Skip to Content

Jag Vill Ha Allt Eller Inget

Jag Vill Ha Allt Eller Inget

Kära berörda parter,

Innan vi påbörjar någonting alls vill jag bara göra det klart att jag vill ha allt eller inget. Gå inte på en enda date med mig om du inte är villig att ge allt.

Lova mig inte evig kärlek om du sedan kommer att stöta på alla tjejer du träffar. Lova mig inte att du ska vara här i vått och torrt om du inte är kapabel att göra det.

Och framför allt, säg inte att du älskar mig om du inte menar det.

Jag är en tjej som har varit med om så mycket skit i mitt liv. Jag vet hur det känns att vara i ett förhållande med en man som behandlar alla andra bättre än mig.

Jag har vant mig vid att gå ut med skitstövlar som älskade mig just så mycket att de kunde komma innanför mina trosor och inte en smula mer.

Jag vet hur det känns att älska någon så mycket att det gör ont och inte få mer än likgiltighet tillbaka. Just på grund av allt det här så ber jag dig att inte göra mig till åtlöje igen.

kvinna som går på gatan

Älska mig eller lämna mig, men behandla mig inte som skit.

Nu, efter att jag har gått igenom allt det här, så vet jag äntligen vad jag vill ha.

Jag vill ha kärlek så djup att den djupaste oceanen skulle bli avundsjuk. Jag vill ha kärlek som känns som hemma. Jag vill ha en man som är djupt förälskad i mig utan gränser och förbehåll.

Jag vill helt enkelt ha allt eller inget.

Jag vet att jag är en enda röra och om det är för mycket för dig så kan du alltid gå vidare.

Allt jag vill är att du ska vara uppriktig och ärlig.

Om du behandlar mig väl så ger jag igen med samma mynt, men om du blir toxisk eller om du försöker förändra mig så lovar jag att jag kommer att dumpa dig.

vacker fundersam kvinna

Jag har varit för snäll för länge mot människor som inte förtjänade min godhet. Och jag har fått nog. Jag vill inte att historien ska upprepas igen. Jag vill inte längre vara flickan med det krossade hjärtat.

Jag vill vara kär och lycklig. Du vet, kärlek måste inte vara komplicerad om vi inte gör den sådan. Allt du måste göra är att älska mig med hela ditt hjärta. Det är just så enkelt.

Den här gången vill jag att allt ska vara annorlunda.

Ingen smärta. Inga tårar. Inga misstag. Inga lögner. Jag vill äntligen få uppleva den sortens kärlek som folk skriver om i böcker.

Jag vill att du ska veta att jag kommer att göra mitt bästa för att uppnå det, så om du älskar mig, var snäll och gör det samma.

Jag lovar att jag alltid kommer att finnas där för dig när du är ledsen men också när du är som lyckligast.

Jag vill ha den sortens kärlek som ger mig rysningar i hela kroppen varje gång jag ser dig även om vi bor ihop och tillbringar så mycket tid tillsammans.

kvinnasammanträde med glasögon i handen

Jag vill att du tappar andan varje gång jag tittar fram, men inte för att du känner något för mig, inte för att jag vill det.

Jag vill ha kärlek och en lycka som trotsar alla fula saker som finns i livet.

Jag vet att det alltid kommer att finnas hinder på vägen, men vi kan klara av dem tillsammans. Om du bara litar på mig och bryr dig tillräckligt mycket om mig, som jag gör med dig, så kan vi ta över världen tillsammans.

Du måste bara bestämma dig. För mig är det nödvändigt att du accepterar mig med alla mina fel och brister för de gör mig perfekt på mitt eget vis.

Jag vill att du ska veta att en del saker inte är oöverstigliga om du verkligen försöker. Om du vill åka på en livsresa med mig så ska jag hålla en plats ledig för dig i min framtid.

I slutänden ska jag än en gång påminna dig om att jag är en tjej som vill ha allt eller inget.

Så, sötnos, jag ber dig att inte bli förälskad i mig om du inte är här för att stanna!

Jag Vill Ha Allt Eller Inget