Skip to Content

10 Tecken På Att Du Dejtar En Trasig Man

10 Tecken På Att Du Dejtar En Trasig Man

Jag träffade en kille som svepte omkull mig! Han var omtänksam, kärleksfull och stödjande. Han var allt jag letade efter i en man. Han var mina drömmars man!

Tyvärr, efter ett par månader, fick jag reda på att han inte var så perfekt. Jag insåg att han har problem, och det här gjorde vårt förhållande till ett levande helvete.

Tyvärr var min man trasig.

Jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon som skulle vara emotionellt otillgänglig och trasig. Jag trodde att någonting bra skulle hända mig för att jag förtjänade det.

Jag förstår fortfarande inte varför Gud skickade honom till mig. Kanske var det hans sätt att lära mig en läxa. Kanske skulle jag rädda min man.

Från hans mörkaste hemligheter, från ett liv i sorg och depression, från kylan.

Kanske.

man med handen på huvudet

Saken är den att i början förstår du faktiskt inte när någon är trasig. Dessa människor agerar precis som alla andra. De skämtar, skrattar och njuter av sina liv.

Den riktiga versionen av dem uppstår när de är ensamma. I dessa ögonblick behöver de inte låtsas att de är någon annan. Dessa stunder är där för att visa dem vad de har förvandlats till.

Och ingen ser vad som händer utom de fyra väggarna i deras rum. I det här fallet såg jag hur det känns att vara trasig.

Jag såg många tecken på en trasig man, och jag kunde bara inte ignorera dem.

Idag vill jag dela med mig av dem med er alla som kämpar med att älska en trasig man. Så lyssna på mig noggrant nu.

1. Han har trauma från sitt förflutna 

ledsen man sitter på soffan

En trasig man kommer aldrig att prata mycket om sitt tidigare liv.

Saken är den att dessa människor har problem med att lita på främlingar, så du måste förtjäna hans förtroende och respekt för att faktiskt få honom att öppna sitt hjärta för dig.

Anledningen till att din man är trasig är att han har trauma från sitt förflutna. Det kan vara barnmisshandel, förlorade föräldrar eller svårigheter med att komma över otrohet.

Alla dessa saker har ärrat hans hjärta, och han kämpar för att komma över det.

2. Han jämför sig med andra 

ledsen man sitter och tänker


Av någon anledning tror din man att han inte är tillräckligt bra för dig. Han kommer ständigt att jämföra sig med andra.

Han vill till och med släppa dig och låta dig hitta en bättre man än han. Detta är ett tecken på en allvarligt skadad man! Han tror inte att hans liv är värdefullt, och han har ingen självkänsla.

Om du vill behålla honom, lär honom hur man älskar. Berätta för honom att du behöver honom och att hans tidigare liv inte är så meningsfullt som han tror.

Med en älskad vid sin sida är det lättare att hantera livsproblem.

3. Han låter dig inte komma nära 

man tittar på sjön ensam

Det mest uppenbara tecknet på en trasig man är att han aldrig kommer låta dig komma nära honom.

Han har problem med att låta nya människor komma in i sitt liv. Det är så många som har skadat honom, och att tjäna hans förtroende kan vara ett omöjligt uppdrag.

Det är upp till dig om du vill hålla dig till en sådan man. Men vad du än bestämmer, kom ihåg att han är kapabel till att älska – han gör det bara annorlunda.

Om du verkligen försöker att vinna honom, kommer han kanske göra dig till den lyckligaste kvinnan på jorden.

4. Han är ängslig 

ledsen man sitter lutad på väggen

 Varje trasig man är ängslig. Punkt. Det är något som kommer förfölja honom tills han dör. Han kommer alltid att ha den dosen av försiktighet eftersom han gått igenom så mycket skit i sitt liv.

Han blev sårad, och han kommer inte att glömma det. Nu vill han bara förhindra att han skadas igen. Det är därför han kommer vara så ängslig när han möter nya människor.

Saken är att han bara behöver ta tillbaka tron på livet och människor igen, och låta andra göra hans liv rikare.

