Skip to Content

Du Kan Inte Förlora Mannen Som Är Menad För Dig

Du Kan Inte Förlora Mannen Som Är Menad För Dig

Tror du på ödet? På någon gudomlig kraft som har allt om oss nedskrivet innan det ens händer?

Tror du på själsfränder? Som i att vi alla har en person är avsedd att vara vår oavsett vad? Att alla vi möter före dem bara är en förberedelse för vad som komma skall?

Att alla människor innan våra själsfränder bara är våra lärare, de som hjälper oss att lära oss värdefulla saker och de som gör oss redo för den som kommer att vara vår för alltid?

Jag vet att jag gör. Missförstå mig inte, jag säger inte att du inte har någon inverkan på ditt liv alls.

Jag säger inte heller att du inte har någon fri vilja eller att dina val inte påverkar din framtid eftersom det är långt från sanningen.

Det är bara det att jag tror att allt händer av en anledning. Att alla har ett syfte i sina liv. Att allt vi upplever finns där för en större sak.

Jag tror att det är ibland skillnad mellan att vilja och faktiskt behöva någon.

vacker ung kvinna med blå ögon

Att det finns tillfällen när vi går efter vissa människor och saker som inte är bra för oss utan att ens vara medvetna om det.

Jag tror att Gud alltid har perfekt timing och en plan som vi vanligtvis inte ens kan förstå. Att vi är tänkta att förlora vissa människor för att få vad och vem vi förtjänar.

Detsamma gäller kärlek. Jag tror att någonstans där ute finns en man som är menad för dig.

Mannan som du kommer att tillbringa resten av ditt liv med och mannen som du kommer att älska mer än du någonsin kunde tänkt dig att du kunde älska en annan människa.

Även om själva tanken på den okända mannen är lite skrämmande så är det också samtidigt ganska tröstande. Vet du varför?

Eftersom det betyder att alla killar från ditt förflutna inte var dina själsfränder och att det absolut inte finns någon anledning för dig att fortfarande låta minnet av dem konsumera dig.

Det är värdelöst för dig att tänka på vad som kan ha hänt om någon av dem hade stannat kvar i ditt liv.

fundersam kvinna som sitter vid bordet

För att du ska bli överväldigad av alla “borde ha” och “kunde ha blivit”. Om vissa saker var annorlunda så skulle det också vara det.

Ja, det är så enkelt. Den som gick ur från ditt liv hade ingen syfte kvar där längre. Vem du förlorade var ändå inte tänkt att vara din.

Ingen av männen från ditt förflutna var menad att vara din för alltid för om de var det så skulle de vara kvar. Kom ihåg, du kan aldrig förlora mannen som är menad att vara med dig.

Ja, jag vet att mina ord inte magiskt läker ditt trasiga hjärta eller får dig att glömma allt om killen som skadade dig.

De kommer inte att få dig att återhämta dig eller må bättre över natten men det är definitivt en lättnad att veta att du i grund och botten fick mycket när du förlorade vissa människor.

Du ser det inte nu men sanningen är att vid många tillfällen räddade ödet dig från djupare elände genom att ta någon från dig.

Du undvek en kula så många gånger när du förlorade någon som du trodde att du behövde.

kvinna som bär glasögon som dricker kaffe

Det är tröstande att veta att det kommer en dag då du kommer att inse varför det aldrig fungerade med någon av dessa män.

En dag då du förstår att vissa människor som lämnar dig faktiskt var det bästa som någonsin kunde ha hänt dig. Att det inte var en förbannelse utan en välsignelse.

Det är trevligt att veta att en kille som har allt som du letar efter tålmodigt väntar på dig. Att någonstans där ute finns ditt saknade pusselbit och din andra hälft.

Du kanske inte tror mig nu men den här mannen kommer att dyka upp även om du bestämmer dig för att ge upp kärleken. Han hittar vägen till dig när du minst anar det.

När han kommer så kommer han att stanna och plötsligt kommer allt vara perfekt.

Och bara sådär så kommer du att förstå att allt som har hänt dig hade till syfte att leda dig till det här ögonblicket.

Att alla händelser i ditt liv ledde dig till mannen som fixar ditt trasiga hjärta och läker dig en gång för alla. Till mannen som är tänkt att vara din för alltid.

Du Kan Inte Förlora Mannen Som Är Menad För Dig