Skip to Content

10 Bombsäkra Tecken På Att Han Har Kommit Över Dig Och Aldrig Kommer Tillbaka

10 Bombsäkra Tecken På Att Han Har Kommit Över Dig Och Aldrig Kommer Tillbaka

Att avsluta ett förhållande med någon man fortfarande älskar är allt förutom enkelt, och det kan även krossa ett starkt hjärta.

Detta är personen du delade ditt liv med och någon du tänkt åldras bredvid. Helt plötsligt, en dag, försvinner de från ditt liv och du förväntas acceptera slutet utan problem.

Även om det alltid är smärtsamt att gå vidare, vilket även omfattar att du accepterar att alla dina planer och förhoppningar länkade till den här personen har avslutats, finns det något som är ännu mer sårande, och det är att erkänna för dig själv att det faktiskt är över.

Det är exakt det du just nu går igenom: du försöker smälta iden om att ditt ex verkligen har kommit över dig.

Låt oss inse fakta -oavsett orsaken till varför det tog slut, har de flesta av oss, till en början, hopp om att alla bitar snart kommer att hamna på plats och att allt löser sig av sig självt.

Vacker ensam tjej som drömmer och tänker

Du hoppas att endera dagen återvänder ditt ex, även du obönhörligt märker tecken på att han aldrig kommer tillbaka.

Nå, jag är här för att spräcka bubblan och konfrontera dig med den bistra sanningen du försökt rymma från.

Jag är här för att visa dig 10 bombsäkra tecken på att han är ute ur ditt liv och han inte kommer tillbaka, hur mycket du än önskar det.

Naturligtvis, vi är alla olika och att man bara känner igen sig i något av dessa tecken behöver inte betyda mycket.

Men, om du känner igen ditt ex beteende i alla eller de flesta, då finns det inga tvivel om att dina förhoppningar om ett liv tillsammans med honom igen är förgäves.

1. Han undviker all kommunikation

orolig kvinna som tittar på sin telefon på caféet

En av de första och vanligaste tecknen på att han aldrig kommer tillbaka är det faktum att han avslutat all kommunikation sedan ni två gjort slut.

Inte bara det, han undviker all typ av kommunikation som du initierar.

Det sista du vill är att vara påträngande och krävande, men faktum är att du försökt ringa den här mannen eller sända honom sms några gånger sen ni gjort slut.

Du har försökt få honom på fika, bara för att umgås, utan att berätta om dina riktiga avsikter och du berättade heller inte rakt på sak om hur du känner dig.

I vilket fall så har du inte fått något positivt svar. Det verkar vara som att han gör allt som krävs för att inte träffa dig och höra från dig mer.

Jag vet att du fortsätter rättfärdiga hans beteende. Du intalar dig själv att han är rädd för vad kan hända när han får träffa och vara nära dig.

Du fortsätter ljuga för dig själv om att det inte är något annat än ett gott tecken, att han fortfarande har starka känslor för dig och att han, på detta sätt, försöker fly.

Nå, det finns en liten chans till att det är sant, men chansen är större att det är ett tecken på att han är färdig med dig.

Det spelar ingen roll hur mentalt och känslomässigt stark den här killen är och oavsett hur hårt han kämpar med sina känslor, faktum är att han förr eller senare, skulle gått med på att träffa dig om han verkligen verkligen saknat dig på det sätt du hoppas att han gör.

Även om det är sant, och även om han fortfarande älskar dig (vilket inte är sannolikt, ärligt talat), har den här mannen tagit ett beslut om att inte gå tillbaka till dig.

Alla dessa tecken tyder klart på att han inte älskar dig längre, och det är någonting som du behöver acceptera, förr eller senare.

2. Han har helt och hållet brutit med dig

man med casual outfit står utanför

Förutom att han undviker all sorts kommunikation med dig, är en av tecknen på att han aldrig kommer tillbaka, att han brutit alla möjliga band med dig.

