Skip to Content

En Dag Kommer Du Att Vara Allt Som Någon Letade Efter

En Dag Kommer Du Att Vara Allt Som Någon Letade Efter

En dag kommer du att vara anledningen till att någon är lycklig igen.

Du kommer att föra in ljus i den människans mörka värld igen. Du kommer att vara på rätt plats i rätt sekund. Du kommer att vara anledningen till att personen kommer att tro på kärlek igen.

Du kommer att få den personen att komma ihåg varför de är värda att bli älskade.

Du kommer att återge dem deras egenkärlek. Du kommer att få dem att se deras sedan länge förlorade potential och deras storhet. Du kommer att få dem att se att de förtjänar allt.

En dag kommer du att göra någon lycklig efter en lång tid avi olycka.

Du kommer att göra att någons knän skälver när de ser dig. Du kommer att göra att deras hjärta slår extraslag varje gång de möter din blick.

De kommer att se dig som perfektion – något de har letat efter hela livet.

De kommer aldrig att släppa dig, för att du är perfekt. De kommer att göra allting för att hålla dig kvar, för att de spelar ett långsiktigt spel.

Den nätta brunetten som svänger parkerar in på en solig dag

En dag kommer du att vara någons axel att gråta mot.

Du kommer att vara någons säkra zon, en plats där de kan vara den de egentligen är. De kommer att veta att du är där för dem i vått och torrt.

Om de går igenom en svår tid, vet de att de kan lita på dig; de vet att de kan gråta inför dig. Det kommer inte att göra dem obekväma. Deras sårbarhet är något de vill dela med dig.

En dag kommer du att läka någons brustna hjärta.

Du kommer att vara den person som kommer att ta bort deras smärta. Du kommer vara flickan som kommer att rätta alla fel.

Du hjälper dem att plocka upp de trasiga bitarna i deras hjärtan och sätta ihop dem som ett pussel. De kan ändå inte avsluta det utan dig eftersom du är den sista biten.

En dag kommer du att vara den som är ansvarig för att de lever.

De kommer inte att springa sin väg någonsin igen för att du visade dem vad sann kärlek är. Du förde dem tillbaka till deras tro. Du gjorde så att de aldrig vill gå igen.

För första gången på länge behöver de en person och inte mer – du. Och de är inte rädda för att acceptera det.

vacker kvinna som står nära neonskylt

Du kommer att bli den som kommer att göra dem helt nöjda. De vill inte ha något annat från livet. Slutligen kommer de att känna sig fullkomliga och det gör du också.

Ni två kommer att bli ett klassiskt exempel på de berättelser om lyckliga par som är perfekta för varandra, sådana som man ofta hör talas om, men sällan ser. Nej, du kommer inte att se eller höra det. Du kommer att leva det.

En dag kommer du att vara anledningen till att kärlek är lätt igen. Den är inte toxisk, den är inte utnyttjande och den är inte en enkelriktad gata.

Den är helt ofarligt, den har lång hållbarhet och den är ovillkorlig.

Det är en kärlek för alla tider. Den är enkel – den är naturlig. Med andra ord är den bara helt rätt.

En dag kommer du att vara anledningen till att någon litar på en annan människa igen. Du kommer att visa dem att det finns folk kvar som förtjänar deras förtroende och ärlighet. Det blir inte lätt.

De öppnar inte upp på ett ögonblick. Men om du håller på tillräckligt länge kommer de att släppa in dig i sina hjärtan och de kommer att ge dig sitt förtroende.

De kommer att släppa in dig i sitt liv eftersom de värdesätter din närvaro. Du är anledningen till att de känner sig levande igen.

De kommer att vara förvirrade och de kommer att ifrågasätta vad de har gjort för att förtjäna någon som du i sitt liv. Men svaret är enkelt. De gjorde ingenting.

le kvinna med lockigt hår

Ni två var menade att träffas från det ögonblick du föddes.

Alla saker som har hänt dig har lett dig till det ögonblick då era ögon möttes för första gången. Det var det. Det var början på resten av ert liv tillsammans.

En dag kommer du att göra någon tacksam för att han hittade dig – hans själsfrände.

Du kommer att få den personen att vara lycklig varje kväll de lägger sig för att sova och varje morgon när de vaknar bredvid dig.

Du kommer att vara den som ansvarar för att sätta ett leende på deras ansiktet, även om att le är det sista som de vill göra.

En dag kommer du att inse att alla män som lämnade dig var tvungna att lämna dig. Annars hade du aldrig funnit den vars liv du förändrade och som förändrade ditt liv.

Du skulle aldrig ha träffat den som får ut det bästa i dig – den som gör dig till den bästa versionen av dig själv.

En dag kommer du och den personen att vinna alla livets strider. Ni kommer att hitta varandra och vara tillsammans i evighet.

Inga fler tårar, inget mer brustet hjärtat. Bara ni två i resten av era liv.

En Dag Kommer Du Att Vara Allt Som Någon Letade Efter