Skip to Content

5 Hemligheter Med Sms Som Gör Honom Galen I Dig

5 Hemligheter Med Sms Som Gör Honom Galen I Dig

Sms-hemligheter för att hjälpa dig att ta honom med storm, låter som alla tjejers dröm…eller hur? Men gissa vad? Det är det inte! Det är sant, och du kommer att vara riktigt glad över att du läser detta..

Att skicka sms är något som man inte kan slippa undan ifrån i dagens värld.

Ända sedan den moderna teknologins framfart har människor i alla åldrar befunnit sig mitt i, och antingen man gillar det eller inte, har det numera blivit lika naturligt som att andas.

Låt oss vara ärliga.

Även om det var härligt på den gamla goda tiden när den här typen av kommunikation var rena fantasier, kan ingen av oss längre tänka oss ett liv utan möjligheten att sända ett snabbt meddelande tilll vem som helst, på hela jorden.

Det i sig är ett privilegium och det gör våra liv så mycket enklare att leva. Och när det gäller dejting, är textandet vår räddare i nöden.

Du är på en dejt med en kille och du vill inte att kvällen ska ta slut, så när du kommer hem, vad gör du? Du textar honom, och det fortsätter säkerligen i en timme eller två.

Om du inte haft den möjligheten skulle du troligtvis spolat tillbaka och återupplevt kvällen i huvudet, helt paranoid, rädd för att han inte gillat den lika mycket som du, men utan att veta säkert, och det skulle kunna vara rena mardrömmen för dig…

man som ligger i sängen och håller telefonen

Men att kunna texta försäkrar dig med en gång om det finns några känslor och du blir lättad när killen ögonblickligen skickar ett sms att han tyckt att kvällen varit lyckad och väntar med spänning på att få träffa dig igen.

Men, om du verkligen vill få honom på fall, finns det några sms-hemligheter som kan göra hela processen mycket enklare.

Vi, som kvinnor, brukar ofta bli lite för exalterade när vi verkligen är förälskade i en kille, att vi blir lite “för mycket” fast vi försöker spela ogiltiga.

Text-hemligheterna är verkligen enkla och ingenting du inte klarar av.

Det viktigaste här är att du inte förlorar dig i dina drömmar om honom, för att kunna kunna vara cool, samlad och rolig; allt det du faktiskt är!

IIstället för att spendera en kopiös mängd tid på att komma på exakt det du vill säga och tänka på varje liten detalj (och driva dig själv till vansinne under tiden), kan du få honom att längta efter dig med några få trick.

När du textar är det bra om du försöker att vara så tydlig som möjligt på ett roligt, alldagligt sätt, så att dina meddelanden är klara och tydliga och du verkar anspråkslös och söt.

För att göra det så enkelt som möjligt, har jag tagit fram några få coola, användbara tips på sms som enkelt för fram ditt budskap och gör honom galen i dig, utan att du behöver anstränga dig.

5 sms-hemligheter som gör honom galen i dig!

1. Tänk inte för mycket på den perfekta samtalsöppningen, fokusera istället på att få honom att le!

man som håller en telefon i handen och ler.

När du börjar texta en kille kan det vara jobbigt att säga rätt sak i rätt tid och hoppas på att han fattar vad du vill ha sagt utan att behöva läsa mellan raderna.

Vi försöker alla att komma på rätt sak att säga som kommer aatt hålla igång samtalet och hålla sig till ämnet, vi vill inte ju bara svara för att vara artiga.

Vad sägs om detta. Istället för att anstränga dig för att fånga hans uppmärksamhet och tvinga honom till att svara, försök att tänka ut något sött, lättsamt och roligt att säga, någonting som får honom att spricka upp i ett leende så fort han ser texten!

Du är den enda som kan veta vad det borde vara. Kanske någonting som hände på er första dejt och han tyckte var roligt? Kanske sa du något kaxigt till en kille som försökte stöta på dig, och han ansåg att du klarade det med bravur?

Tänk på någonting liknande, påminn honom om hur rolig och söt du är, och innan du hinner blinka kommer han att bli glad varje gång han ser ditt namn dyka upp på hans display!

2. Var en retsticka!

man som håller sin telefon

Om ni fortfarande befinner er på vän-stadiet (men försöker bli mer än så) eller om ni redan dejtar, är skojfriska och retsamma meddelanden bästa sättet för dig att krydda situationen utan att bokstavligen röra dig ur fläcken.

Att retas är det sexigaste du kan göra med din kille. Dina sms gör honom helt galen i dig och han kan inte vänta på att få träffa dig igen.