Jag hatar att vara personen som berättar det, men det är mer än tydligt att han lämnat dig i det förflutna och att han inte har för avsikt att ha dig i sitt nuvarande liv och heller inte i framtiden.

Han kanske har ändrat sitt mobilnummer, blockerat dig på alla sociala medier, slutat gå på ställen där han kan stöta på dig eller han kanske t.o.m har flyttat ifrån kvarteret eller staden han bott i.

Poängen är den samma – han har brutit med dig helt och hållet.

Missuppfatta mig inte-det behöver inte betyda att han gjort dessa förändringar bara för att undvika dig, men sanningen är att han inte gett dig sina nya kontaktuppgifter och det är ett tecken på att han inte vill fortsätta ha kontakt med dig.

Naturligtvis, kan allt detta också vara ett varningstecken på att du kanske har förföljt den här killen, och om han gjort allt detta bara för att komma bort från dig.

Detta är troligtvis det sista du vill höra, men det är inte så att han spelar svårfångad, att han vill att du ska jaga honom eller att han följer den s.k “inga kontakter”-regeln.

Detta har pågått en tid och det betyder bara en sak – han är nog fast besluten om att inte bli tillsammans med dig igen.

Om du ser på det från en realistisk synvinkel, inser du att den här mannen lever sitt liv som om du aldrig varit en del av det och som att du aldrig spelat någon betydande roll i hans liv.

Naturligtvis är något sådant här riktigt smärtsamt att acceptera, speciellt om du fortfarande känner dig fångad på ett ställe och du inte har tagit dit framåt det minsta, men det måste helt enkelt ske.

3. Han lämnade tillbaka alla dina saker

missnöjd kvinna med skjorta bredvid kartonger

Om man fortfarande har starka känslor för någon som inte är en del av ditt liv längre, håller man fast vid minnen av er två tillsammans.

Du behåller deras ägodelar, du lyssnar på musik som påminner dig om dem, du har problem med att ta bort bilder på er två tillsammans från sociala medier.

Dessutom, genom att behålla varandras saker eller avsiktligt glömma något hos den andra partnern kan det alltid vara en mycket bra ursäkt för att människor ska bli tillsammans igen efter att den första stormiga tiden passerat.

Det är exakt av den orsaken många par avsiktligt vägrar att ge tillbaka varandras saker eftersom de tror att så länge de har någonting som tillhör deras ex, så finns det en chans att de återigen blir tillsammans med dem.

I vilket fall stämmer inte detta på din f.d pojkvän. Tvärtom, han är den som lämnade tillbaka dina saker och bad om att få tillbaka sina, samtidigt.

Nej, han gjorde det inte i ilska eller i behov av att ge igen. Han kastade inte sakerna på dig medan ni två bråkade.

Han gjorde det på ett korrekt sätt, genom att ringa eller skicka ett sms en tid, efter uppbrottet, för att meddela dig om att alla dina saker är packade och bad om att du skulle göra detsamma med hans.

Det var ingen ursäkt för att få ringa upp dig. Han försökte inte förlänga samtalet och han försökte inte nämna någonting annat förutom detta.

Det finns till och med en möjlighet att han gjorde allt detta via en gemensam vän eftersom han inte ens ville träffa dig.

I så fall är det glasklart att den här mannen vill göra sig av med allting som kan påminna honom om dig och att han vill ge sig själv en chans att skriva ett nytt kapitel i sitt liv, utan något nedtyngande bagage.

4. Han är vänlig

affärspar som pratar utanför

Även om du kanske anser att orsaken till att ditt ex vill fortsätta vara vän med dig är ett tecken på att han vill att ni ska bli tillsammans igen, kan det också anses vara ett tecken på att han aldrig återvänder.

Att fortfarande vara vän med sitt ex är aldrig enkelt, och det kan endast.ske om båda har släppt taget om alla problem och då ilskan är över för länge sedan.

Naturligtvis betyder detta att ditt ex för länge sedan har kommit över de negativa känslorna han hade mot dig och ert förhållande.

Han är inte längre frustrerad på dig, och han skyller inte längre på dig för ert uppbrott eller något annat du gjort under er tid tillsammans.

