Skip to Content

Riktiga Män Skyddar Sina Kvinnor, De Skadar Dem Inte

Riktiga Män Skyddar Sina Kvinnor, De Skadar Dem Inte

Jag har ingen aning om vad de sa till dig när du växte upp, men låt oss få en sak tydlig från början – skada är inte kärlek.

Tänk bara på det, hur många kvinnor skulle undvika tortyr om vi bara slutade romantisera skada?

Nej, kärlek borde inte vara svårt. Det kräver en hel del ansträngning, men det får aldrig kräva att du böjer dig ner, för att ta emot det.

Nej, kärlek ska inte skada. Att längta efter någon, sakna dem när de är borta, vänta på deras omfamning och beröring är normalt, men detta anses vara sött lidande.

Sann kärlek ifrågasätter aldrig ditt värde, får dig aldrig att undra om du är tillräckligt bra och får dig aldrig att känna att ditt hjärta krossas i en miljon bitar, dag in och dag ut.

Så, alla vi måste ha en sak tydlig för oss – riktiga män får inte kärleken att kännas svår, de får den att kännas som att det är det enklaste som finns.

uppmärksam attraktiv ung kvinna som tittar genom fönstret

Riktiga män skadar inte sina kvinnor, de skyddar dem. Allt annat är bara en lögn som vi säger oss själva, i rädsla för att släppa vår dåliga partner.

Sanningen är att en riktig man aldrig skulle göra någonting för att medvetet skada kvinnan han älskar.

Han skulle aldrig göra någonting för att få sin kvinna att känna sig osäker eller hotad, eller göra någonting som kan krossa hennes hjärta.

Det finns en lista över saker som riktiga män gör, och att skada kvinnor är aldrig en av dem.

Män som skadar kvinnor är inget annat än fega personer som gömmer sig bakom sin manlighet. Men, de är inte riktiga män.

De är bara människans form på män, men de har ingenting annat än ruttna själar på insidan.

Om du skulle säga till ett barn att rita någon som skadar kvinnor, antingen fysiskt eller känslomässigt, vet du vad de skulle rita då? Ett monster, och det är precis vad de är.

kvinna som dricker kaffe på ett kafé

Saken är att en riktig man respekterar sig själv nog, att aldrig ljuda, leka leken, att aldrig skada någon som gav honom sitt hjärta. Så enkelt är det.

Riktiga män värnar om sina kvinnor. De vet att vad du än ger en kvinna, ger hon det dubbelt tillbaka. Om du ger henne ditt hjärta, kommer hon att ge dig all sin kärlek.

Om du ger henne ett hus, kommer hon att ge dig ett hem. Om du ger henne din kärlek, kommer hon att få dig att känna dig som den enda mannen i världen. Vad mer kan du egentligen begära?

Riktiga män skyddar sina kvinnor. De låtsas inte bara göra det offentligt för att sedan skada dem när de är hemma och ingen ser på. De skyddar sina kvinnor även från sig själva.

De får dem att känna sig säkra och de låter aldrig något dåligt hända dem.

Saken är att riktiga män är medvetna om kvinnors styrka, de ser dem inte som det svagare könet, men de är där för dem i de ögonblick när livet slår dem ner.

Riktiga män hatar att se skadade kvinnor på sina knän när de tigger om kärlek och nåd. Det får bara magen att vände. Det är bara något som en sadist attraheras av.

ung kvinna som bär gul jacka

Det som attraherar en riktig man är att se sin kvinna ha huvudet högt, vara glad och självsäker. Det finns ingen större lycka för riktiga män än detta.

En lycklig kvinna är en riktig mans största styrka. Endast fegisar tycker om att skada och dra ner kvinnor som valde att ge dem sitt hjärta.

Ibland, på grund av omständigheterna som vi kan finna oss själva i, eller på grund av trycket från samhället, accepterar vi det. Acceptans är en av de största vännerna till övergrepp.

Du börjar bara följa flödet. Du börjar ignorera dina önskemål och önskningar. Du glömmer ditt värde och du tycker att du förtjänar all smärta du får. Men det är så fel.

Så snälla, gör aldrig det, någonsin. Älska dig själv istället, till den punkt där ensamhet kommer att vara ett bättre alternativ än att låta någon behandla dig respektlöst.

Självkärlek är nyckeln till att undvika det som kallas för skada. När du tänker på det, så är det vettigt. För om du älskar dig själv, vet du vad du förtjänar.

Du är medveten om ditt värde och du vet hur du förtjänar att bli behandlad. När du älskar dig själv, öppnar du upp dörrar för andra att också älska dig.

fundersam ung kvinna som tittar på avståndet

Så, vem du än är, vad du än står för i den här världen, oavsett vad du har gått igenom i ditt liv, eller hur mycket kärlek du känner för en man, var alltid medveten om att riktiga män skyddar sina kvinnor, de skadar dem inte.

Så snälla, nöj dig aldrig med en misshandlare.

Var medveten om att mannen som är värd dig kommer att få sin kärlek att känna sig som hemma.

En riktig man kommer att vara där för dig när de dåliga tiderna kommer, han kommer att vara där, så att du kan luta dig på hans axel när saker och ting blir svåra, och han kommer att göra allt för att skydda dig och för att du ska känna dig trygg.

Så snälla, låt aldrig någon få dig att känna dig hotad, och kalla inte det för kärlek.

Riktiga Män Skyddar Sina Kvinnor, De Skadar Dem Inte