Skip to Content

Jag Lurade Precis En Player För Att Visa Honom Hur Man Gör

Jag Lurade Precis En Player För Att Visa Honom Hur Man Gör

Jag lurade en spelare bara för att visa honom hur det känns.

Han var ett riktigt pucko, som tog sig igenom livet genom att gå från säng till säng, krossa hjärtan och lämna bitar av trasiga kvinnor efter sig vart han än gick.

Jag är inte stolt över att säga att jag var en av de kvinnorna. Han lurade mig kapitalt. Jag blev kär, utan att inse vem han var, utan att veta vad han var kapabel till.

Jag blev fruktansvärt kär och blev lurad än mer fruktansvärt.

Men vet du vad den sorgsnaste delen är? Jag lät honom lura mig på fler sätt än jag kan räkna. Jag trodde att han skulle komma tillbaka till mig.

Jag väntade på honom medan han knullade runt med andra kvinnor.

Han ringde mig en gång för att berätta vad han gjorde (och hon var fortfarande i sängen med honom). Och jag var fortfarande kär. Jag väntade fortfarande.

säker blond kvinna

Han hade denna fula vanan att komma åt mig varje gång under en period.

När jag trodde att jag hade kommit över honom kom han bara tillbaka för att påminna mig om att jag inte hade det.

Precis när jag hade fått ordning på mitt liv kom han tillbaka för att förstöra det igen.

Jag lurade en player bara för att visa honom hur det ska göras. Efter fyra års lek med mitt hjärta och mina känslor var det min tur att leka med hans.

Eftersom han vägrade att ge mig att tillfredsställande slut, och ville behålla mig som ett skyddsnät, var det dags att jag gav igen.

Jag önskar att jag kunde berätta för dig att jag gjorde det graciöst och elegant, jag önskar att jag kunde säga att det inte gjorde ont. Det kändes bra, ja, men det gjorde fortfarande ont.

Men jag måste erkänna att det gav en viss grad av tillfredsställelse när jag bara mottog hans “förkrossade” SMS och kunde ignorera dem.

säker blond kvinna som sitter utanför

Han sträckte sig efter mig igen och pratade om hur mycket han saknade mig, hur mycket han älskade mig. Han pratade om att stanna denna gång, om att ordna upp saker och ting.

Han pratade om hur fantastisk jag var och han lyssnade faktiskt på mig medan jag pratade om mitt liv.

Det var verkligen annorlunda den här gången. Han var annorlunda. Eller så trodde jag i alla fall. Han pratade om att byta jobb, närmare mig.

Pratade om semester och reser tillsammans. Pratade om “oss”.

Jag önskar att jag kunde berätta för dig att jag genomskådade hans struntprat. Jag önskar att jag hade varit stark nog att inte tro på honom, men han hade den här makten över mig.

Jag kunde inte motstå honom.

Jag kunde inte tänka klart, för han var så jättebra på att manipulera mig. Eller, tills jag såg ett sugmärke i nacken på honom. “Det är inget, den här galna bruden slog till mig i baren.

ung blond kvinna i naturen

Älskling, du vet att jag är här för dig nu.”Ja, du är här nu, men var har du varit de senaste fyra åren? Var var du när jag blev avskedad, var var du när jag var nedbruten?

Var var du när jag väntade på dig?

Jag lurade en player. Jag spökade för honom som han spökade för mig. Jag lovade honom mitt hjärta, min kärlek som han gjort mot mig. Jag kysste honom med passion, som han brukade kyssa mig.

Men jag lurade en player. Jag visade honom hur det är att vilja ha något du inte kan få. Jag visade honom hur det är att bli ljugen rakt i ansiktet.

Jag visade äntligen för honom att den som skrattar bäst skrattar sist.

För alla gånger han lämnade mig, för alla gånger som han ljög för mig, för alla gånger han fick mig att hoppas bara för att låta mina förhoppningar falla ner och krascha i miljoner bitar – jag lurade en player, bara för att visa honom hur det bör göras.

Jag Lurade Precis En Player För Att Visa Honom Hur Man Gör