Men, oturligt nog, så betyder det också att han blivit totalt likgiltig för dig.

Han har slutat se dig som en romantisk partner, men han respekterar allt ni två hade tillsammans och alla de år ni delade, så han vill inte börja bete sig som en främling helt plötsligt.

Han är fortfarande vänlig. Han kommer t.o.m ihåg din födelsedag och när ni två helt plötsligt stöter på varandra så undviker han dig inte.

Istället hälsar han hjärtligt på dig. Men det är det – han nämner aldrig ert förhållande, han flirtar inte med dig, och han försöker inte locka dig på något sätt.

Det kanske skulle vara för mycket att säga att ni två är riktiga vänner, eftersom han bokstavligen behandlar dig som han behandlar alla sina andra kvinnliga vänner.

Det är mer än troligt att den här mannen inte har några känslor för dig om han kan småprata med dig utan att känna någon sorg i hjärtat.

Han bryr sig inte längre om vem som är orsaken till att det gick snett mellan er två, och han har inget som helst intresse av att reda ut saker och ting från det förflutna.

Den här killen minns bara de goda som hänt, tänker bara på dig som ett vackert minne, och önskar dig verkligen allt det bästa.

Om detta är något du kan relatera till har ditt ex lyckats med att avskärma sig känslomässigt från dig och ert förhållande till hundra procent, och gått vidare på ett bra sätt.

5. Han undviker dina vänner och familjemedlemmar

affärsman i kostym som går på stationen

Du var tillsammans med den här killen en tid och det var ganska så allvarligt mellan er två.

Så, man kan förvänta sig att ni båda träffade varandras vänner och familjemedlemmar och utvecklade en vänlig relation till dem.

Men, allt sedan ert förhållande tagit slut har ditt ex inte bara försvunnit ur ditt liv, han har kapat alla band med alla dina närstående också.

Det är inte på grund av att han blivit ohyfsad över en natt eller att han direkt sagt att han inte vill ha någon kontakt med dem längre, men ditt ex har börjat undvika all sorts kontakt med alla som har något band till dig, och på ett så bryskt sätt att era gemensamma vänner och bekanta tror att de gjort någonting fel som kan ha gjort honom arg.

Den här killen vill inte ha någonting att göra med någon som kan påminna honom om dig och ert tidigare förhållande.

Han vill inte bli involverad i en konstig situation där du kan tänkas tro att han vill få över dina vänner på sin sida.

Han vill undvika att bli bombarderad med frågor om ert förhållande och uppbrott, undvika människor som försöker tussa ihop er igen, och mest av allt så vill han undvika att plötsligt springa på dig.

Naturligtvis kan en bibehållen relation med dina nära och kära vara den här killens fripass tillbaka till dig – på det här sättet kan han ha dig nära på ett sätt och han får alltid veta vad du håller på med.

Men. det är glasklart att det är det sista han vill.

Så, lita på mig gällande det här – om en man inte bara har brutit med dig utan också kapat alla band med dina närstående, är det ett av de mer bombsäkra tecknen på att han aldrig mer kommer tillbaka till dig, hur mycket du än vill tro på raka motsatsen.

6. Han visar inga tecken på svartsjuka

avkopplande man i svängande i en hängmatta

Om en man har känslor för dig, står han inte ut med bilder på dig tillsammans med en annan kille, än mindre låter dig falla i någon annan killes armar.

Även om den här mannen tar dig för givet och inte vill återuppta ert förhållande till en början, så kan han i det ögonblicket känna sig hotad.

Det ögonblicket han inser att han faktiskt kan förlora dig till en annan kille, kan han inte längre kontrollera sin svartsjuka.

Han gör allt som står i hans makt för att få dig tillbaka. Naturligtvis är detta aldrig något du ska ha i åtanke, men om inget annat, så kan det i det här fallet vara ett försök av ditt ex att bevisa för sig själv att han fortfarande har en speciell plats i ditt hjärta och att han kan få dig närhelst han önskar.

