Skip to Content

Du Må Vara Ett Vrak, Men Någon Kommer Att älska Dig För Det

Du Må Vara Ett Vrak, Men Någon Kommer Att älska Dig För Det

Du har troligtvis haft för vana att se dig själv i spegeln och undra om du förtjänar att vara älskad. Fasiken, du kanske gör det här hela tiden.

Du intalar dig själv troligen att du inte är tillräckligt god nog, hur alla andra gör bra ifrån sig och att du inte verkar kunna dig ut ur ditt kaotiska liv.

Allt du ser när du ser dig själv är alla dina fel och brister. Allt du ser är orsakerna till att du inte förtjänar att vara älskad.

Det började med små felaktigheter och nu har de spridit sig så mycket att du inte kan bli av med dem.

Gud vet när du sist såg på dig själv i spegeln och ansåg dig vara vacker eller tyckte att du gjorde bra ifrån dig.

Du säger att du är ett vrak och hur vilsen du är och jag säger: “Och?” Du kommer inte att vara ett vrak för evigt. Du kommer inte att känna dig vilsen för evigt.

Och även om det känns som att du inte kan tänka klart för tillfället, även om du känner att du sitter fast och att alla andra är långt före dig, betyder det inte att du är ett hopplöst fall.

flicka sitter på en stol

Det är du absolut inte. Du kanske tycker att du inte förtjänar att vara älskad. Du kanske tycker att ingen någonsin kommer att älska dig som du är nu.

Att ingen någonsin kommer att tänka tanken att se bortom ditt kaos eller försöka se personen du verkligen är.

Att ingen ens kommer att bry sig om att du kan bli bättre än du är eller tänka att du har en bättre framtid. Men där har du än en gång fel.

Du ser, sanningen är den att du endast är kapabel att se dig själv som ett vrak nu. Du ser endast dina fel och brister och du har en känsla att alla andra gör bättre ifrån sig än du.

Men sanningen är den att vi alla känner oss lite hopplösa. Vi är alla lite ur gängorna. Och vi är alla ämnade att finna kärleken trots det.

Det kommer att finnas någon som kommer att vilja höra om allt som sker i ditt huvud.

vacker flicka framför trappan

Det kommer att vara någon som kommer att vilja lyssna till alla historier om varför du är ur gängorna och vad som händer med dig.

Det kommer att finnas någon som kommer att se dig vara allt som den personen letat efter. Lägg dessa ord i minnet.

När du ser dig i spegeln tänker du: “Vem kommer någonsin att bli kär i mig?” Du undrar hur du har kunnat bli den du är nu.

Hur är det möjligt att du varit tvungen att kämpa för allt och hur du aldrig fick något på enkel väg i livet?

Ofta känns det som att du håller på att förlora det, det känns som att du fått nog och att du inte orkar längre. Men det må vara som det är, men du ger inte upp. Du är en kämpe.

Hur skulle du annars kommit så långt i livet? Vissa dagar trodde du att du fått nog. Att du inte orkar mer och hur galet allt är. Men ändå, här är du nu.

lyckligt par kyssas

Välmående och vid liv – i ditt kaotiska liv, med en hjärna i kaos men med båda fötterna på jorden.

Det bästa är att någon kommer att möta dig och se allt det. Någon kommer att se alla dina problem och alla gånger du brutit ihop, men ställt dig upp igen.

Någon som inte kommer att se dig som en katastrof utan någon som kämpar för allt hon är värd för att hålla huvudet ovanför vattnet.

Någon kommer att beundra dig från djupet av sitt hjärta. Någon kommer att älska allt du hatar med dig själv.

Någon kommer att se dina ärr och besluta sig för att kyssa dem. Någon kommer att se allt kaos och besluta sig för att stanna.

Han kommer inte att försöka förändra dig. Han kommer inte att försöka klara upp ditt kaos eller lösa dina problem. Han kommer inte att försöka rädda dig.

Han kommer bara att finnas till hands för att hålla dig i handen, att visa att han älskar dig trots att du inte tror det, att visa att du är en fantastisk människa trots allt du fortsätter att intala dig själv.

par ridning skateboard

Någon kommer att klampa in i ditt liv, se ditt kaos och stanna kvar. Se ditt kaos och tacka Gud för att han skickade dig att korsa hans väg, precis som du är.

Någon kommer att älska ditt kaos mer än några människor skulle älskat dina fulländade sidor.

Den någon kommer att vänta tills du klarat upp ditt kaos. Han kommer att acceptera dina dåliga sidor lika välvilligt som han accepterar dina vackra sidor.

Och det spelar ingen roll om det tar dig en livstid att reda ut ditt kaotiska liv. Det spelar ingen roll om du någonsin reder ut dig själv. Han kommer att gå med på det. Han älskar dig för det.

Du kommer att vara älskad, precis som du är – den vilsna du, den kaotiska du, den person som du inte ens själv älskar.

Alla dina fel och brister kommer att vara älskade, alla dina ärr kommer att vara kyssta, alla dina strider kommer att beundras.

Därför att det är så vi alla förtjänar att vara älskade. Du med, även om du har svårt att tro på det för tillfället.

Du Må Vara Ett Vrak, Men Någon Kommer Att äLska Dig För Det