Skip to Content

Kvinnan med de högsta murarna har den djupaste kärleken

Kvinnan med de högsta murarna har den djupaste kärleken

Kvinnan med de högsta murarna har den djupaste kärleken.” – R.H. Sin

Vissa kvinnor älskar för mycket. Sorgligt nog brukar de få lida av samma orsak. Det är då de bygger en mur runt sitt hjärta.

När du väl får uppleva en så djup smärta att den paralyserar dig, är det inte lätt att älska återigen. Du börjar jämföra kärlek med smärta.

Kärlek är komplicerat. Den är kaotisk. Den är oförutsägbar. Den är inte lika säker som vi vill att den ska vara. Den är inte som du inbillat dig att den ska vara.

Känslan du har när du förälskar dig försvinner snabbt och du lämnas kvar med en inte så perfekt person som du beslutar dig för att älska ändå.

Det är hemligheten med att älska djupt: Du älskar ändå. Du älskar trots det och inte på grund av det. Du älskar alltid.

Det är något som dessa kvinnor känner instinktivt. Jag förstår inte varför så många människor är blinda för realistisk och vardaglig kärlek. Vi vet alla att det är en obönhörlig del av livet.

ledsen kvinna sitter på bänken

De fula, de tråkiga och de irriterande händelserna. Det är exakt i det ögonblicket vi måste älska som mest, inte gå därifrån.

Alla är besatta med vad de specfikt vill ha av sin älskade, men de missar att förstå att ett förhållande kräver två lyckliga personer.

Kärlek kräver mod. Den kräver tålamod och lojalitet. Den kräver inte att du ska bry dig om små irriterande saker eller vad du vill hela tiden.

Utan allt det kan ingen kärlek överleva eftersom kärleken inte är någon inbillad fantasi du har.

Problemet dyker upp när du vet allt detta men inte kan hitta någon vars energi passar din, vars kärlek stämmer överens med din, vars engagemang är likt ditt.

Ännu värre är när du trodde att du funnit någon som stämde överens och det visade sig att de bara utnyttjade dig och tog allt du gav för givet.

Efter en tid är du känslomässigt urlakad. De drar vidare och du är kvar med ett tomt hjärta och en krossad själ.

kvinna sitter på marken med boken

Det enda sättet hjärtat kan skydda sig själv från att förstöras återigen är att skydda sig. För att kunna överleva stänger hjärtat av sig.

Olyckligtvis betyder det att du slutar vara personen du brukar vara. När allt kommer omkring, våra hjärtan och känslor är en stor del av oss själva.

Du börjar se på människor på ett annat sätt. Du inser att alla inte hade dina bästa avsikter i tanken. Alla vet inte hur det känns att älska. Alla är inte villiga att göra det du är så villig till.

Det gör dig ledsen men du vet att du inte kan förändra hela världen. Du vet att du inte ens kan förändra en person som uppgav att han älskade dig.

Det mest ironiska av allt är att andra människor anser dig vara kylig. Wow, så visar livet hur skrattretande cyniskt det kan vara.

Det är exakt därför män borde ge tjejer som är lite misstänksamma en chans; tjejer som är tysta och inte bryr sig om uppmärksamheten.

Deras murar är inte till för någonting annat än att skydda något mycket dyrbart. Ett rent hjärta måste beskyddas. Kvinnor med murar runt sina rena hjärtan är de som älskar djupast på grund av dem.

kvinna i svart långärmad skjorta

Glöm aldrig det med dig själv. Du borde skydda dig själv, men ramla inte i självuppoffringens fälla. Det är inte ditt fel att någon annan inte är redo att älska.

Det är inte ditt fel att du fått lida. Sluta inte hoppas att människor som du faktiskt existerar. Sluta inte hoppas att det finns en man som kan matcha din kärlek och hängivenhet, för det finns det.

Slut dig inte inombords på ett sådant sätt att du inte låter din personlighet skina igenom. Var försiktig, inte rädd.

Fortsätt att älska som du gör, hitta bara rätt person att skänka din kärlek till. De som älskar mycket är inte rädda.

En dag när du känner dig redo kommer dessa murar inte att behövas. Du kommer att inse att ditt hjärta faktiskt inte kan krossas eftersom din kärlek är alltför djup.

Det är som att plocka en blomma men samtidigt veta att rötterna är kvar där nere. Den blomman är du.

Var inte rädd, väx dig starkare och milt som en blomma med bra rötter – igen och igen.

Kvinnan med de högsta murarna har den djupaste kärleken