Därför är en av tecknen på att han aldrig kommer tillbaka det faktum att ditt ex inte visar några som helst tecken på svartsjuka, överhuvudtaget.

Han har t.o.m sett dig med andra killar eller så har människor ni båda känner berättat för honom att du träffar en ny, men sorgligt nog, får du ingen respons.

Han försöker inte hindra dig från att börja dejta igen. Han är inte intresserad om du gått vidare.

Han har ingen önskan om att tävla med de nya killarna i ditt liv eller jaga iväg dem från dig.

Han struntar i om du inlett ett seriöst förhållande eller om det är något du bara gör för att hämnas honom.

Inte bara det—den här killen har inga problem med att önska dig lycka till i ditt framtida kärleksliv och önska dig ett friskt och bra förhållande.

Han känner sig inte hotad av det faktum att du håller på att ersätta honom, och han gratulerar dig även ärligt när du hittat en ny, utan att vara det minsta ironisk eller sarkastisk.

Han har utan tvekan accepterat ert uppbrott och han är medveten om att det är dags för er båda att fortsätta med era liv.

7. Hans uppdateringar på sociala medier har inget att göra med dig

tre manliga vänner som tar selfie medan de håller öl

Du vet att du inte kan hjälpa det men du lägger upp sorgsna sånger och statusuppdateringar på dina sociala medier när ditt hjärta är krossat, eller hur?

Vi vill kanske inte erkänna det, men de flesta av oss har ett behov av att dela med oss tankar och känslor på våra sociala medier, och det är inte ovanligt för våra vänner och följare att få en insikt i våra känslor via våra upplägg.

Nå, låt mig säga dig en sak—även om män anses som mycket tuffare och mindre känsliga, är sanningen den att de vanligtvis också visar sina känslor på sociala nätverk.

Det behöver inte betyda att de nödvändigtvis postar smöriga eller romantiska citat och sånger där de i princip ber dig komma tillbaka, men de ger dig definitivt en hint eller två om så är fallet.

När en kille är sårad så postar han troligtvis en sång som är speciell för bara er två, något djupt citat som indirekt beskriver hans psykiska och känslomässiga tillstånd, dock inte alltför uppenbart och utan att han förlorar sin stolthet.

Han använder denna taktik för att komma åt ditt psyke och få dig att undra om du inbillat dig saker eller om han verkligen försöker sända dig ett meddelande.

På det här sättet vill han påminna dig om att du fortfarande finns i hans hjärta utan att han gör någonting eftersom, låt oss inse det—han är mer än medveten om att du snokar igenom hans profil ibland, då och då.

Hur som helst, detta är någonting ditt ex gör, och det är ett av de tydligaste tecknen på att han aldrig kommer tillbaka till dig.

Inte bara det—den här killen har också tagit bort alla spår av att du någonsin existerat i hans liv från alla sociala medier och han har även blockerat dig överallt.

Det verkar som att han vill ta bort alla spår av dig så att han lättare kan gå vidare.

8. Du får inget gensvar på ditt flirtande

Kvinnan står bredvid mannen med svart hatt

Låt oss vara uppriktiga—närhelst du tillbringar tid med den här killen eller pratar med honom på något sätt så försöker du stöta på honom.

Du anstränger dig för att se så attraktiv ut som möjligt för att påminna honom om vad han gått miste om och du fortsätter att påpeka vissa roliga och intressanta saker gällande ert förhållande.

I vilket fall så verkar inte ditt ex falla i fällan eftersom han inte svarar på ditt flirtande och du får inte det gensvaret du förväntat dig.

Även hans kroppsspråk visar att han inte längre har några känslor kvar för dig.

När ni två pratar står han inte bredvid dig och han använder inte tillfället för att röra vid dig eller stå någonstans i närheten av dig. Han försöker inte få dig att skratta.

Han märker inte några förändringar du gjort på ditt utseende. Han ger dig inga komplimanger och han flirtar inte med dig på något sätt.

