Skip to Content

Han Älskar Och Respekterar Dig Otroligt Mycket Om Han Gör Dessa 8 Saker För Dig

Han Älskar Och Respekterar Dig Otroligt Mycket Om Han Gör Dessa 8 Saker För Dig

Är det möjligt att känna igen egenskaperna hos en bra man?

Om du ser tillbaka på ditt förflutna och vilka misstag du begått när det gäller män, så tror du nog inte det.

Men, å andra sidan, kanske var de alla läxor du behövde lära dig innan du kammade hem potten, innan du funnit den där perfekte killen du alltid väntat på.

Det är många olika saker som visar hur han känner för dig. Om du tar dig en närmare titt och är objektiv, utan att blanda in känslor och önskningar, kan du se att du antingen slösar din tid eller faktiskt ser en framtid ihop med den här mannen.

Vilket som, det viktigaste som du måste titta efter är respekt. Om det inte finns någon respekt så finns det ingen kärlek i ett förhållande. Respekt är grunden att bygga vidare ett förhållande på.

När du spanar in en kille måste du se om han har de egenskaper du är ute efter, sedan ska du leta efter dem som bekräftar att han respekterar dig. Om han respekterar dig, då älskar han dig. Det blir inte enklare än så.

1. Han lyssnar på vad du har att säga

ungt par pratar i baren

Han kommer att vara genuint intresserad av att höra din åsikt. Han behöver inte ens vara överens med dig om allting du säger, men han respekterar dig tillräckligt mycket för att höra vad du har att säga.

Det här är en av de viktigaste indikatorerna på att en man respekterar dig och därmed även älskar dig.

Han låtsas inte som att han inte hör dig eller vägrar att lyssna på vad du har att säga eftersom han inte är intresserad; han lyssnar tålmodigt på dig vad du har att säga och sedan diskuterar han saken med dig.

2. Han kommer att uppmuntra dig

kvinna tröstande man i hemmet

Han vet att du är självständig, men han vill också att du ska veta att du inte behöver gå igenom allting själv. Han vill att du ska veta att han stöttar dig, oavsett vad.

Detta betyder dock inte att han inte anser dig vara kapabel nog till att lösa dina egna problem, det betyder bara att du inte behöver göra det själv.

Han respekterar dig tillräckligt mycket för att inte vara för påflugen och i princip tvinga dig till att be om hjälp, utan det betyder att han finns där för dig om du skulle behöva honom.

3. Han kommer bara att vara en aning svartsjuk

man tittar på sin kvinnas telefon

Han blir bara lite svartsjuk när du pratar om de andra killarna du har i ditt liv, men det är faktiskt ganska så sött. När du tänker på det, han är ju bara rädd för att förlora dig.

Han ser hur andra killar pratar med dig och han ser hur de tittar på dig. Och sanningen är den att han vill vara den enda som får göra det.

Men han respekterar dig tillräckligt mycket och han kommer inte att bråka om det. Han kommer inte att ställa till med en scen. Han kommer att lida i tysthet.

4. Han kommer alltid att vara ärlig

par som håller händerna på bordet

Om du har på dig någonting han inte tycker om eller som inte passar dig, så kommer han att säga det. Han kommer dock inte att vara påstridig och såra dina känslor.

Han kommer bara att låta dig veta att den andra klänningen du provade är så mycket bättre genom att säga, “Den här är okej, men den andra framhäver din otroligt sexiga kropp mycket bättre.”

Du ser, han kritiserar dig genom att ge dig en komplimang.

5. Han kommer att tillbringa tiden med dig

par som går på stranden

Han kommer hellre att göra någonting dötråkigt med dig än att göra någonting otroligt spännande för sig själv. Han älskar att vara tillsammans med dig men han ger dig också eget utrymme.

Han värdesätter din egentid och han vill inte att du tröttnar på honom. Han respekterar ditt personliga utrymme, men om du frågar honom kommer han att göra allt tillsammans med dig eller för dig.

6. Han dömmer inte hunden efter håren

Ung kvinna på väg att gråta efter att ha kämpat med sin pojkvän

Han fattar att du inte menar allt du säger när du är arg. Han vet att du bara sade någonting dumt eftersom du var arg och frustrerad.

Han vet att han skulle gjort detsamma och då skulle han också vara ledsen efteråt, så som du är. Alla par går igenom detta och de är inte långsinta, eller åtminstone inte de lyckliga paren.

7. Han kommer att sms-a att han saknar dig

man sitter på bänken vid SMS

Det är inte en vana, det är verkligen så han känner. Han saknar dig och önskar verkligen att du var hos honom och det är han ärlig med.

Om han anses vara en toffel för att han vill spendera all sin tid med personen han älskar och respekterar, ja låt det vara så då.

8. Han räknar med dig

par kopplar av i gräset

Han vet att du kommer att finnas till hands när han är sjuk. Han vet att han kan räkna med dig och be dig om hjälp.

Han kan känna sig trygg i dina armar eftersom han vet att du kommer att ta hand om honom. Du kommer att ge honom varm soppa i sängen och mata honom om han är för sjuk för att göra det själv.

Du kommer att ringa honom innan han somnar för att kolla att han är okej och se om han behöver någonting.

När han har bekymmer kommer du att finnas till hands eftersom du vet att han skulle göra samma sak för dig.

Han Älskar Och Respekterar Dig Otroligt Mycket Om Han Gör Dessa 8 Saker För Dig