5. Han är deprimerad 

deprimerad man som sitter på soffan

Naturligtvis blir han deprimerad – någon skadade honom, och nu behöver han återhämta sig från det. Han behöver hitta ett sätt att läka ett brustet hjärta. Han behöver känna sig levande igen.

Han måste lita på människor och låta dem komma nära honom. Annars kommer hans liv inte ha någon mening.

Vi är alla sociala människor och faktum är att vi inte kan fungera utan andra människor i våra liv.

Om din man har dessa tecken, finns där för honom. Gå steg för steg för att visa honom att livet trots allt kan vara vackert. Du behöver bara släppa taget om vissa saker.

6. Han känner sig bättre ensam 

man lyssnar på musik i tågstationen

 Ett tecken på en trasig man är att han hellre väljer att vara ensam än ibland folk. Han har det människorna som skadat honom kvar i sitt huvud, och det är väldigt svårt att komma på banan igen.

Att älska en sådan här man kan vara tufft men om dina känslor är uppriktiga finns det inget som kan hindra dig att få det bästa av honom.

Du behöver bara vara tålmodig, och det kommer fungera till din fördel, och hans självklart.

7. Han tar till alkohol

man med öl tänkande

Att ta till alkohol är ett bra sätt att skaka av sig stressen. Det här är något som en trasig man vet mycket väl.

Han har spenderat så många sömnlösa nätter med en flaska Jack i handen och tänkt på människor som skadat honom och tänkt på den kvinnan som lämnade honom.

Vad du kan göra i en sådan situation är att prata med honom. Berätta för honom att om han dricker alkohol, kommer hans problem inte att försvinna.

De kommer att bli ännu större när han vaknar med baksmälla dagen efter. Berätta för honom att det är okej att börja om från början eftersom det är något vi alla gör.

Och viktigast av allt, berätta för honom att du kommer finnas där, oavsett vad som händer, för att hålla hans hand och vara hans stöd under svåra dagar.

8. Han förlorade sina vänner 

ledsen man som dricker öl i baren

 När en man är trasig, kommer han inte att vilja hänga med sina vänner. Detta är ett av de viktigaste symptomen på ett brustet hjärta.

Genom att göra detta skickar han ett budskap till världen. Han vill att vi ska veta att han känner sig bättre ensam och att han behöver lite tid till att ordna saker i hans huvud.

Och vad du behöver göra i denna situation är att låta honom gå. Ge honom tid att läka helt. Visa honom att du bryr dig tillräckligt för att vänta på honom.

Jag säger inte att det blir lätt, men åtminstone kommer du veta att han var beroende av dig och att du räddade honom från demonerna inuti honom.

9. Han kommer inte gå extramil för dig 

kvinna kramar ledsen man

 Låt oss vara ärliga – han träffade dig precis, och han tror att du är likadan som alla andra. Du kan glömma att han skulle gå extramil för att göra dig lycklig.

Han har skadats, och den enda personen som han vill se glad är faktiskt han själv. Detta är något som måste förtjänas.

Om du bryr dig tillräckligt, visa honom att livet inte är en bitch. Visa honom att du inte är densamma som de dåliga människor som förstörde hans liv.

Visa honom att du kommer finnas där, oavsett hur många gånger han nekar dig. Visa honom att du inte ger upp. Lita på mig, det här betyder allt för honom.

10.Du har BARA en chans

man och kvinna som kramar vid sjön

En trasig man kommer inte ge dig mer än en chans. Även detta är för mycket för honom. Så gör ingenting dumt och förstör allt.

Var dig själv och lär honom hur du fungerar. Kanske har ni mycket gemensamt, men du behöver bara ta reda på det.

Var inte hård mot honom för att han känner på det här sättet. Han skulle vilja vara annorlunda men han kan inte.

Han lär sig fortfarande att älska den nya versionen av honom. Och han skulle uppskatta det så mycket om du kunde vara hans största stöd i hans livsresa.

Att vara en trasig man är inte en dålig sak. Det betyder bara att den mannen gått igenom mer än andra.

Och det som han längtar mest efter är en kvinna som kommer visa honom att efter allt kan han vara sitt gamla jag – den OKROSSBARA!

10 Tecken På Att Du Dejtar En Trasig Man