Jag vet att du troligtvis försöker läsa mellan raderna och att du tolkar varje blick eller leende du får från honom som någonting mer, men sanningen är att även din magkänsla säger att gnistan mellan er för länge sedan är borta.

Du behöver bara inse de här tecknen på att han aldrig kommer att komma tillbaka och ta itu med fakta att ditt ex inte längre är tänd på dig längre och se det som ett tecken på att han aldrig mer kommer att vara din.

Helt plötsligt är alla spår av mannen du en gång kände borta. Nu håller han dig på avstånd och spelar kall och ointresserad.

Detta betyder inte att han är brysk eller oartig när han springer på dig.

Istället försöker han vara behärskad utan att ge dig några antydningar eller ledtrådar om att han fortfarande anser dig attraherande eller att det ens existerar någon minsta möjlighet att ni två blir ett par igen.

9. Han har aldrig ansträngt sig för att få dig tillbaka

man i pyjamas som ligger i sovrummet och skriver på sin telefon

Om du ärligt börjar se på saker och ting ur en annan synvinkel och om du lyckas bortse från de känslor du hyser mot ditt ex, är sanningen den att han aldrig ens gett dig en hint om att han vill återuppta ert förhållande och att den här perioden utan någon kontakt har hållit en tid nu.

Det är inte bara det att han inte har sagt det högt om att han vill ha dig tillbaka, han har inte ens ansträngt sig för att få dig tillbaka.

Ni två gjorde slut för ett tag sedan så det är inte att han fortfarande är arg eller sårad över allt som hände mellan er två.

Han har även haft tillräckligt med tid på att fundera och ta det första steget.

Jag antar att det är en hård nöt att svälja, men du behöver förstå några enkla saker: om en man vill ha dig så kommer han att sträva efter att få dig, och inget kan stoppa honom från att jaga efter dig.

En mans ansträngning är en spegelbild av hans känslor för dig, så om han inte försöker komma tillbaka är det ett av tecknen på att han aldrig återvänder. Allt annat är skitsnack.

10. Han har en ny flickvän

kvinna på baksidan av leende man

En av de självklaraste tecknen på att han aldrig kommer tillbaka är det faktum att han dejtar någon annan och att det börjar bli seriöst.

Om din ex har en ny flickvän är det ett tecken på att han troligtvis glömt dig helt och hållet.

När en kille hoppar från en tjej till en annan, eller om han anstränger sig att komma innanför trosorna på varje tjej han möter, är det ett tecken på hans känslomässiga osäkerhet och ett tecken på att han förtrycker sina känslor. Men, så beter sig inte din f.d pojkvän.

Det verkar istället vara som att han är helt och hållet engagerad i en kvinna. Det värsta är att vi inte pratar om något plåsterförhållande här.

Han har inte hittat på något långvarigt förhållande eller funnit någon ny tjej för att göra dig svartsjuk och han har inte frågat någon vän om att låtsas vara hans tjej bara för att få höra något ifrån dig.

Du kan se att han inte är i något nytt förhållande för att hämnas på dig och detta är uppenbart eftersom han inte slänger romansen i ansiktet på dig.

Det är inte så att han döljer det, men att du får reda på hans nya förhållande är inte något som står högst upp på hans priolista.

Istället är den här killen mer än redo att bygga sig en framtid med någon annan kvinna. Han har gjort sig av med allt känslomässigt bagage från ert förhållande och är nu redo för en ny och fräsch start. I

Jag vet att du helst av allt vill att allt detta ska vara en lögn, att du fortsätter rättfärdiga honom genom att övertyga dig själv att han bara letar efter dig i alla andra kvinnor eller att han bara hoppar in i ett nytt förhållande för att enklare få dig att komma tillbaka.

Du vill inte acceptera tecknen på att han aldrig kommer tillbaka, men den smärtsamma sanningen är att ditt ex har gått vidare – och du borde göra ditt bästa för att göra samma sak!

10 Bombsäkra Tecken På Att Han Har Kommit Över Dig Och Aldrig Kommer Tillbaka