Skip to Content

Jag Skulle Vilja Tacka Dig För Att Du Krossade Mitt Hjärta

Jag Skulle Vilja Tacka Dig För Att Du Krossade Mitt Hjärta

Jag skulle vilja tacka dig för att du krossade mitt hjärta. Varje läxa jag lärde mig från dig är större än vad jag någonsin kunnat få i ett klassrum.

Genom smärtan var läkning den bästa gåvan du någonsin har gett mig. Jag är tacksam för allt du fått mig att stå ut med, och här är varför.

Jag skulle vilja tacka dig för dina hårda ord.

Om det inte hade varit för din vassa tunga, skulle jag aldrig ha insett den ömhet jag verkligen vill ha.

De skonsamma orden som tar mig i sina armar och håller mig nära i tider med problem. Ord är våra största vapen, och du använde dina för krig när jag kom i fred.

Jag skulle vilja tacka dig för att du inte kunde kompromissa.

Jag kan vara envis också, men jag är villig att träffas halvvägs. Eftersom du inte var villig att möta mig halvvägs, kommer jag inte att återvända. Jag sparar dessutom bensinpengar.

Jag skulle vilja tacka dig för att du fick mig att känna mig ensam.

Från hela tiden jag tillbringade med dig, fick jag en ny bästa vän. Jag upptäckte den kraft jag har i mina egna händer och styrkan i mitt oberoende.

vacker sorglig kvinna som sitter på taket

Jag skulle vilja tacka dig för att du ljög för mig.

Varje lögn du berättade tog mig närmare sanningen. Min sanning. Jag hittade den mest ärliga versionen av mig själv och hon berättade för mig att jag fattade rätt beslut att lämna dig.

Jag skulle vilja tacka dig för att du ledde mig vidare.

Jag blev trött på att vara din marionettdocka och hitta friheten genom att skära mig loss. Du ledde inte mig till oupptäckta vatten.

Jag skulle vilja tacka dig för att du var egoistisk.

Det visade mig att det bara fanns utrymme för en person i detta förhållande, inte två. Jag kommer inte stanna där jag inte är välkommen.

Jag skulle vilja tacka dig för att du drog det värsta ur mig.

Nu är det ute, jag har utrymme för att släppa in det goda. Ditt inflytande har inte längre någon påverkan på mig. Din förbannelse har lyfts.

Jag skulle vilja tacka dig för att du vägrade ändras, för jag behövde göra några ändringar själv.

Jag behövde vattna min egen trädgård, och mest av allt var den största förändringen jag behövde göra till min förhållandestatus.

kvinna sitter och håller sin telefon

Jag skulle vilja tacka dig för att du var en självisk älskare.

Du var inriktad på dina egna behov, medan mina inte hade någon betydelse. Genom att vara så girig förstod jag att jag behövde hitta någon som skulle kunna flytta berg för att få vara med mig.

Jag skulle vilja tacka dig för att du inte gick att lita på.

Din oförmåga att binda dig fick mig att känna att jag inte räckte till, men jag växte för jag upptäckte att jag bara var för mycket för dig. Jag behöver någon på min nivå. Ta det inte personligt.

Jag skulle vilja tacka dig för sömnlösa nätter och tårar som rann nerför mina kinder.

I de sömnlösa nätterna blev jag trött på vara stillastående. Genom att drunkna i mina egna tårar, lärde jag mig så småningom att simma. Nu sover jag som en bebis och mina ögon är torra.

Tack för att du krossade mitt hjärta, för jag upptäckte hur jag sätter ihop bitarna igen och blir hel.

Tack för att du släppte mig, så jag kunde välja mig själv. På grund av mina mörka nätter med dig har jag aldrig sett solen skina så starkt.

Tack för att du blev besviken, så jag fick chansen att hitta tillfredsställelse. Tack för att du brutit löften tidigare, så att jag kunde tro på morgondagens löften.

Tack.Jag Skulle Vilja Tacka Dig För Att Du Krossade Mitt Hjärta