Hemligheten här ligger i att sakta plåga honom och få honom att önska att han kunde befinna sig hos dig på momangen!

Tänd gnistan i honom och framkalla en bild i hans huvud av vad som väntar honom. Fresta honom genom att använda ord och meningar som du vet att han inte kan motstå, och få honom att tänka på alla sexiga förslag som du kommer med. Detta kommer att göra så att han inte kan tänka på någonting annat resten av dagen.

Även om du fortfarande försöker få till en dejt, kan du flörta helt oskyldigt och få honom att se hur het och villig du är, men på ett finkänsligt (om än sexigt) sätt.

Låt honom få veta att du skulle njuta av hans sällskap, men eftersom du inte kan det för tillfället…måste du hitta på något alldeles ensam (vilket kommer att få honom att vilja komma över ASAP).

3. Att ställa öppna frågor är grunden för en bra konversation!

man sitter utomhus håller sin telefon

Ställ inte frågor som han enkelt kan svara ‘Ja’ eller ‘Nej’ på. Få honom att VILJA ge ett lngre svar än med ett ord eller två.

Ställ personliga frågor som han måste (men också vill) ge ett mer utförligt svar på.

Skapa en positiv och intressant sms-miljö där han känner sig trygg med att dela med sig av sig saker om sig själv som är både viktiga och personliga för honom.

Det kommer sakta men säkert att utvecklas till en hel, och betydelsefull konversation, och innan du vet ordet av, kommer den här killen att öppna upp sig för dig, mer än ni någonsin trott var möjligt.

Var inte för påstridig för tidigt. Om du märker att han inte är bekväm med att prata om ett viss sak, lägg undan dem till ett senare tillfälle. Du kan ta upp ämnet när ni har ett allvarligare och tryggare förhållande.

Följ honom och gå så långt du tror att han är beredd att gå i sina svar.

Efter konversationen, kommer han att vara nöjd och känna sig trygg med att ha pratat med dig om nästan allt möjligt, och du kommer snart nog att bli hans främsta förtrogna!

4. Dela med dig av något personligt så att han lär känna dig mer!

man som håller sin telefon

Det finns ingenting som för människor närmare varandra än personliga historier som är viktiga för oss och som gör oss till den vi är.

Att dela med sig av sitt innersta med killen du sms-ar visar honom att du känner dig tillräckligt bekväm med honom för att berätta känsliga och djupare saker. Han kommer att inbilla sig att det här är början till något äkta och genuint.

Naturligtvis är timingen allt. Om ni bara börjat sms-a varandra och det definitivt finns något att bygga vidare på, vänta på rätt tillfälle och låt det inte gå överstyr, ha roligt.

Men när du känner att du kan dela med dig av något mer meningsfullt utan att för den skull skrämma honom, kan du besluta dig för att berätta någonting om dig själv som inte många känner till.

Testa dig fram och se om han är redo för det. Om det känns som att han är, ta fram den tunga arsenalen.

Som jag tidigare nämnt, är sms-hemligheterna nämnda här inte något alltför komplicerat. Det är enkelheten i det här som gör det så lockande.

Timingen och att gå försiktigt fram är de två faktorerna du borde vara uppmärksam på. Resten kommer att komma av sig självt om killen är den rätte.

5. Bli inte självbelåten: sikta på att vara rolig, men jordnära!

man som håller sin telefon och ler

Saker och ting håller på att gå åt rätt håll för er, och du mår riktigt bra i dig själv. Du har fångat hans intresse, jobbet är klappat och klart, och du behöver inte riktigt anstränga dig till det yttersta längre.

Nå, det är här du har fel.

Det spelar ingen roll hur bra du har blivit på att sms och hur galen han verkar i dig, du ska aldrig låta det stiga dig åt huvudet och helt och hållet sluta anstränga dig.

Naturligtvis, är han upp över öronen förälskad i dig har du gjort ett bra jobb, men visa honom inte att du inte längre anstränger dig när du väl fått honom på kroken.

Killen förtjänar att veta att även om han är helt galen i dig, kommer du inte sluta upp med att vara den söta, roliga och villiga tjejen.

Även om du fått honom på kroken, borde ingen av er sluta upp med att uppvakta den andra. Om du blir självbelåten kan saker och ting bara gå åt ett håll, nedför.

Överraska honom med en flirtig, sexig text då och då, och visa honom att gnistan fortfarande finns där!

Så länge ni båda anstränger er kommer ni att utveckla ett bra, stadigt och sunt förhållande.

5 hemligheter med sms som gör honom galen i dig