Skip to Content

Du Är Någons Perfekta Kvinna

Du Är Någons Perfekta Kvinna

Ibland blir du riktigt nedstämd för att du ännu inte har din drömman vid din sida. Negativa tankar fortsätter snurra runt i ditt huvud…

Så som att någonting måste vara fel på dig eftersom du fortfarande inte har hittat honom. Sanningen är att han inte har hittat dig än, men du är hans perfekta kvinna.

Du förstår inte att alla måste gå sin egen väg för att hitta personen de är menade att vara med, även om det innebär flertal partners, äktenskap, eller livsäventyr.

Alla har sin egen väntetid och sin egen väg de måste gå innan de hittar sin person.

Ja, det suger när du ser andra par som har lyckats hitta sin själsfrände så tidigt, men du måste förstå att alla erfarenheter är olika. Du får uppleva mer kärlek och skoj ensam än vad de får.

Du kommer att träffa någon på ett mer spontant sätt än vad dom träffades på. Kom bara ihåg att allt sker av en anledning.

Och du kanske är otålig just nu, men det kommer komma en tid då du inte bara kommer oroa dig för dig själv. Ta vara på den här tiden och var självisk medan du kan.

Se till att njuta av din egentid och det faktum att du kan göra vad du vill utan att behöva överväga någon annans åsikt, och gör detta till tiden du fokuserar på vad som gör dig lycklig, för det är vad han kommer att falla för längre fram.

Din man är på resan till att hitta dig. Det kommer att finnas gupp på den vägen och det kanske blir en svår resa, men han kommer.

vacker kvinna som står ensam

Och det kommer att vara en av de bästa sakerna som hänt dig.

Men du kan inte heller bara sitta och vänta. Du måste leva ditt liv, för det är så du kommer att hitta honom.

Han längtar tills han får träffa dig. Och jag är säker på att han försöker föreställa sig hur du ser ut och hur underbart det kommer bli att äntligen hitta dig.

Men du kommer att vara mer än han någonsin kunnat föreställa sig.

Du kommer att vara kvinnan som får honom på fall. Du är så intelligent, fri, och bara förstår dig på livet – tjejen han aldrig trodde han skulle hitta, än mindre föreställa sig.

Du kanske tror att det är något fel på dig för att du inte har hittat honom än. Men han skulle inte vilja ändra på någonting.

Och han skulle förmodligen vara ledsen om han visste hur du känner just nu.

Kom ihåg, tiden flyger förbi. Och innan du vet ordet av kommer du att komma hem till hans vackra ansikte och inte veta var all den tiden försvann.

Så ta ett djupt andetag. Älska var du befinner dig i livet just nu, för den tiden kommer du aldrig få tillbaka.

Och när du möter honom, kom ihåg hur det kändes att vänta på honom. Och hur det var värt det mer än vad du kan beskriva!

Du kommer att hitta mannen som vet att du perfekt för honom. Och som kommer att uppskatta dig, som du alltid har väntat på.

Du Är Någons Perfekta Kvinna