Skip to Content

Riktiga Karlar Letar Inte Efter Andra Kvinnor, De Är Alldeles För Upptagna Med Att Älska Sin Egen

Riktiga Karlar Letar Inte Efter Andra Kvinnor, De Är Alldeles För Upptagna Med Att Älska Sin Egen

Riktiga karlar…Jag har tillbringat ganska många gånger med att fantisera om dessa “riktiga karlar” som fortfarande verkar finnas men som på något sätt är otroligt svåra att hitta.

Jag antar att de är svåra att hitta eftersom världen verkar svämma över av alla narcissister, otrogna och myglare till män.

Vad är då skillnaden mellan dem? Vad är skillnaden mellan en kille (läs: pojke) som är en omogen skitstövel och en riktig karl?

Efter ett antal krossade hjärtan, förkrossande besviken i kärlek och män (och lite för mycket kaffe), har jag kommit fram till definitionen av en riktig man.

Behovet av att dela med mig av den här definitionen är riktigt starkt, så jag har lagt till den i överskriften också.

Yes! Den största skillnaden mellan alla dessa omogna pojkar och riktiga män ligger i det faktum att RIKTIGA MÄN INTE HAR TID ATT LETA EFTER ANDRA KVINNOR EFTERSOM DE ÄR FULLT UPPTAGNA MED ATT ÄLSKA SINA EGNA.

Skönheten i dessa ord är mycket tilltalande och, om du frågar mig, det borde stå skrivet i alla världens hörn. Det är den ultimata och obestridliga sanningen!

En riktig man har inte tid att ta dig för givet eftersom han är alldeles för upptagen med att hitta nya sätt för att du ska känna dig speciell!

romantisk man och kvinna kela i sängen

Att ta någon för givet är för en riktig man, slöseri med tid. De tror på ömsesidighet, uppskattning och att ta hand om människor de älskar.

De har inte tid att leka dessa omogna lekar eftersom de är alldeles för upptagna med att hitta nya sätt att få personen de älskar att känna sig speciell.

Riktiga karlar köper blommor istället för att komma med lama ursäkter såsom: “ Du vet att jag inte är romantisk av mig,” eller, “Du vet att jag är glömsk.” Sådana ord existerar inte i en riktig karls ordlista.

Om de inte vet hur de ska bete sig, ser de till att lära sig. Om de någon gång glömmer någonting, ser de till att komma ihåg det till nästa gång.

Riktiga män har inte tid att leka.

sorglig kvinna i djupa tankar som sitter på soffan

De uppskattar sin egna tid och de är noga med hur de spenderar den.

De vill inte slösa sin tid på barnsliga lekar då de är alldeles för upptagna med att hitta nya sätt att visa sin kärlek och uppskattning.

Riktiga män har inte tid att komma med lögner eftersom de är alldeles för upptagna med att tro på sanningen. De låter dig inte vänta på dem och de får dig inte att kännas mindre viktig.

De ser alltid till att vara ärliga mot dig och berättar gärna om sina avsikter och planer.

Riktiga män har inte tid att ragga andra kvinnor eftersom de är alldeles för upptagna med att visa intresse för sin egen.

man dansar med leende kvinna

En riktig man slutar inte visa intresse för sin kvinna när han fått henne på kroken.

För honom är kärleken inte ett spel som handlar om att spela svårflörtad och det handlar heller inte om att ragga någon bara för att visa att du kan.

En riktig karl har verkligen inte tid att ragga andra kvinnor eftersom han helt och hållet har riktat in sig på det han har framför sig – dig.

Riktiga karlar anstränger sig för att behålla dig. De leker inga dumma lekar eftersom de vet att kärlek är någonting man inte ska leka med.

De tar kärlek och engagemang på stort allvar eftersom en riktig man inte är rädd för att älska en kvinna.

Riktiga män har inte tid att leva i en illusion eftersom de är alldeles för upptagna med att leva i verkligheten.

leende kvinna som ger mannen mat

Riktiga karlar tar alltid ansvar för sina ord och handlingar. De lever i verkligheten.

De lever inga dubbelliv och de tror inte på engångsligg eftersom de inte behöver några illusioner för att känna sig levande.

De känner sig levande när de kramar och tar hand om dig. De känner sig levande när de lovordar din skönhet och älskar med dig. De känner sig levande i verkligheten med dig.

De behöver inte en värld full av otrohet och manipulation för att vara lyckliga eftersom de vet att allt sådant är falskt och tomt.

En riktig karl har inte tid att få dig till att gråta eftersom han är alldeles för upptagen med att få dig att le!

lyckliga par som ler och kramar hemma

En riktig karl har verkligen inte tid att någonsin få dig till att gråta eftersom han är alldeles för upptagen med att hitta sätt att få dig att le.

En riktig man delar sin smärta och lycka med dig eftersom han vet att det är grunden för att stärka bandet ni har till varandra.

Om någon får dig att må dåligt eller får dig att gråta, lägger de allt åt sidan tills de lyckats få dig att le. Riktiga karlar säger inte att det kommer att gå över.

De kramar dig hårt och håller dig i sina armar tills det får dig att må bättre.

De springer inte sin väg när problem dyker upp. Riktiga karlar stannar kvar, oavsett vad, och de älskar dig av hela sitt hjärta.

Riktiga Karlar Letar Inte Efter Andra Kvinnor, De Är Alldeles För Upptagna Med Att Älska Sin Egen