Skip to Content

Om Jag Behöver Be Om Din Uppmärksamhet Behöver Jag Den Inte

Om Jag Behöver Be Om Din Uppmärksamhet Behöver Jag Den Inte

Hallå!

Låt mig berätta en sak om mig själv som kanske chockar dig: jag är en mycket viljestark kvinna som precis vet vad hon vill ha och att be om din uppmärksamhet, tacksamhet eller omtanke hör inte till den kategorin.

Jag har varit med om alltför mycket i mitt liv för att jag nu ska behöva be på mina bara knän om att du ska älska mig, jag har varit med om alltför många dåliga relationer för att begå samma misstag igen och be artig om det jag vill ha och det jag behöver.

Om du inte är kapabel att ge mig det jag förtjänar med en gång, vill jag därför inte ens ha det.

Jag ser att du är en bra kille.

ensam kvinna som sitter i soffan

Du ser ut att vara en av dessa killar som inte vet om att de sårar en kvinna, du ser ut som en man som tror att han vet hur man respekterar en kvinna men du är också en av dem också inte verkar veta att ‘respekt’ innebär så mycket mer än att låta en kvinna ha sin frihet.

Varför respekterar du mig inte genom att lyssna på mig? Närhelst jag försöker prata med dig verkar du stänga ner hjärnan och dra åt dig öronen.

Att behöva upprepa mig själv medan du pratar i telefon är inte min uppfattning om hur en relation ska vara.

Jag vill att du ska titta mig i ögonen när jag pratar med dig och ge mig en anledning till att fortsätta med min berättelse för jag anser det vara mycket viktigt eftersom jag engagerar mig i dig.

Så varför himlar du med ögonen? Varför fortsätter du att ignorera mig? Vill jag ens veta det?

Om jag ska behöva be dig om att lyssna på vad jag säger tycker jag att du inte ens ska bry dig om att stanna kvar hos mig.

Oavsett vad du tycker så är jag inte klängig. Att vara klängig är något helt annat än vad jag är.

kvinna som sitter ensam utanför

Jag är en kvinna som fått nog av män som behandlat kvinnor som en ägodel, där de anser att kvinnan kommer att lyda deras minsta lilla vink oavsett vad de gör och hur de behandlar henne.

Jag kommer inte att göra det. Jag vill inte att du ska tro att jag kommer att stanna kvar, hur du än behandlar mig.

Tro aldrig att jag kommer att älska dig bara på grund av dina pigga ögon och charmiga leende. Jag anser att kärlek är mycket mer än så.

Kärlek handlar om två människor som är beredda att arbeta tillsammans på grund av den kittlande känslan i bröstet som säger att de är ämnade för varandra.

Är du beredd att jobba tillsammans med mig och göra livet underbart? Att göra det här livet fullt av magiska ögonblick som vi båda kommer att dela?

Du kan inte förvänta dig att jag ska göra hela jobbet medan spelen på din telefon säger att du förlorat. Om du fortsätter att hävda att kärleken är ett spel kommer spelet att vara förlorat, hjärtat.

Jag vill inte vara en kvinna som inte har någon större betydelse än att vara ett samtalsämne när du möter dina vänner.

Jag vill vara en kvinna som du aldrig tidigare har mött, en kvinna var ambitioner och klokhet tar andan ur dig.

vacker sorglig kvinna som sitter vid fönstret

Jag vill att du ska se att jag är en kämpe när du ser mig i ögonen, på grund av allt jag varit med om. Jag vill bli sedd, uppskattad och älskad.

Jag har rätt till allt det jag kräver av dig, så om du anser att det är för mycket för dig att hantera, gå din väg med en gång.

Jag vill inte slösa mer av din tid eftersom du kanske hittar någon som passar dig bättre; en kvinna som inte förväntar sig att få svar på sina sms, en kvinna som inte behöver ha dig vid sin sida när hon är ledsen.

Om du verkligen vill ha en sådan tjej – är jag inte den rätta tjejen för dig.

Om jag behöver be om din uppmärksamhet vill jag inte ha den. Varför ska jag be en man att ge mig någonting som är grunden för varje förhållande, åtminstone enligt min åsikt?

Vi måste visa kärlek för varandra. Jag vill att du ska prata med mig, inte ignorera mig. Jag vill att du ska stanna kvar, inte gå ifrån varje gång jag sätter mig bredvid dig.

Om du inte kan acceptera mina behov så var snäll och gå din väg, med en gång.

Om jag behöver be om din uppmärksamhet behöver jag den inte