Skip to Content

Det Här Är Hur Du Vet Att Det Är Dags Att Ge Upp På Honom

Det Här Är Hur Du Vet Att Det Är Dags Att Ge Upp På Honom

Jag har aldrig varit någon som ger upp. Jag är envis, ihärdig, och jag kämpar till sista droppen. Men ändå visste jag att jag var tvungen att ge upp på honom.

Det tog mig så lång tid att inse att det ibland är bättre att ge upp. Och det här är en historia om människor som så småningom gav upp på varandra.

Det här är en historia om mig, du och alla andra tjejer som behöver samla sig och ge upp på någon som inte är villig att slåss för dig.

Jag vet att det är så svårt att acceptera faktumet att han bara är en del av din historia nu. Att se tillbaka på alla era underbara minnen känns som om någon sliter ut ditt hjärta.

Jag vet att allt vi byggt tillsammans kollapsade. Det gör ont.

Jag är drottning i det här kungariket av tomhet. Jag regerar omgiven av ruinerna av vårt brustna förhållande.

Det finns en sak som jag vill att du ska veta. Jag är inte svag för att jag bestämde mig för att ge upp på någon som tyvärr inte ser mig vid hans sida längre.

kvinna som bär hatt som går utomhus

Jag är inte svag för att jag bestämde att jag har fått nog av att han förminskar mig. Jag är inte svag för att jag äntligen sätter mig själv först.

Att kunna ge upp på någon som gav upp på dig är den viktigaste delen av den tunga helningsprocessen efter ert uppbrott.

Att släppa taget känns så jävla bra. Jag kan inte säga att jag är glad, inte än. Men ärligt talat är jag nöjd. Jag gjorde mig själv stolt efter så många besvikelser i livet.

Jag vet att det tar tid, men jag vet också att jag kommer att bli den starkaste versionen av mig själv.

Låt oss sluta slåss för killar som inte ser hur speciella och vackra vi är. Snälla, låt oss sluta slösa vår ungdom och våra liv på de som inte är värda det.

Det är inte dumt att be om en kille som tycker att du är det största som någonsin hänt honom. Jag är inte dum och du är inte det heller. Vi förtjänar någon som bryr sig så mycket.

Jag är inte någon som ger upp för att jag från och med nu vägrar att ljuga för mig själv och säga att jag kan ändra på honom. Jag är fortfarande en heltidskämpe.

Jag har bara bestämt mig för att kämpa för andra saker i livet. Jag är fortfarande inte glad. Men jag vill kämpa för min lycka.

kvinna med långt hår som bär vit skjorta

Jag känner din smärta. Jag vet att han lämnade dig som en trasig skärva på golvet. Jag har varit där.

Jag är här för att berätta för dig att du aldrig ska skämmas eller känna dig skyldig för att du gav upp på någon som inte tyckte att du var fantastisk.

Det är okej att vara frustrerad, ledsen, arg eller orolig. Det betyder inte att du är svag. Ingen sa att det skulle vara lätt.

En dag kommer vi att hitta den personen som kommer att bli allt vi någonsin behövde. Jag är inte någon som ger upp, men jag vill hellre vänta på någon som verkligen är värd att kämpa för.

Och när jag träffar honom vill jag kunna spegla den allra bästa versionen av mig själv.

Jag vill inte vara en ensam drottning i tomhetens rike, men min kung kommer att behöva slåss mycket svåra strider om han vill sitta bredvid mig. Jag lovar, det kommer att vara värt det.

Det Här Är Hur Du Vet Att Det Är Dags Att Ge Upp På Honom