Skip to Content

Min “Kärlek”, Ikväll Har Vi Äntligen Nått Vår Brytpunkt

Min “Kärlek”, Ikväll Har Vi Äntligen Nått Vår Brytpunkt

Ikväll är jag äntligen klar. Detta är slutet! Det finns ingen återvändo, det finns ingen ånger.

Ikväll krossade du min själ och du tog mig till en känslomässig död. Ikväll gav jag upp för första gången i mitt liv.

Det finns ingen mer väntan på att saker ska bli bättre. Det finns inget mer att be till Gud att öppna ögonen eller få mig ur den röra jag satt fast i. Det är över.

Jag kan slutligen sluta gråta och skrika av denna ångest som har blivit större och större för varje dag som går. Jag kan äntligen gå vidare och lämna dig begravd djupt i mitt förflutna.

Från och med ikväll kommer jag inte längre vara rädd för dig. Jag behöver inte dansa efter din pipa. Jag behöver inte vara försiktig med att säga något som kommer trigga dig så du blir galen.

Från och med ikväll är jag fri. Jag tar tillbaka mitt gamla jag. Jag bryter mig loss från dina missbrukande kedjor.

kvinna som tittar ut genom fönstret

Det är konstigt hur man kan älska någon som behandlar dig som skit. Det är smärtsamt hur mycket energi och tålamod du har för någon som aldrig var värd dig.

Någon som utnyttjade dig och bröt ner dig till oigenkännbart. Det är löjligt hur många chanser du ger honom och han ändras aldrig. Han blir ännu värre. Men ikväll, min “kärlek”, tar det äntligen slut!

Inte bara manipulerade du mig men jag manipulerade mig ännu värre själv. Jag fick mig att tro att allt detta skulle sluta. Jag trodde att en dag skulle allting återgå till det normala, så som det brukade vara.

Jag ljög för mig själv och jag fortsatte att älska dig som om du var den enda mannen i den här världen.

Men tiden jobbade för mig. Tiden var min bästa allierade. Nu vet jag att jag var tvungen att gråta, jag var tvungen att falla ihop, jag var tvungen att gå igenom allt detta för att inse att ikväll är det äntligen slut.

I min ångest tvingade jag mig att tro på drömmar som aldrig skulle gå i uppfyllelse. Jag lurade mig själv och höll tron att det här väntade spelet vi spelade skulle sluta till bådas fördel, att det skulle sluta lyckligt.

kvinna som sitter på bänken

Men nu när det är över, ser jag att det slutade lyckligt, men bara för mig, för efter en tid kommer du ångra att du förlorade mig.

En dag kommer du att se det värsta beslutet i ditt liv – att du behandlade mig som skit, för vi kunde ha haft allt.

Jag kommer aldrig att gråta över detta, vad som hände ikväll. Jag kommer aldrig visa något tecken på svaghet eftersom jag inte är svag längre.

Jag var när jag var med dig eftersom du tvingade mig att vara något jag inte är.

Jag ångrar inte beslutet jag tog ikväll för jag vänder mig mot framtiden, den typ av framtid jag alltid velat ha och som du inte kunde ge mig.

Ikväll blir jag av med det förflutna som jag aldrig ville ha, ikväll lever jag i en nutid där jag bestämmer.

ledsen kvinna som sitter på sängen

Och det första jag gör är att göra mig av med allt som påminner mig om dig. Jag kommer att radera dig från mitt liv som om du aldrig fanns.

Ja, jag är så modig och faktiskt vill jag tacka dig för att du påminde mig om hur stark jag är. Du påminde mig om något jag har glömt och felplacerat.

Du visade mig att ingen har rätt att kontrollera mig. Tack för att du gjorde mig till en bättre person.

Även om det är genom smärta och lidande, även om det har kostat mig så många saker, tack för att du fick mig att inse det.

Så medan du vandrar runt på gatorna och tänker på att du är en vinnare och hur du inte behöver mig vet du vad jag ska göra ikväll?

Vila. Jag ska låta mitt hjärta ha en långvarig paus. Jag kommer lägga mig ner och för första gången på länge kommer jag att vara mig själv.

Och du? Uppriktigt sagt, jag bryr mig inte ett skit. 

Min “Kärlek”, Ikväll Har Vi Äntligen Nått Vår Brytpunkt