av spänning) så kan du hyra ett hotellrum eller en stuga kanske.

Åk över helgen till er favorit semesterplats och bara njut av varandra hela helgen. Gör vad som helst och vad ni än vill, bara ni två. Vilken grym överraskning!

Laga middag

kvinna som lagar mat i sitt kök

Ett av de vanligaste och mest beprövade sätten att överraska din man på är att laga honom en god middag. Du vet vad han gillar för mat.

Oavsett om det är en pizza, en stor bit kött eller spaghetti, hoppa in i köket och tillaga rätten! Det blir en enorm överraskning som han verkligen kommer att njuta av.

Dessutom så får du visa upp din matlagningskunskap och det gillar män.

Gå ut på romantisk middag

Par har en romantisk kväll i restaurangen

Du kanske inte är den bästa kocken. Du kanske inte vill tillbringa kvällen i köket för att laga en god måltid. Vet du vad? Det är helt okej också.

När vi har de känslorna så är det smidigt att bara gå ut på middag på någon fin restaurang. Återigen, du vet vad han gillar för mat.

Boka hans favoritplats eller prova en ny plats som server mat som han älskar. Han kommer att gilla det lika mycket som om ni hade stannat hemma och ätit.

Överraskningsfest

Lycklig ung man som firar födelsedag

Det här fungerar bara om det är hans födelsedag, om han har tagit examen eller fått en befordran på jobbet. Men när det väl händer så är det bättre att du är förberedd än inte.

Det kan kräva mycket jobb från din sida, du måste skicka ut inbjudningar, dekorera hela stället, fixa maten.

Men lita på mig när jag säger, det är något som han kommer att prata om många år framöver.

Det är målet eller hur? Att alltid vara i hans tankar och få honom att tänka på alla minnen som ni två delar.

En överraskningsfest är inte bara en ENORM överraskning för honom, det är också något som gör att många andra kommer att ha kul.

Biljetter till någon match

par som tittar på hockeyspel

Om din man älskar sport så är det här en grym överraskning som han säkerligen kommer att uppskatta.

Antingen köper du ett par biljetter till er två till nästa match som hans favoritlag spelar eller så kan du skicka iväg honom med hans polare för en grabbkväll.

Vad du än väljer av dessa två så kommer han att älska dig för det.

Slumpmässig gåva

flicka gömmer sig närvarande bakom ryggen

Alla älskar att få en slumpmässig gåva. Ett sätt att chocka honom på är att dyka upp med en speciell present, bara för honom.

Det behöver inte finnas något annat skäl eller speciellt tillfälle mer än att du älskar honom och bara vill visa honom att du bryr dig om honom.

Så, du vet säkerligen något som han har velat ha under en längre tid. Gå och köp det till honom. Han kommer att bli förvånad och löjligt glad när han ser vad du har köpt till honom.

Gör något som du annars aldrig gör

Människor med fallskärm

Jag tror att vi alla har varit i ett förhållande med någon som vill att vi ska göra något som vi aldrig skulle göra i hela våra liv.

Det kan vara något som att hoppa fallskärm eller klättra upp för ett berg. Om han har plågat dig att göra något galet under en tid nu, överraska honom med ett enkelt “OK!” nästa gång han frågar.

Han kommer att bli så chockad att han inte ens kommer veta vad han ska svara. Faktum är att han förmodligen kommer att tro att du ljuger.

Men försäkra honom om att du känner att du vill ta en risk och låt honom veta när den stora dagen är.

Han kommer att ÄLSKA det faktum att du äntligen är villig att prova något nytt. Män älskar när deras dam är äventyrlig!

Skicka ut honom på grabbkväll

Lyckliga vänner som hamnar över pints i en bar

Kvinnor behöver spendera tid med sina tjejvänner och killar behöver spendera tid med grabbarna. Det är bara så det är.

Så istället för att bli arg på  honom för att han dissade dig en kväll för att träffa hans kompisar så bör det vara något som du bör initiera.

Han kommer definitivt att uppskatta ansträngningen och kommer att älska hans flickvän som inte är bara är okej med att han umgås med grabbarna utan aktivt hjälper honom att åstadkomma det.

Enkla Och Gulliga Sätt Att Överraska Din Pojkvän På