Skip to Content

Kärlek Kräver Ansträngning: Du Kan Inte Lämna Allt Blir Tufft

Kärlek Kräver Ansträngning: Du Kan Inte Lämna Allt Blir Tufft

När du älskar någon älskar du dem genom allt. Du älskar dem i bra och dåliga tider och håller ihop i vått och torrt.

Du älskar dem inte bara när allting fungerar utmärkt och livet är vackert. När du verkligen älskar någon stannar du vid deras sida, oavsett vad som händer.

Du håller fast vid dem även när det inte är enkelt och även när den enda impulsen du har är att springa all världens väg och gömma dig från allting.

Ja, sanningen är att kärleken är vacker och att den inte borde göra livet svårt. Men du behöver tänka på att kärlek inte är en saga i det verkliga livet och att den kommer att vara långt ifrån perfekt.

Ibland händer det faktiskt saker som vänder jorden upp och ner.Och när det händer, det är då styrkan och djupet av din kärlek för den andra personen sätts på prov. Kärleken är en resa, inte ett slutmål.

Och den behöver ansträngning. Den behöver jobbas på och kämpas för. Den behöver ansträngning, energi och mycket uppoffring.

man och kvinna som håller händer

Och det viktigaste av allt, den kräver samma mängd engagemang genom både goda och dåliga tider.Du lämnar inte någon du älskar, bara sådär.

Du lämnar dem inte ensamma när någonting blir för mycket att hantera. Du vänder inte bara ryggen till dem så fort någonting blir svårt.

Och det är precis det du gjorde mot den här tjejen. Du lämnade henne när hon som bäst behövde ditt stöd och uppbackning.

Du lämnade henne utan att kämpa och du lämnade henne när det enda hon behövde var att du skulle stanna kvar.

Och det, det är någonting man inte gör mot en person man älskar.

När du älskar någon går man hand i hand genom livet med dem vid sin sida. Du visar dem att de kan räkna med dig och att du alltid kommer att vara deras kompanjon och medbrottsling.

När du älskar någon älskar du allt med dem – inte bara det som du tycker om och som passar dig. Du accepterar dem med alla deras fel och brister.

Du accepterar alla deras problem som dina egna och du anser er två vara ett team.

Om du verkligen bryr dig om en annan person är du medveten om att saker och ting er emellan inte alltid kommer att vara en dans på rosor.

kvinna som sitter på golvet

Du förstår att förhållanden ibland går igenom problem.När detta händer ska du inte ge upp utan kämpa så mycket du någonsin kan för att hålla kärleken vid liv.

Det är då du ska lägga ner all sin energi på att klara den här krisen. Det är då du visar sin partner att du tror på er två.

När du älskar någon älskar du dem på samma sätt när de är är i sitt essä och när de mår som värst.

Du håller dem i handen genom vått och torrt och du springer inte din väg vid första anblicken av problem.

Du flyr inte när de behöver tas om hand, när de behöver hjälp eller bara en axel att gråta ut mot.

Du springer inte din väg när de kräver ditt stöd och när allt de behöver är att du ska övertyga dem om att du inte ska gå någonstans.

Istället står du kvar vid deras sida, du visar dem att du håller dem om ryggen.

ledsen och ensam kvinna

Du beter dig inte som att deras problem inte har någonting med dig att göra, och du tänker inte ens tanken om att lämna dem. När du älskar någon försvinner du inte när de behöver dig som mest.

Du fegar inte ut och du visar dem att ni två kommer att klara varje svårighet och problem livet har i beredskap, så länge ni två är tillsammans.

Och det, det är någonting du aldrig har gjort för den här tjejen. Du har aldrig visat henne att hon kan lita på dig och du har aldrig kämpat för ert förhållande.

Du vet, det är enkelt att stanna kvar i någons liv när allt är fantastiskt. Det var enkelt för dig att vara tillsammans med den här flickan när allt var en dans på rosor.

Men det krävdes en riktig man att faktiskt finnas till hands för henne och vara hennes klippa och styrka.

Uppenbarligen var du inte tillräckligt man nog för jobbet. Istället var du en fegis som sprang sin väg när du behövde hålla henne i handen.

Så nej, du älskade henne inte tillräckligt. Man vänder inte ryggen åt någon man verkligen älskar.

Kärlek Kräver Ansträngning: Du Kan Inte Lämna Allt Blir Tufft