Skip to Content

Ge Upp Hoppet Om Mannen Som Gör Dig Osäker

Ge Upp Hoppet Om Mannen Som Gör Dig Osäker

Även den vackraste kvinnan kan känna sig osäker om hon älskar fel man. Vad som gör henne vacker är en man som behandlar henne väl.

Därför bör du ge upp hoppet om mannen som gör att du känner dig osäker.

Det finns 7,6 miljarder människor i världen. Av de 7,6 miljarder är 3,8 miljarder män. Säger du att du ska nöja dig med en man som får dig att ifrågasätta dig själv och ditt värde?

Säger du att du ska nöja dig med en man som gör att du känner dig osäker? Jag hoppas att du skämtar.

En man som du planerar att spendera ditt liv med ska omfamna alla dina fel och brister, inte bara älska dig trots dem utan på grund av dem också.

Han borde se bortom dem, han borde älska hela dig med alla dina fel och brister, misstag och ofullkomligheter, precis som han skulle älska dina goda sidor och allt som är perfekt med dig.

Om han gör det motsatta är han inte den rätta för dig.

ledsen kvinna som sitter vid fönstret

Du behöver inte acceptera en kärlek som inte är bra för dig. Du behöver inte acceptera en man som inte är bra för dig.

Oavsett vilken orsak du tror att du har, tänk om. Du behöver inte. Ingen behöver det. Det är tillåtet att ge upp hoppet om någon som får dig att må dåligt i dig själv.

Ge upp hoppet om mannen som jämför dig med andra.

Den här mannen vill att du ska bli någon du inte är. Han har troligtvis satt upp höga riktlinjer som du inte kan nå upp till. Men kruxet ligger i att det ändå inte är meningen att du ska göra det.

Du ska inte behöva vända ut och in på dig själv för att vara någonting du inte är bara för att någon ska tycka om dig. Vad du borde veta är att du är bra som du är.

Ge upp hoppet om mannen vars åsikt förminskar ditt egenvärde.

Den här mannen vill att du ska glömma hur värdefull du är. Han försöker troligtvis att förstöra alla goda tankar du har om dig själv så att han kan göra dig till sin nickedocka.

ensam kvinna som sitter i tåget

Lita på mig, ingen borde någonsin ha den makten över dig. Ge honom den inte.

Tillbringa inte en sekund av din tid tillsammans med någon som gör att du inte känner dig värd någonting eller någon som bara tar upp dina fel och brister.

För han kommer så småningom att övertyga dig om att du inte har någonting förutom fel och brister.

Och när du väl börjar tro på honom, faller du ner i ett djup som du har otroligt svårt att ta dig ur.

Ge upp hoppet om mannen som ger näring åt dina osäkerheter.

Den här mannen kommer bara att vänta på att du ska visa honom vad du inte gillar med dig själv så att han kan förstora upp dina osäkerheter och få dig att känna dig underlägsen.

Han kommer troligtvis att göra en lista med saker som plågar dig och han kommer att ta upp dem när du minst behöver det.

Sakta men säkert kommer han att se till att dina osäkerheter rotar sig för att kunna ha dig som en enkel måltavla för alla sina manipulationer.

vacker flicka som tittar genom fönstret

Ge upp hoppet om mannen som får dig att tycka illa om dig själv.

Den här mannen är inte bra för dig. Han är troligtvis en person som inte mår bra i sig själv heller så han låter dig och får även dig att tycka illa om dig själv.

Vad du behöver är någon som så fort han ser dig simma i sunket vatten kommer att dra upp dig därifrån.

Du behöver någon som kommer att se alla hemska tankar i ditt huvud och som får dem att försvinna. Du förtjänar någon som inte kommer att låta någon, dig inräknad, att tro något illa om dig.

Ge upp hoppet om mannen som försöker förändra dig.

Den här mannen försöker få dig att passa in på hans mall. Men du var född annorlunda så låt honom inte göra någonting med dig eller förändra dig till någonting du inte är.

Om han inte tycker om dig för den du är, ge upp hoppet om honom. Gå skilda vägar.

Ni kommer inte att ha mycket gemensamt och du kommer heller inte att ha någon ljus framtid med en man som så desperat försöker förändra dig.

kvinna som står med ryggen och tittar på havet

Kontentan av det hela är: du ska inte förändra dig för att bli älskad. Du är värd kärlek och att känna dig älskad för den du är.

Det är helt okej att vara ofullständig men det är inte okej att låta någon hela tiden bryta ner dig genom att ta upp dina fel och brister.

Det kommer att finnas någon som kommer att acceptera dig som du är, som kommer att älska dina fel och brister lika mycket som han älskar dina bra sidor.

Någon som kommer att älska dig precis som du är och som aldrig kommer att be dig om att ändra dig. Någon som inte kommer att stå ut med att höra dig prata illa om dig själv.

Någon som kommer att bygga upp ditt självförtroende istället för att bryta ner det. Någon som kommer att kyssa dina osäkerheter istället för att förstora dem.

Någon som kommer att göra så att du älskar dig själv på rätt sätt. Någon kommer att titta på andra kvinnor bara för att säga hur mycket vackrare du är än dem.

Det kommer inte att vara en man som gör att du känner dig osäker. Och det är precis därför du ska ge upp hoppet om honom.

Ge Upp Hoppet Om Mannen Som Gör Dig Osäker