Skip to Content

Det Här Är Hur Mannen Som Tycker Att Du Är Bra Nog Kommer Behandla Dig

Det Här Är Hur Mannen Som Tycker Att Du Är Bra Nog Kommer Behandla Dig

När det kommer till att dejta, har du förmodligen haft några dåliga killar hittills i ditt liv.

Du har stött på dem som du älskade mer än de älskade dig, du dejtade de som fick dig att ifrågasätta ditt eget värde och du har nog träffat några killar som inte uppskattade dig eller de saker du gjorde för dem.

Det är en del av livet och legenden säger att du behöver dejta några dåliga killar innan du är redo för den kille som kommer behandla dig med respekt.

Ibland kan problem uppstå när livet skickar dig killen som är värdig din tid och din kärlek och som är redo att behandla dig så som du förtjänar, men du kanske missar honom eftersom du inte är den bästa på att läsa tecken.

För att förhindra att det händer, finns det några tecken du behöver leta efter om du inte vill missa den rätta killen, killen som tycker mycket om dig och killen som tycker att du är mer än tillräckligt bra för att vara en del av hans liv.

1. Om en man tycker att du är tillräckligt bra kommer han sms:a dig först

kvinna på tårna kysser man

Det handlar inte om vem som är mannen och vi tar inte ifrån dig din kvinnliga makt, men när en man ser dig som värdig, att du är tillräckligt bra, lämnar han inget utrymme för att någon annan ska glida in och hinna före.

Han kommer sms:a dig först och han kommer se till att du vaknar med ett bra morgon-sms på din telefon eftersom han vill att hans namn ska vara det första du ser på morgonen.

Dessutom låter han dig aldrig sova utan att önska dig en god natt eftersom han vill se till att du aldrig somnar och undrar om han tänker på dig.

2. Om en man tycker att du är tillräckligt bra kommer han aldrig göra dig rädd för att han ska rata dig från ingenstans

par som kramar vid solnedgången

När en man känner till ditt värde och när han tycker mycket om dig, kommer han aldrig att göra någonting respektlöst, som att bli ett spöke för dig och försvinna från ingenstans.

Med en man som känner till ditt värde kommer du alltid veta hur han känner för dig och du kommer att vara medveten om, eller när, hans känslor förändras.

Han kommer inte bara visa dig att hans känslor har svalnat genom korta sms eller något liknande.

Han kommer prata med dig och försöka lösa era problem istället för att springa och gömma sig som rädda pojkar gör.

3. Om en man tycker att du är tillräckligt bra så kommer han se till att du vet att han alltid är tillgänglig för dig

par hålla händer

Du behöver inte tänka två gånger innan du sms:ar honom och det kommer inte finnas något utrymme för dig att frukta att du kväver honom för han kommer se till att du vet att han älskar att se ditt namn på sin skärm.

Han kommer bevisa att du står högt på hans prioritetslista och du har alltid privilegium när det gäller tiden han ger till andra. Han kommer alltid göra plats i sitt schema för en bra kvinna.

4. Om en man tycker att du är tillräckligt bra, kommer han göra plats i sitt liv och sin framtid för dig

par krama i sängen

Med en man som känner till ditt värde, behöver du aldrig ifrågasätta var du står i hans liv.

Du kommer aldrig någonsin att ifrågasätta om han har planerat att få dig som en del av sitt liv för han kommer prata om de saker ni två kommer göra tillsammans i en avlägsen framtid.

Det bästa är att du inte behöver slåss för platsen, för honom är det helt logiskt att göra plats för dig.

Han gör det på egen hand eftersom han vet att du är tillräckligt bra och att han inte får göra någonting som skulle få honom att förlora dig.

5. Om en man tycker att du är tillräckligt bra kommer han inte att få dig att undra om du är hans tjej eller en av hans tjejer

par kyssas medan man sitter på trappan

Du kanske har haft den här frågan i en av dina tidigare relationer, men när det gäller den man som känner till ditt värde behöver du aldrig fråga dig själv om du bara är en av hans tjejer.

För han kommer göra allt i sin makt för att få dig att känna dig speciell och att du är medveten om att du är den enda för honom.

Han kommer se till att du vet att det bara är du och att en kvinna är mer än tillräckligt för honom.

6. Om en man tycker att du är tillräckligt bra, kommer han att se till att du känner dig bekväm med att uttrycka dina känslor runt honom

lyckliga par som ligger på gräset

Du behöver inte hålla tillbaka eller måste vänta med att berätta för honom hur mycket han betyder för dig för han kommer slå dig i den tävlingen med ljusår.

Han kommer visa dig att han inte håller tillbaka och därför kommer det inte finnas något behov av att du heller håller tillbaka.

Faktum är att han kommer vara glad att se dig uttrycka allt du känner för att hantera det i tid och förhindra dig från att hålla inne dina känslor.

Han kommer göra allt detta eftersom att bygga ett hälsosamt förhållande med dig kommer vara mycket viktigt för honom.

Det beror på att han vet att du är tillräckligt bra och han vill göra saker rätt med dig.

7. Om en man tycker att du är tillräckligt bra, kommer han att vara där för att fånga dig när du faller för honom

par kramar medan du sitter på gräset nära bilen

Han kommer inte få dig att falla för honom utan någon avsikt att fånga dig. Han kommer inte få dig att älska honom utan någon avsikt att älska dig tillbaka.

Istället kommer han se till att du vet att han har fallit för dig långt innan du ens tänkt tanken att dejta honom.

Och när du har besvarat hans känslor, kommer han inte ignorera det här, han kommer att se till att han behandlar dig ännu bättre.

8. Om en man tycker att du är tillräckligt bra, kommer han visa upp dig stolt

man kysser kvinna i pannan i sängen

Hans vänner och familj kommer veta om din existens och inte bara det, de kommer även behandla dig med största respekt eftersom de kommer beundra dig även innan de möter dig tack vare berättelserna som han kommer berätta för dem om dig.

Dessutom behöver du inte be om ursäkt för hans dåliga beteende för dina vänner eller familj, för han kommer vara mer än glad att träffa och lära känna dem, eftersom han är medveten om att de är en stor del av ditt liv och hur mycket de betyder för dig.

Han kommer aldrig göra någonting för att stå mellan dig och dem, så du behöver inte oroa dig för det här någonsin.

9. Om en man tycker att du är tillräckligt bra, visar han dig och världen att han är säker på dig

par som håller händerna i bilen

När en man gömmer dig från alla så kan du känna att något är fel.

Men när en man känner till ditt värde och när han tycker att du är tillräckligt bra kommer det inte finnas en enda person i hans liv som inte vet om dig.

Han kommer inte hålla tillbaka från att hålla din hand offentligt eller visa sina känslor framför hela världen för han kommer vara mer än glad att berätta för världen hur bra kvinna han har vid sin sida.

Om han tycker att du är tillräckligt bra kommer han visa dig det. Han kommer göra allt i sin makt för att få dig att falla för honom och vara “hans”.

Eftersom ingen frisk man någonsin skulle låta en bra kvinna glida genom fingrarna. Han skulle göra allt i sin makt för att visa henne att han är värd hennes kärlek.

Det Här Är Hur Mannen Som Tycker Att Du Är Bra Nog Kommer Behandla Dig