Skip to Content

Få Honom Att Döda För Att Få Vara Din Pojkvän

Få Honom Att Döda För Att Få Vara Din Pojkvän

Män är enkla varelser. Om du gör det för lätt för dem, kommer de att ta din kärlek för givet och bli uttråkade och försvinner som ett skott.

Och det är det som de flesta av dem faktiskt gillar – att få det de vill ha med minsta möjliga ansträngning. Nu är den sak de vill ha, något du bör ta hänsyn till först.

Om ni båda bara vill ha sex eller bara vill vara vänner med fördelar, är det okej att bara kasta dig på honom, men om du vill ha en djup, hängiven kärlek och ett förhållande med en man som verkligen älskar och respekterar dig, måste du få honom att döda för det.

Inte bokstavligt talat, men du borde aldrig göra det lätt för honom.

I slutet av dagen kommer han vara stolt över vad han har uppnått och kommer uppskatta priset han vann.

Om han misslyckas med att göra det var han inte intresserad av dig i första hand. Så, låt oss börja:

1. Ge inte honom pojkvänförmåner om han inte är din pojkvän

man och kvinna brinner i sängen

Vi pratar inte bara om sex här. Sex är något som kan hittas överallt idag, och det är inte så svårt för en kille att hitta en sexpartner. I motsats till vad folk tror, älskar män att vara i ett förhållande.

De älskar att ha en partner, att ha någon som stöttar dem efter en dålig dag. Män älskar att ha någon som förlitar sig på dem – att veta att du bara är hans, att de vet att någon känner sig trygg med dem.

En känslomässigt mogen man kommer veta att säkerhet, intimitet och komfort är de verkliga sakerna du får från ett förhållande.

Män älskar relationer på grund av de fördelar de ger, och de kommer att jaga tills de får det. Ge bort dessa fördelar gratis och du kommer bli utnyttjad för det.

2. Var avlägsen ibland

kvinna ignorerar telefonen

Du vet hur de säger: “Ignorera honom för att få hans uppmärksamhet”. Detta är ett knepigt spel och du måste ge rätt mängd av detta läkemedel för att bota sjukdomen. Varför?

För om du ignorerar honom för mycket, kommer han tro att du inte är intresserad av honom alls och kommer bara acceptera det och fortsätta. Men med rätt mängd får du fantastiska resultat.

När du sms:ar, skriv inte till honom ofta eller skicka snuskiga texter – svara på hans meddelanden, men håll det kortfattat. Gör det som om du är upptagen.

Du kommer inte bara få honom att jobba mer för dig, han kommer även få intrycket av att du har ett upptaget och intressant liv, och han kommer med säkerhet vilja vara en del av det.

3. Han är inte killen för dig förrän han bevisar motsatsen

kvinna i café som pratar i telefon

När ni precis börjat dejta borde du alltid komma ihåg detta. Han är helt irrelevant tills han gör sig relevant. Håll dina alternativ öppna och fokusera på ditt liv – inte på honom.

Var inte besatt av honom, för vad du vet kan han vara giftig, en förlorare eller en narcissist och du vill inte ha det i ditt liv.

Gör ditt eget tills han beter sig på ett sätt som gör att du slutar göra ditt och uppmärksammar honom.

Lev genom denna princip och du är inte bara mindre besviken på män, du kommer också kunna hitta mannen du letar efter mycket snabbare.

4. Få honom att vilja ha mer

man lyfta kvinna i lägenhet

Även om det går bra och du känner att han är den rätta. Fortfarande, ge inte hela dig till honom. Var lite mystisk och håll honom undrandes.

Sätt upp gränser och om du känner att en godnattpuss är allt han förtjänar ikväll – ge honom inte mer. Gör en liten men meningsfull touch.

Ge honom små priser och uppmärksamma hans insatser, men ge inte allt han vill ha på en gång – vänta så länge du vill vänta. Låt honom jaga dig så länge du vill och så länge du vill.

Om han bevisar sig värdig efter allt detta, då har du hittat din prins.

Få Honom Att Döda För Att Få Vara Din Pojkvän