Skip to Content

Nu Är Jag Äntligen Redo Att Låta Dig Gå

Nu Är Jag Äntligen Redo Att Låta Dig Gå

Detta är jag när jag slutar bry mig ett jävla dugg om oss två. Jag gav slutligen upp den vilda jakten. Jag har insett så många saker som var oklara under lång tid.

Jag är så trött på att vara den enda som anstränger sig i vårt förhållande och som alltid gör det lilla extra för att få allt att fungera. Jag är så trött på att tänka och agera för oss båda.

Jag anmälde mig inte till denna typ av relation. Det här är någonting jag aldrig ville ha och definitivt något jag aldrig förväntade mig skulle hända.

Jag trodde jag var smartare än så, men du vet aldrig vad som väntar på dig i framtiden.

Detta är jag när jag äntligen gör någonting åt det. Detta är jag som inser att det bara finns ett liv att leva. Det slog mig plötsligt att du bara får en chans att uppnå allt du vill ha.

sorglig-kvinna som gråter i snön

Så, om någon står i din väg måste de gå, istället för att du själv strävar efter mer och gör dig bättre,.. De gör dig inte lycklig och de fungerar inte för dig.

Jag insåg att jag inte kommer att slösa bort min enda chans att leva den typ av liv jag vill leva. Jag vill ha allt och jag låter dig inte hindra mig från att få det. Sanningen är att du verkligen inte förtjänar mig. Inte ens lite.

Detta är jag när jag slutar upp med att försöka. Jag är trött på att komma med ursäkter för dig varje gång du sjabblar till det.

Jag är färdig med att övertyga mig själv att tro att du inte kommer att göra om samma misstag igen och igen. Jag är färdig med att försöka godkänna allt du gör, bara för att jag älskar dig.

Du kommer inte att få några fler chanser. Du har gjort bort dig så många gånger. Du dränerade mig och min styrka som jag använde upp för att rädda oss och försökte få oss att bli något som varar för evigt.

sorglig kvinna som tittar ut genom bilfönstret

Jag vill inte vara den större personen längre. Jag vill hålla fast vid det jag tror på och det är att jag inte vill eller behöver dig längre.

Jag vill inte hela tiden svälja min stolthet och slå knut på mig själv för dig. Jag har gjort det så länge och jag har fått absolut ingenting tillbaka. Men inte nu längre.

Jag insåg äntligen vad jag vill ha och det är inte ett ensidigt förhållande. Jag förtjänar så mycket mer än det och jag kommer att ta mig dit. Men det första på min agenda är att bli av med dig.

 

Detta är jag när jag äntligen ser ditt verkliga jag. Jag var förblindad av kärlek. Jag kunde inte se saker klart. Men nu när jag har vaknat upp från drömmen jag själv har drömt, så har dimman lättat. Jag kan se klart och jag vet vem du egentligen är.

kvinna i röd klänning som ser i kameran

Jag kan se rätt genom alla dina övertygande lögner och ditt oklanderliga bedrägeri. De tomma orden som kommer ut ur munnen betyder inte något för mig. Allt du säger och gör är ingenting annat än en perfekt konstruerad lögn.

När jag först träffade dig, låtsades du vara något som du inte var. Det var allt ett noggrant konstruerat spel bara för att charma mig och att få mig att bli kär i dig. Det var den bästa rollen du någonsin spelat hittills och jag köpte den.

Detta är jag när jag äntligen återvinner lite självrespekt. Detta är jag när jag äntligen tar ställning för mig själv. Detta är jag när jag slutar låta dig vara respektlös och otillfredsställande.

Jag insåg äntligen att du aldrig kommer att vara där för mig. Du kommer inte att heja på mig när jag gör någonting. Du kommer inte vara en axel för mig att gråta på när jag misslyckas.

Du kommer alltid att vara någonstans i mitten och vela och det behöver jag inte. Jag behöver någon som kommer att vara där när som helst i mitt liv, oavsett om det är en lycklig tid eller sorgsen.

kvinna med glasögon med randig skjorta

Jag behöver någon som får mig att tro på mig själv och som kommer tvinga mig att kämpa för vad jag tror på och vill ha. Jag behöver någon som kommer att vårda mig och som hjälper min självkänsla att växa i stället för att vissna bort.

Detta är jag som äntligen inser det faktum att jag är så mycket mer än du förtjänar. Nu vet jag vad jag vill ha. Jag vill ha verkligt ovillkorlig kärlek och du är inte den som kan ge mig det.

Jag vill ha en god morgon-SMS bara för att någon kom att tänka på mig. Jag vill ha någon som aldrig blir trött på att prata med mig eller lyssna på mig när jag har problem.

Jag vill ha någon med vilken jag kommer att vara trygg att dela mina hemligheter med, mina rädslor och mina förväntningar. Jag vill ha någon som kommer att förtjäna mitt ovillkorliga förtroende.

Jag vill ha någon för resten av mitt liv. Tyvärr är det inte du.

 

vacker kvinna med staden i bakgrunden

Detta är jag när jag äntligen är medveten om att jag inte vill slösa mer av min tid på dig eller någon annan kille som du.

Jag vill hellre vara singel och vänta på den rätte. Den som jag vet att jag vill spendera resten av mitt liv med.

Detta är jag när jag slutligen ger upp hoppet om någon som får mig att känna att jag är svår att älska. Jag är inte det – det är du som aldrig lärde mig att älska mig själv. Men det är ännu bättre på så sätt för vi hörde aldrig ihop med varandra.

Detta är jag när jag äntligen tar kontroll över mitt liv och min lycka. Detta är jag när jag bestämmer mig för att jag är värd så mycket mer än du var villig att erkänna och det här är jag när jag släpper taget om en känslomässigt omogen man – du.

Nu Är Jag Äntligen Redo Att Låta Dig Gå